Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως θα επρεπε να γραφω light gaming.. Μιας και δεν με ενδιαφερουν τα γραφικα κλπ μιας και τοσο καιρο στα low επαιζα τα παντα.. 

Καλη καρτα γραφικων δεν θελω να βαλω γτ σκεφτομαι πως σε κανα χρονο λογικσ που θα βγουν οι καινουριες καρτες της nvidia θα πεσουν οι τιμες..

Δεν θελω να βγω εκτος budget μιας και οπως ανεφερα στην αρχη δεν με πειραζει να ειναι και λιγοτερα απο 1000 ευρω. 

Ναι το ξερω σιγα 100 ευρω παραπναω ειναι αλλα δεν θελω να ξεφυγει η τιμη..

Για μενα πιστευω μια r3 1200 και gtx 1050 ti (εχω δει διαφορα βιντεακια που τα συνδιαζουν) ειναι σουπερ! Οποτε αφου μπορω λεω να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη μιας και στο μελλον δεν ξερω αν θα μπορω να τα αναβαθμισω (ξερω λεω το αντιθετο με οτι ειπα πριν,να βαλω φτηνη καρτα γραφικων και να την αναβαθμισω)....

r5 1600.    205

gtx 1050ti.     165

Asus prime b350 plus.     100

16gb ddr4 3000hz.      140

Seasonic m12ii 750w evo.    100

3Tb hdd.     80

Pc case.   ~50

Ολα μαζι.  860... Συν οθονη παει 1000...

Μπορει να κανω λαθος σκεψη αλλα πιστευω αυτο θα παρω.. Μην σας τα αλιζω κιολας

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε ssd οπωσδήποτε και ok είπαμε δικιά σου η τσέπη δικιά σου η επιλογή

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5918223%2C9537199

Τα 750w είναι τζάμπα και βερεσέ. Άν θες τροφοδοτικό που να σου κρατήσει κοιτάς αυτά απο φθηνό προς ακριβό όλα με 5 χρόνια εγγύηση έως δέκα και είναι υπερβολή όλα τους να ξέρεις https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=7985709%2C4184806%2C7593481%2C10788434

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι αλλα φοβαμαι και θελω να βαλω πολυ καλο τροφοδοτικο...

Οσο για ssd μπορει να μπει στο μελλον 

Δημοσ.

Στο μέλλον βάζουν συνήθως hdd για αποθήκη και περνάνε στον ssd το λειτουργικό μην είσαι σε όλα ανάποδος και στο λέω φιλικά. Δεν υπάρχουν καλύτερα τροφοδοτικά απο αυτά που σου έβαλα και σαφώς είναι μακράν καλύτερα απο το thermaltake που είχες επιλέξει στην αρχή. Πίσω απο corsair και evga κρύβεται superflower-seasonic και άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές. Για το σύστημα που επίλεξες για να έχεις μια εικόνα αυτό είναι τούμπανο https://www.skroutz.gr/s/4054452/Seasonic-G-Series-360W.html και σοβαρολογώ. Υπάρχει νήμα να πάρεις γνώμη και μη κάνεις του κεφαλιού σου σε όλα http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/

Δημοσ.

Τσεκαρε σε wattage calculator το συστημα και ειναι λιγο πιο κατω απο 300watt... Οποτε τα 750 ειναι overkill ε? Ακομα και μεγαλυτερη καρτα να μπει παλι δεν φτανει τα 500

Δημοσ.

τα 550 είναι υπεραρκετά. Το calculator σου δείχνει κατανάλωση όταν όλα μα όλα είναι σε full load πράγμα απίθανο. Αυτά

Δημοσ.

<p>Το εχω δει το λινκ με τα psu που μου εστειλες αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια α σου πω την αληθεια...</p>

<p>Αρα να παω στο 520 seasonic λεω...</p>

<p>Και ναι καταλαβαινω οτι προσπαθεις να βοηθησεις και οντως ειμαι λιγο αναποδος.. Θα βαλω αμα ειναι ssd με σκληρο κατευθειαν γιατι σε θεμα χωρου ειχα παντα προβλημα και δεν παιζει να αντεξω με 250 γιγα ssd..</p>

<p>Αρα τωρα να βαλω 120αρι η 250αρι ssd? Λιγοτερο με τετοιες τιμες δεν νομιζω ναα αξιζει</p>

Ωχ τι παιχτηκε τωρα?

Ας τα ξαναγραψω γρηγορα.. Θα παω στον seasonic 520w.. Hdd θελω να εχω απο την αρχη γιατι θα περαστουν παλια αρχεια και παιχνδιια απο το λαπτοπ μου οποτε δεν παιζει να με φτασει σε χωρο ο ssd..

Αρα αμα ειναι θα παρω κατευθειαν ssd μαζι με hdd.. Το θεμα ειναι ποσα γιγα? Πανω απο 240 δεν χρειαζεται πιστευω.. Και τα 120 δεν με χαλανε.. Μιας και θα εχω πολυ πραμα και δεν γινετε να μπει ολο στον ssd για να ανοιγει πιο γρηγορα

Δημοσ.

Στον ssd θα έχεις το λειτουργικό και προγράμματα που χρειάζεσαι. Παιχνίδια μουσική photos ό,τι έχεις αρχείο τέλοσπάντων θα τα έχεις στον hdd. Σου πρότεινα ποιους να κοιτάξεις μην πάς σε 120άρη θα σου γεμίσει γρήγορα.

Δημοσ.

r3 1600 -> 205

gtx 1050 ti -> 165

Seasonic m12ii-520 evo -> 65  (με 3-4 ευρω παραπανω σε σχεση με το αλλο seasonic αλλα ειναι semi modular)

16gb (2x8) ddr4 3200hz -> 140

Asus prime b350 plus -> 95

3tb hdd -> 80

Cougar m330-x -> 30-  (μου αρεσει σαν κουτι.. το σιδερο που καλυπτει το τροφοδοτικο λογικα θα βοηθαει για καλο cable management + το οτι εχει 4 θυρες usb μπροστα)

240gb ssd -> 90

HP 24es -> 160 

οθονη δεν ξερω αν ειναι καλη (αν και εχει καλα σχολια) αλλα εμενα μαρεσει πολυ το design (πολυ λεπτη και σχεδον frameless)

Συνολο -> 1030

Τα κομματια για το pc πιστευω οτι ειναι κομπλε (ssd μονο δεν ξερω ποιον 240αρι να παρω).. και η οθονη δεν ξερω αν κανει και για gaming μιας και εχει 7ms αποκριση.. (αλλα μετα ξανασκεφτομαι σε benchmarks η καρτα απο μονη της ειχε 20-30 ms.

:D :D :D :D

Δημοσ.

H οθόνη για all around είναι πολύ καλή είχα το προηγούμενο μοντέλο της.

Ssd https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html

Απο περιέργεια και μόνο όταν με το καλό τα λάβεις πέρνα μία το λειτουργικό σου στον hdd άνοιξε κανα tab φόρτωσε καμμια φωτογραφία και μετά  καπάκι κάνε το ίδιο στον ssd για να διαπιστώσεις τη μλκα που θα έκανες άν δεν τον έπαιρνες :devil:

Δημοσ.

Ωραια αρα παω σε εκεινη την οθονη... στον samsung evo 250gb..  Και για το τελευταιο λες να το κανω? Θα το κανω μονο και μονο για να δω οπως μου λες την βλακεια που θα εκανα...

Και μια τελευταια ερωτηση..

Το κουτι πως σου φαινεται? λεει πως εχει 1 φαν αρα θα χρειαστει να παρω μερικα ακομα? Και βλεπω πως εχειο φιλτρα αρα θα βαλω ανεμιστηρες στα φιλτρα να φερνουν αερα να μην μπαινει και πολυ σκονη ε?

Ευχαριστωω!! Και λογικα μεχρι το τελος της βδομαδας θα χω παραγγειλει τα κομματιαα και θα ανεβασω  φωτο να δειτε πως δεν σας ετρωγα αδικα τον χρονο.

Δημοσ.

Όχι ρε πλάκα σου έκανα. Αυτό το κάνεις μόνο άν θες dual boot που δεν έχεις λόγο.

Άν θες ανεβάζεις κι εδώ http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/

Το κουτί αφού σ'αρέσει πάρ'το θα χρειαστεί ακόμη ένα fan μπροστά απλά. Να διορθώσω μόνο πως έχει ένα usb 3.0 και ένα usb 2.0 μπροστά όχι απο δύο όπως ξεγελά στη photo

Δημοσ.

αρα ssd να μην βαλω? κοιταξα τα κομματια και τα παιρνω λιγο πιο πανω απο 1060 ευρω.. (you.gr και visionstudio)

οντως εχεις δικιο στο κουτι.. αλλα εχει ακομα τις 2 τρυπες αρα μηπως γινετε να μπουν? Αλλα τωρα που το σκεφτομαι.. πληκτρολογιο και ποντικι θα ειναι μονιμα πισω οποτε μια χαρα και παλι ειναι τα 2 μπροστα!

φανακια εβαλα 5 (3 ευρω εκαστο) aerocool με καλες κριτηκες..

εχει 1 πισω οποτε 2 πανω + 2 μπροστα + 1 μπροστα

Δημοσ.

Χχαχαχαχχα δεν παίζεσαι.

Δεν έχουν νόημα οι πολλοί ανεμιστήρες όταν το κουτί είναι άνετο και έχει καλό airflow. Δεν αξίζει αυτό που κάνεις και οικονομικά και στα αυτιά σου.

Ας μιλήσει και κανας άλλος ρε παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...