nikoslion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αα εγω σκεφτομουν οτι οι πολλοι ανεμιστηρες θα δουλευουν με λιγοτερα rpm.. Αρα θα ειναι και πιο ησυχοι..
greg4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μπορεί να δημιουργηθούν στροβιλισμού αν δεν είναι σωστά σχεδιασμένο το κουτί. Κάνε ότι σου λέει ο radiohead 1
nikoslion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Οκκκ.. Αρα 2 μπροστα και εναν πισω (θα εχουν φιλτρο μπροστα αρα με τον ενα νμζω δεν θα εχει καλο airflow)... Αα και το τροφοδοτικο θα το βαλω να ρουφαει απο τον πατο και να πεταει εξω ε?
jobous Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Βάλε έναν μπροστά και έναν πίσω (ίδιους και καλούς) . Ανάλογα την διαρρύθμιση του κουτιού καθώς και άλλων χαρακτηριστικων πράγματι μπορούν να δημιουργηθουν στροβιλισμοι. Φαντάσου να έχεις και μη ισορροπημένη ροή(διαφορά παροχής εισόδου και εξόδου).
nikoslion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ωραια αυτο θα κανω λοιπον.. Και κατι τελευταιο που ξεχασα Ψυκτρα για τον επεξεργαστη χρειαζεται? Η στοκ λεει ειναι πολυ καλη αλλα αν κανω oc δεν θα εχει θεμα?
greg4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Για 1600? Προχώρα με την stock. Είναι πολύ καλή. Αν κάπου - κάποτε θες παραπάνω το βλέπεις. Τα παιδιά εδώ έχουν αρκετές πληροφορίες και θα σε βοηθήσουν. http://www.insomnia.gr/topic/650703-am4-ryzen-cpu-ram-overclocking-thread/ 1
nikoslion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 εφυγε παραγγελια για οθονη / ssd / fanακια.. Τα υπολοιπα λογικα αυριο γτ απο vision studio δεν καταλαβαινω πως να βαλω τιμολογιο εφυγαν και τα υπολοιπα.. νββρηκα πως να βαλω τιμολογιο
nikoslion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 μου ρθε σημερα η οθονη και τα ανεμιστηρακια.... τι μπομπα που ειναι η οθονη? τοσα χρονια σε 15αρα οθονη... πσ... την συνδεσα και ειναι πολυ ωραια αλλα (δεν με πειραξε) δεν ειναι οσο φωτεινη οσο το λαπτοπ.. περιεργο... Παρολα αυτα πολυ γαματο design! το συστημα βεβαια θα αργησει λογικα ναρθει... αα και κανονικα δεν πρεπει να την τεσταρω για καμενα pixel? πως γινετε αυτο?
EvilEyes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 αα και κανονικα δεν πρεπει να την τεσταρω για καμενα pixel? πως γινετε αυτο? https://www.youtube.com/watch?v=emnTTyN1Mdc Τρέξε αυτό το video σε full screen ή κάποιο άλλο παρόμοιο και παρατήρησε την οθόνη σου.
nikoslion Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ελαβα χθες και τον ssd.. Γιατι ειναι τοσο ελαφρυς; Και δεν θα πρεπε να χει βιδες γισ να βιδωθει στο κουτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν ελαβες το κουτι ειχε μεσα συσκευασια με διαφορες βιδες. Εκεινες θα χρησιμοποιησεις.
nikoslion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αα ωραια.. Το κουτι ελπιζω σε μερικες μερες να τοχω.. Οταν τα παρηγγειλα δεν ηταν ολα τα κομματια διαθεσιμα και μου πανε αρχες Σεπτεμβρη..
nikoslion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια μετα απο ποσο καιρο αναμονη μου ηρθε το κουτι... Τα βαλα ολα τα συνδεσα αλλα δεν ξερω που μπαινουν τα powel sw.. Reset κλπ Λεει στην mobo αλλα δεν μπορω να καταλαβω... Επισης χωρις αυτα με το που πατας το on στο τροφοδοτικο αναβει η μητρικη.. Βρηκα το power μετα απο δοκιμες.. Τα υπολοιπα θα δειξει Δεν δινει σημα στην οθονη.. Εβαλα πληκτρολογιο ποντικι και δεν αναβουν τα φωτακια... Αλλα παταω power και αρχιζουν και σβουριζουν ολοι οι ανεμιστήρες... Τις ram τις εχω βαλει οπως λεει το manual.. Ουτε απο το hdmi της καρτας γραφικων παιζει ουτε της μητρικης.. Παιδια εχω απελπιστει.. Απο τις 5μιση τον σκαλιζω και ειναι 11.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα