Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 300€

Χρήση υπολογιστή : ελαφρο gaming (smite,lol)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: word

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Υπαρχει οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι υπαρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λαριισα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω θεμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγω θα το στησω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Χωρις λογισμικο

Το μονο που χρειαζομαι ειναι ενας cpu μια motherboard και gpu (αν γινεται να παραληφθει οκ)

Στο μελλον θα γινει αναβαθμιση

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 300€

Χρήση υπολογιστή : ελαφρο gaming (smite,lol)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: word

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Υπαρχει οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι υπαρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λαριισα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω θεμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγω θα το στησω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Χωρις λογισμικο

Το μονο που χρειαζομαι ειναι ενας cpu μια motherboard και gpu (αν γινεται να παραληφθει οκ)

Στο μελλον θα γινει αναβαθμιση

Γράψε τι έχεις ήδη εκτός άν είναι αυτά της υπογραφής,

οπότε θές και ram και τροφοδοτικό. Γράψε κουτί δίσκο ό,τι γνωρίζεις τελοσπάντων

Δημοσ.

σορρυ λαθος μου!

στην κατοχη μου εχω δισκο,cd και dvd rom,τροφοδοτικο,κουτι ,ram,Monitor,keyboard,mouse

Το μονο που χρειαζομαι ειναι cpu,motherboard και gpu εκτος κ αν αντι για cpu μου προτεινετε apu

Δημοσ.

Ξανά. Γράψε μοντέλο κουτί  μοντέλο psu έστω ό,τι γνωρίζεις όχι ονομαστικά ;)

Όπως τα έχεις στην υπογραφή σου ένα πράμα. Αυτά είναι;

Δίσκος hdd ή ssd; Χωρητικότητα; Ταχύτητες;

Δημοσ.

τούβλοΞ και 250βάτ, δεν υπάρχει.

Μάλλον υπάρχει και παραυπάρχει αλλά το έχουν κάνει rebrand ΤούβλοΞ 850W GOLD 85+ ή ΤούβλοΞ 1200W BRONZE 80+

Δημοσ.

συγγνωμη και παλι...δεν καταλαβα τι μου ζητησες :P

στην υπογραφη ειναι το λαπτοπ μου

λοιπον ειναι το παρακατω pc το οποιο ειναι παναρχαιο 

https://www.cnet.com/products/acer-veriton-7600gt-p4-2-8-ghz-monitor-none-series/specs/

η οθονη ειναι μια παλια επισης μια  19'' dell ultrasharp 1905FP 1280x1024 75 Hz 800:1 (γραφω οτι λεει η καρτα απο πισω)

και psu ειναι ενα 250w νομιζω χωρια να ειμαι κ σιγουρος

αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι να κρατησω τ κουτι και τα οπτικα μεσα μαζι με τον δισκο

τελος απ οτι φενεται θα χρειαστω και ram εστω 4 GB διοτι αυτες που εχω ειναι παλιες

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ

το ποσο βγαινει στα 298 με αυτα

το κουτι δεν θα εχει θεμα ετσι?εννοω θα χοραει η μητρικη και το τροφοδιτικο

επισης θα μπορεσω να παρω μια gpu αργοτερα?

ή δεν θα εχει καθολου γραφικα το pc?

σκεφτομουν για καμια Gtx 1050

Δημοσ.

Κατα 99,9% χωράει. Άν και θα σου πρότεινα εφόσον είναι παλιό να το αλλάξεις απτο να δίνεις για ανεμιστήρες με την πρώτη ευκαιρία. Άν πάλι το καθαρίζεις άσ'το όπως είναι. Το τροφοδοτικό οπωσδήποτε επαναλαμβάνω!

Δημοσ.

Κατα 99,9% χωράει. Άν και θα σου πρότεινα εφόσον είναι παλιό να το αλλάξεις απτο να δίνεις για ανεμιστήρες με την πρώτη ευκαιρία. Άν πάλι το καθαρίζεις άσ'το όπως είναι. Το τροφοδοτικό οπωςδήποτε επαναλαμβάνω!

εγινε προσφατα μια παρα πολυ σχολαστικη εκκαθαριση οποτε ειναι οκ!

το τροφοδοτικο μπηκε στην λιστα

ευχαριστω κ παλι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καεί αυτό που σου έβαλα θα το κλάψεις. Άν καεί αυτό που έχεις θα το κλάψεις αλλα μαζί και το υπόλοιπο hardware γιαυτό στο λέω.

Άν θες να παίξεις βαριά παιχνίδια αργότερα βάλε και 1050τι άμα λάχει αλλα για αυτά που έγραψες δεν χρειάζεται σου αρκούν τα ενσωματωμένα.

Δίσκο δε μου είπες ποιον έχεις;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Με σκότωσες με το δίσκο και νόμιζα θα ήταν μόνο το τροφοδοτικό.

1) Tα 350€ τα φτάνουμε;

2) Το cd είναι απαραίτητο;

Δημοσ.

Εναν της Μαρινελας! :P

Να σου πω την αληθεια περιμενα να ειναι ide με ο,τι εχω διαβασει μεχρι τωρα και ειδα και τα 80gb! Αλλα και σατα 1 κενταει!

Λογικα φιλε μου εισαι και για δισκο εκτος κι αν ειναι τοσο τυπικα αυτα που κανεις και δεν χρειαζεσαι και καθολου αποθηκευτικο χωρο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...