i love rock Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος σήμερα είχα με αρκετά δυνατή πτώση. Το κινητό έπεσε χωρίς την θήκη του ( η θήκη βγήκε λόγω θερμοκρασίας) . Είμαι εδώ και περίπου 3 χρόνια χρήστης του lgg2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ το κινητό παρόλο που έχει μείνει πολύ πίσω στην rom ακόμα έχει αυτήν που το είχα πάρει. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν η μπαταρία που τελείωνε πολύ γρήγορα , το φόρτιζα δυο φορές την ημέρα γιατί το κινητό το δουλεύω αρκετά.Στο θέμα μας η αλλαγή της οθόνης βλέπω ότι έχει εκεί κοντά στα 100 ευρώ και σκέφτομαι μήπως να πάρω καινούριο κινητό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την σειρά lg ειδικά με τα κουμπιά που έχει στο πίσω μέρος , έχετε να μου κάνετε κάποιες προτάσεις ;Σίγουρα όποιο και να πάρω στο ίδιο range χρημάτων θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο . Περιμένω τις προτάσεις σας , σας ευχαριστώ πολύ .
web_assasin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 G2 η G3 επεσε; Αποφασισε! Αν ειναι G2 βρισκεις με καμενη πλακετα στο ebay γυρω στα 40,βαζεις τη δικη σου πανευκολα και εισαι κυριος. Ομοιως για το G3,αλλα πιο ακριβα. Σιγουρα ομως οχι 100 ευρω για οθονη ,100 ευρω βρισκεις συσκευη κομπλε.
i love rock Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Sorry το διόρθωσα g2 είναι το κινητό. Το θέμα είναι και να πάρω οθόνη πως θα το περάσω μόνος μου δεν εχω την γνώση για να το κάνω.
AlienTechGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 G2 η G3 επεσε; Αποφασισε! Αν ειναι G2 βρισκεις με καμενη πλακετα στο ebay γυρω στα 40,βαζεις τη δικη σου πανευκολα και εισαι κυριος. Ομοιως για το G3,αλλα πιο ακριβα. Σιγουρα ομως οχι 100 ευρω για οθονη ,100 ευρω βρισκεις συσκευη κομπλε. Βασικά και με 80€ βρίσκει συσκευή κομπλέ. @TS, αφού σου αρέσουν τα LG, δες μήπως μπορείς να βρεις κανένα LG G3 στα 90€-100€, μιας και είναι πιο σύγχρονο, έχει και σχετικά νέο λογισμικό (Androis 6.0 Marshmallow) και πιστεύω θα σε καλύψει. Επίσης, έχει και το θετικό, το ότι η μπαταρία είναι αποσπώμενη, οπότε με 10€ την αλλάζεις, όταν χρειαστεί, και θα είσαι κομπλέ. Όσον αφορά την επισκευή (αν θέλεις μα φτιάξεις το δικό σου), δες μήπως βρεις καμία οθόνη (κομπλέ όμως, μαζί με το frame και το digitizer), από κάνα παιδί εδώ στο Insomnia. Παλαιότερα, είχα βρει εγώ προσωπικά, για αυτό στο αναφέρω.
i love rock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ποια είναι η γνώμη σου για το lg g4 ?
web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Βασικά και με 80€ βρίσκει συσκευή κομπλέ. @TS, αφού σου αρέσουν τα LG, δες μήπως μπορείς να βρεις κανένα LG G3 στα 90€-100€, μιας και είναι πιο σύγχρονο, έχει και σχετικά νέο λογισμικό (Androis 6.0 Marshmallow) και πιστεύω θα σε καλύψει. Επίσης, έχει και το θετικό, το ότι η μπαταρία είναι αποσπώμενη, οπότε με 10€ την αλλάζεις, όταν χρειαστεί, και θα είσαι κομπλέ. Όσο αναφορά την επισκευή (αν θέλεις μα φτιάξεις το δικό σου), δες μήπως βρεις καμία οθόνη (κομπλέ όμως, μαζί με το frame και το digitizer), από κάνα παιδί εδώ στο Insomnia. Παλαιότερα, είχα βρει εγώ προσωπικά, για αυτό στο αναφέρω. Για Lg G3 λεω στα 100 ( φιλικα η φραση ειναι οσων αφορα οχι οσο αναφορα ) . 1
AlienTechGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Για Lg G3 λεω στα 100 ( φιλικα η φραση ειναι οσων αφορα οχι οσο αναφορα ) .Ευχαριστώ για την διόρθωση. 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μετά το G2 τα άλλα ήταν ....G3 αποτυχία στην πλακέτα G4 δέρμα κλπ G5 transformer. Αν βρεις σε καλή τιμή ολόκληρο ή οθόνη με custom rom είναι όπλο. Εγώ σκέψου το G3 το έχω με 7.1.2 και κλαίω που έχει νεότερη rom και από το P9 μου που δεν είναι ούτε χρόνου
AlienTechGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ποια είναι η γνώμη σου για το lg g4 ?Το LG G4, ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία των smartphones. Μη το σκέφτεσαι καν για αγορά, θα κλαις τα λεφτά σου, μόλις "φας" το πρώτο bootloop. 1
i love rock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Για καινούριο κινητό τι άλλο έχετε να προτείνεται γιατί απο λύσιμο συσκευής δεν σκαμπάζω .
thanasiskg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 κοιτα επειδη για να το φτιαξεις θα σου παει καπου στο 100αρικο μπορεις να βαλεις αλλα λιγα και να παρεις το xiaomi note4x απο κινα
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Τσεκαρε το xiaomi που ειπε ο αποπανω Πλεον με 100€ παιρνεις κινητα με καλα specs για τον μεσο χρηστη.
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Για καινούριο κινητό τι άλλο έχετε να προτείνεται γιατί απο λύσιμο συσκευής δεν σκαμπάζω . Αν θες να το φτιάξεις είμαι ένας από τους πολλούς που φτιάχνουν εδώ μέσα οπότε αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μου πεις. Θα συμφωνήσω πάντως με τους υπόλοιπους ότι με ενα 50ε πιο πάνω πας σε δυνατό κινητό που θα τουλάχιστον σε επίπεδα ταχύτητας σαν αυτό που έχεις.
i love rock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Το στοιχείο που ψάχνω περισσότερο είναι να εχει ips panel . Η πιστότητα των χρωμάτων του lgg2 ήταν σε πολύ καλά επίπεδα
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μόλις ανέβηκε αν σε ενδιαφέρει σε τιμή κάτω από την αλλαγή οθόνης http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/964284-lg-g2-black-d802-16gb/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα