Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αα εγω σκεφτομουν οτι οι πολλοι ανεμιστηρες θα δουλευουν με λιγοτερα rpm.. Αρα θα ειναι και πιο ησυχοι..

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να δημιουργηθούν στροβιλισμού αν δεν είναι σωστά σχεδιασμένο το κουτί.

Κάνε ότι σου λέει ο radiohead :P

• Like 1
Δημοσ.

Οκκκ.. Αρα 2 μπροστα και εναν πισω (θα εχουν φιλτρο μπροστα αρα με τον ενα νμζω δεν θα εχει καλο airflow)...

Αα και το τροφοδοτικο θα το βαλω να ρουφαει απο τον πατο και να πεταει εξω ε?

Δημοσ.

Βάλε έναν μπροστά και έναν πίσω (ίδιους και καλούς) . Ανάλογα την διαρρύθμιση του κουτιού καθώς και άλλων χαρακτηριστικων πράγματι μπορούν να δημιουργηθουν στροβιλισμοι. Φαντάσου να έχεις και μη ισορροπημένη ροή(διαφορά παροχής εισόδου και εξόδου).

Δημοσ.

Ωραια αυτο θα κανω λοιπον..

Και κατι τελευταιο που ξεχασα :P

Ψυκτρα για τον επεξεργαστη χρειαζεται? Η στοκ λεει ειναι πολυ καλη αλλα αν κανω oc δεν θα εχει θεμα?

Δημοσ.

εφυγε παραγγελια για οθονη / ssd / fanακια..

Τα υπολοιπα λογικα αυριο γτ απο vision studio δεν καταλαβαινω πως να βαλω τιμολογιο

εφυγαν και τα υπολοιπα.. νββρηκα πως να βαλω τιμολογιο

Δημοσ.

μου ρθε σημερα η οθονη και τα ανεμιστηρακια.... τι μπομπα που ειναι η οθονη? τοσα χρονια σε  15αρα οθονη... πσ... την συνδεσα και ειναι πολυ ωραια αλλα (δεν με πειραξε) δεν ειναι οσο φωτεινη οσο το λαπτοπ.. περιεργο...

Παρολα αυτα πολυ γαματο design!

το συστημα βεβαια θα αργησει λογικα ναρθει...

αα και κανονικα δεν πρεπει να την τεσταρω για καμενα pixel? πως γινετε αυτο?

Δημοσ.

Ελαβα χθες και τον ssd..

Γιατι ειναι τοσο ελαφρυς;

Και δεν θα πρεπε να χει βιδες γισ να βιδωθει στο κουτι;

Δημοσ.

Οταν ελαβες το κουτι ειχε μεσα συσκευασια με διαφορες βιδες. Εκεινες θα χρησιμοποιησεις.

Δημοσ.

Αα ωραια.. Το κουτι ελπιζω σε μερικες μερες να τοχω.. Οταν τα παρηγγειλα δεν ηταν ολα τα κομματια διαθεσιμα και μου πανε αρχες Σεπτεμβρη..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μετα απο ποσο καιρο αναμονη μου ηρθε το κουτι... Τα βαλα ολα τα συνδεσα αλλα δεν ξερω που μπαινουν τα powel sw.. Reset κλπ

Λεει στην mobo αλλα δεν μπορω να καταλαβω... Επισης χωρις αυτα με το που πατας το on στο τροφοδοτικο αναβει η μητρικη..

Βρηκα το power μετα απο δοκιμες.. Τα υπολοιπα θα δειξει

Δεν δινει σημα στην οθονη.. Εβαλα πληκτρολογιο ποντικι και δεν αναβουν τα φωτακια... Αλλα παταω power και αρχιζουν και σβουριζουν ολοι οι ανεμιστήρες... Τις ram τις εχω βαλει οπως λεει το manual.. Ουτε απο το hdmi της καρτας γραφικων παιζει ουτε της μητρικης.. Παιδια εχω απελπιστει.. Απο τις 5μιση τον σκαλιζω και ειναι 11.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...