BlackZero Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Φίλε εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο το ερώτημα είναι : Αν είσαι απλός χρήστης δηλαδή μια ταινιούλα καμιά σημείωση και ψάξιμο στο internet ( και windows και linux ) εκτός αν το pc είναι παλιό τότε (linux σαν το kubunt , mint ,linux puppy που είναι για συστήματα χαμηλών επιδόσεων) Αν είναι για προγραμματισμό …….. εγώ σου προτείνω (linux ) Το μεγάλο ερώτημα είναι αν παίζεις games εκεί είναι μονότερμα πας για (windows ) kai to linux έχει μια ποικιλία υποστήριξης του steam αλλά για games windows και μόνο Αλλά το καλύτερό που μπορείς να κάνεις είναι χρησιμοποιήσεις και τα δύο και δες πιο σου ταιριάζει εσένα Ελπίζω να βοήθησα :-D πιουυυυυ η ερωτηση σου ειναι τελειως ο,τι να'ναι η ερώτηση δεν είναι ότι να ‘ναι απλά δεν είναι καλά διατυπωμένη και δεν δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες εδώ είμαστε για να λύνουμε απορίες όχι για να θίγουμε ευχαριστώ
crashnburn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 καταρχας ο op ανοιγει flame 100% για να γουσταρει μετα εχοντας κ τα 2 στο pc μου χρησιμοποιω περισσοτερο win 10 λογω ευκολιας κ ταχυτητας ΑΛΛΑ τωρα με τα αναγκαστικα updates k τα μεγαλα ετησια που δεν ξερεις τι ζημια θα σου κανουν ολο κ περισσοτερο κ κυριως στα δυσκολα καταφευγω στο linuxακι που εχω στησει εδω κ 2 χρονια κ δεν εχει κανει κιχ αναβαθμιζεται μονο του κ ποτε δεν με προδωσε οπως τα win αγαπαμε κ στηριζουμε linuxακι (ubuntu 16.04 xfce)
Touristas101 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 η ερωτηση δεν ειναι οτι να ναι αν δεν θελεις μην απαντας ας απαντησει αλλος αν θελει. φιλικα παντα Η ερώτηση σου είναι ότι νά'ναι ρε φίλε όντως... είναι σαν να ρωτάς τζιπάκι η κλούβα; τι ειναι καλύτερο; Δεν λες τίποτα για το για ποια χρήση προορίζεις το λειτουργικό Δεν λες τίποτα για το υλικο (το PC δηλαδή) Δεν λες τίποτα για το δικό σου επίπεδο γνώσεων Δεν λες τίποτα για το πόσο διατίθεσαι να μάθεις κάτι καινούργιο... Πραγματικά τι απάντηση περίμενες να λάβεις; μια μονολεκτική; ή να γράψει κάποιος 500 σελίδες για τα + και τα - για τις διαφορές για τις χρήσης για την κουλτούρα κτλ; Δηλαδή απο τα παραπάνω μπορώ να σου δώσω εγώ μια απάντηση MAC να πάρεις!
Touristas101 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με τους υπολογιστές άρα όχι δεν χρησιμοποιώ καν Linux. Τα είχα χρησιμοποιήσει μια εποχή για πλάκα και αν και ήταν εύκολα - όμορφα λείπουν πολλά πράγματα από τα Windows που ουσιαστικά δεν σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις μόνο Linux. Γιαυτό η καλύτερη επιλογή είναι να τα βάλεις και τα 2 και είσαι άρχοντας. To μόνο που λείπει είναι εγγενής υποστήριξη DirextX (που είναι λογικό μιας και πρόκειται για API της Microsoft και αφορά την συμβατότητα με παιχνίδια αυτο) κατα τα άλλα δεν υπάρχει κάτι που να μπορούν να το κάνουν τα Windows και όχι τα linux... ] Απλά υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρίες που έχουν συγκεκριμένα προγράμματα τα όποια δεν ειναι γραμμένα για linux και δεν μπορούν να τρέξουν ή τρέχουν μόνο μέσω emulation/wine κτλ. πχ το photoshop... απο την άλλη όμως υπάρχουν άλλα προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά και τρέχουν εγγενώς σε linux όπως για παράδειγμα το GIMP που είναι πρόγραμμα αντίστοιχων δυνατοτήτων με το photoshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα