Προς το περιεχόμενο

Πρωτο αυτοκινητο μεχρι 4000!

Vortalhe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και μιλαμε για μοντελλα 2005-2006 να προσεξεις αν ειναι εισαγωγης .

Να πω για το Yaris 1300 κυβικα μαλλον ειναι πλεονασμος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι ανάμεσα σε yaris getz fiesta polo. Απλά το yaris έχει πολύ μικρό portpagaj

Επίσης αν έχετε κάτι για πετρέλαιο να προτείνεται. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Γιάννη τι θέμα υπάρχει με τα εισαγωγής;

Για πετρελαιο ξεχνα το αν θελεις να κυκλοφορει Αθηνα και Θεσσαλινικη .Τα προ του 2010-2011 εχουν euro 4και απαγορευεται να κυλοφορουν .

Τα εισαγωγης δεν ξερεις ποτε πρωτοκυκλοφορησαν και στην αδεια κυκλοφοριας επανω ψηλα που γραφει πρωτη ηνερομηνια γραφει 00/00/00 .Διπλα; γραφει ποτε βγηκε η πρωτη αδεια στην Ελλαδα που δεν εχει καμια σχεση με το ετος κυκλοφοριας .

Κανονικα από το 2014 είναι υποχρεωτικο να αναγραφεται η πρωτη κυκλοφορια αλλα δεν ξερω αν το κανουν οι εμποροι .Σε όλα τα εισαγωγης είναι 100% γυρισμένα τα χιλιόμετρα

• Like 2

Για έναν που παιρνει καινουργιο αμαξι και κανει πολλα χλμ τον χρονο θελει σκεψη πριν το απορρίψει ή το δεχτει .Ταξι με βενζινη κυκλοφορει ?

Το 22 θα απαγορευτούν πλήρως στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το ψηφίσαμε σαν κράτος μέλος. Παιρνεις καινούργιο αμάξι για 5 χρόνια;;

Πότε έγινε αυτό? Το μόνο σχετικό που έχω διαβάσει ήταν πως σε ένα συνέδριο δημάρχων 4 δήμαρχοι(της Αθήνας-Καμίνης, της Πόλης του Μεξικού, του Παρισιού και της Μαδρίτης) δήλωσαν πως από το 2025 θα απαγορεύσουν την κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων οχημάτων στις πόλεις τους(εδώ γελάμε). Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο?

Ψαξτο λίγο. Μετά τη διάσκεψη των δημάρχων προχώρησε και από την ΕΕ το θέμα. Το έμαθα από φίλο που εργάζεται στη μόνιμη επιτροπή στην Κομισιόν.

Σε κάθε περίπτωση πετρέλαιο με 4000 θα είναι σίγουρα euro 4 που εξ ορισμού απαγορεύεται. Σύντομα θα κατάσχεται κιολας!!!

• Like 1

Ψαξτο λίγο. Μετά τη διάσκεψη των δημάρχων προχώρησε και από την ΕΕ το θέμα. Το έμαθα από φίλο που εργάζεται στη μόνιμη επιτροπή στην Κομισιόν.

Αν κάποιος πρέπει να το ψάξει αυτός είσαι εσύ, εσύ έγραψες "το ψηφίσαμε σαν κράτος".

• Like 1

Βαριέμαι. Και είμαι και από κινητό. Δε με ενδιαφέρει ούτως ή άλλως εμένα, μόνο βενζίνη παίρνω. Απλά ενημέρωσα-προειδοποίησα. Όποιον τον αφορά ψάχνει περαιτέρω

Το 22 θα απαγορευτούν πλήρως στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το ψηφίσαμε σαν κράτος μέλος. Παιρνεις καινούργιο αμάξι για 5 χρόνια;;

Πότε έγινε αυτό? Το μόνο σχετικό που έχω διαβάσει ήταν πως σε ένα συνέδριο δημάρχων 4 δήμαρχοι(της Αθήνας-Καμίνης, της Πόλης του Μεξικού, του Παρισιού και της Μαδρίτης) δήλωσαν πως από το 2025 θα απαγορεύσουν την κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων οχημάτων στις πόλεις τους(εδώ γελάμε). Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο?

...

Ξανά. Εσύ έκανες την δήλωση, εσύ πρέπει να δώσεις αποδείξεις ότι αυτό που είπες ισχύει, όχι ο άλλος ότι δεν ισχύει ή "να το ψάξει".

Burden of proof το λένε στο χωριό μου.

In epistemology, the burden of proof (Latin: onus probandi, shorthand for Onus probandi incumbit ei qui dicit, non ei qui negat) is the obligation on a party in a dispute to provide sufficient warrant for their position.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...