Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανέναν δε χαλάει, απλά δεν είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα του ts. Πέραν όλων των άλλων, φαντάσου τη μεταπώληση, αξία σχεδόν μηδέν, θα του μείνει στο ράφι. Είχα/Έχω πολλά workstation/pro audio/video parts, δεν τα θέλει κανείς ούτε για χάρισμα.

Για χάρισμα αν είναι δεν θα προλάβεις να βάλεις μήνυμα...πίστεψε με...:).

Δημοσ.

Χθες ένα έφυγε στα 800 πάλι. Μέχρι να το πάρω απόφαση θα έχουν φύγει όλα

Δες και αυτούς, Από UK, για μεταχειρισμένα workstations

http://www.bargainhardware.co.uk/hp-z800-configure-to-order/

είναι χρόνια στην αγορά και αξιόπιστοι

Κατά τα αλλά αν ο 1700 σου φαίνεται μικρός, δες πολύ προσεκτικά τους threadripper. Καλά τα μεταχειρισμένα αλλά η νέα πλατφόρμα έχει πολλά να δώσει σε βάθος χρόνου.

Αρκετά ακριβότερο από το workstation4u και το βελγικό που έβαλα στην αρχή :)
Δημοσ.

Για χάρισμα αν είναι δεν θα προλάβεις να βάλεις μήνυμα...πίστεψε με...:).

Έχω ενα MOTU 308 σε αγγελία 30€ μαζί με pci324 και καλώδια (ebay μαζί έχουν 100€+). Με μια pci424 φτιάχνει κάποιος φτηνά και εύκολα επεκτάσιμο 96in/96out σύστημα σε Win10. Σαν να μην υπάρχει. Έχω χαρίσει Mbox, Protools Mix+, D24+dsp farm, 888/24. Πολλές video κάρτες (pinnacle/matrox) και άλλα που ούτε που θυμάμαι. Έχω ακόμα Dsp farm, καλώδια, Protools III, πράγματα για Mac, Protools 5 CDs/license και πάρα πολλά άλλα. Να τα χαρίσω και αυτά? Ή να τα βγάλω σε αγγελία? Χάσιμο χρόνου αν δεν δίνουν frames σε Counterstrike.
Δημοσ.

Έχω ενα MOTU 308 σε αγγελία 30€ μαζί με pci324 και καλώδια (ebay μαζί έχουν 100€+). Με μια pci424 φτιάχνει κάποιος φτηνά και εύκολα επεκτάσιμο 96in/96out σύστημα σε Win10. Σαν να μην υπάρχει. Έχω χαρίσει Mbox, Protools Mix+, D24+dsp farm, 888/24. Πολλές video κάρτες (pinnacle/matrox) και άλλα που ούτε που θυμάμαι. Έχω ακόμα Dsp farm, καλώδια, Protools III, πράγματα για Mac, Protools 5 CDs/license και πάρα πολλά άλλα. Να τα χαρίσω και αυτά? Ή να τα βγάλω σε αγγελία? Χάσιμο χρόνου αν δεν δίνουν frames σε Counterstrike.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι εξειδεικευμένο hardware και αν δεν πετύχεις αυτόν που το χρειάζεται απλώς δεν πουλάς...

Εγώ είχα μια περίπτωση 1 μηχάνημα που προσπαθούσα να το πουλήσω 2 μήνες...καθε φορά έριχνα και λίγο την τιμή///..απλώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφερόταν....το αφησα...το ξέχασα να σου πω την αλήθεια ...μετα απο 1 χρόνο το έβαλα στην αρχική τιμή περίπου και έφυγε σε χρόνο dt...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι εξειδεικευμένο hardware και αν δεν πετύχεις αυτόν που το χρειάζεται απλώς δεν πουλάς...

Εγώ είχα μια περίπτωση 1 μηχάνημα που προσπαθούσα να το πουλήσω 2 μήνες...καθε φορά έριχνα και λίγο την τιμή///..απλώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφερόταν....το αφησα...το ξέχασα να σου πω την αλήθεια ...μετα απο 1 χρόνο το έβαλα στην αρχική τιμή περίπου και έφυγε σε χρόνο dt...

Το ξέρω, αλλά εξακολουθεί να με εκνευρίζει. Τα βάζω αγγελία για λίγα, δεν τα παίρνει κανείς. Έχω χαρίσει τόσα, δε μου δίνει κάνεις τίποτα. Γιαυτό δεν δίνω τον GX620 που έχω, αν τον βάλω σε αγγελία θα υποστεί μεγάλη απόρριψη συναισθηματικα.
Δημοσ.

Συνήθως τέτοια συστήματα στα παρέχει η εταιρεία για την οποία εργάζεσαι, που τα αγοράζει καινούργια με τιμολόγια κλπ. Εμείς όμως που κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με αρπαχτες και τζάμπα τις περισσότερες φορές, πρέπει να τα σκάσουμε. Οπότε απ το να δώσουμε 1500 για νέο εξοπλισμό που σε 4-5 χρόνια θα μπορούμε να τον πουλήσουμε το πολύ 800, αν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας το ίδιο και καλύτερα με έναν τέτοιο μεταχειρισμένο στα 700-800, και στα σκουπίδια να τον πετάξουμε σε 5 χρόνια πάλι κέρδος θα είναι. Έτσι το βλέπω εγώ.

Δημοσ.

Το έχω κάνει (και δούλεψε μια χαρά) σε άλλη χώρα, όπου έμπαινα στο αμάξι, πήγαινα σε hardware surplus store και έβρισκα οτιδήποτε ήθελα εύκολα και σχετικά φθηνά. Εδώ αυτό δεν παίζει. Κάποια στιγμή (τη χειρότερη συνήθως) λογω παλαιότητας θα χρειαστείς κάτι. Δεν θες να ξέρεις πόσο χρεώνει η HP ενα psu ή ένα ανεμιστηρακι, και δεν συζητάω καν για motherboard. Που αλλού έχει? Cosmodata? Ρίξε μια ματιά στις τιμές και πες μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...