Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ, οπότε συγχωρέστε με για τυχόν λάθη.

Έχω έναν AMD FX-8320 με υδρόψυξη, 1xSSD & 3xHDD, 6xανεμιστηράκια, 1xDVD-ROM και αυτή την στιγμή μία GTX660. Το τροφοδοτικό μου είναι της Aerocool το strike-x 600w 80+ bronze (link: link: https://www.aerocool.com.tw/en/psu/strike-x/strike-x-600).

Αν κάνω αναβάθμιση την γραφικών και βάλω την GTX1060 6Gb, θα με καλύψει το τροφοδοτικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

Δημοσ.

Θα έχω δηλαδή περιθώριο και για λίγο overclock στον επεξεργαστή αν θελήσω?

Επίσης για την γραφικών γράφει ότι καταναλώνει 150w, αλλά προτείνουν τροφοδοτικό τουλάχιστον 400w. Αυτό το προτείνουν υπόψην και τα άλλα συστήματα του υπολογιστή και η κάρτα απλά θα καταναλώνει τα 150w?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! :)

Δημοσ.

Θα έχω δηλαδή περιθώριο και για λίγο overclock στον επεξεργαστή αν θελήσω?

Επίσης για την γραφικών γράφει ότι καταναλώνει 150w, αλλά προτείνουν τροφοδοτικό τουλάχιστον 400w. Αυτό το προτείνουν υπόψην και τα άλλα συστήματα του υπολογιστή και η κάρτα απλά θα καταναλώνει τα 150w?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! :)

Aκριβώς, έχεις αρκετό αέρα για overclock στον επεξεργαστή ;)

Πρόσεχε μόνο την ψύκτρα των VRM στην μητρική, ειδικά με την υδρόψυξη, θέλει παραπάνω ψύκτρα. Καλού κακού, βάλε ένα μικρό fanάκι εκεί πάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραία!! Ηρέμησα λίγο γιατί για άλλο τροφοδοτικό δεν είμαστε :P

Όταν λες να προσέξω, εννοείς να μην υπερθερμανθούν από το overclock? Επίσης αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι γύρο από το socket. Εκεί πως μπορώ να βάλω φαν?

Δημοσ.

Απλώς στο κουτί είμαι αρκετά στριμωχτά και δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι στο σημείο που είναι. Την υδρόψυξη την έχω pull-push και πετάει το αέρα προς τα έξω και είναι κουμπομένη στο πίσω​ μέρος του κουτιού γιατί πάνω δεν έχει θέσεις για φαν. :/

Αν έχεις καμία ιδέα ευχαρίστως να ακούσω, απλώς μην σε πεδέυω άδικα.

Whitefanged, τι εννοείς ότι είχε γράψει? Τι ακριβώς έγραψε? Σαν οδηγό κάτι?

Δημοσ.

έχω την ρεβ 1 εδώ και πόσα χρόνια.Απ΄όταν βγήκε βασικά.Είχα κάνει τον 1100τ oc και μια χαρά ήταν αλλά είχα άλλο κουτί, πολύ άνετο και γεμάτο φαν.

btw σκυλί του πολέμου, έφαγε κεραυνό, της έκανα χίλια δυο και ακόμα δουλεύει.όταν αλλάξω πισι θα μπει σε κάδρο  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Είχε γράψει για την χειροτέρευση της ποιότητας των υλικών με την πρόοδο των revision...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θυμάμαι αν ήταν για το am3+ ή για fm socket...

Ας περιμένουμε το γέροντα καλύτερα..

Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, αν μπορείς με πατέντα, πχ χρησιμοποιώντας tie wrap, να τοποθετήσεις

ανεμιστηράκια να φυσάνε τα vrm από μπροστά και το socket από πίσω (βοηθάει κι αυτό)

είναι εξαιρετική λύση και θα σου δώσει oc headroom και σταθερότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε κάθε rev και χειρότερα αντί να είναι καλύτερα? :/ :P

Δεν έχω κάποιο θέμα όμως και overclock που το είχα πιο παλιά δεν είχε θέματα, ήταν σταθερό το σύστημα. Αλλά όπως και ναχει αν μπορέσω να βάλω κάνα φαν που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω, σίγουρα θα είναι καλύτερα και πιο ξεκούραστα, απλώς το πρόβλημα είναι στον χώρο που δεν υπάρχει. :/

Όταν θα έχω χρόνο από βδομάδα θα το κοιτάξω αν μπορέσω να στριμώξω κανένα.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά​ για την βοήθεια!! :)

(ΥΓ: Λίγο άκυρο, αλλά ήθελα να τρυπήσω το κουτί από πάνω να βάλω φαν γιατί δεν έχει θέση, ίσως και από δίπλα, πίσω απο την μητρική αλλά φοβάμαι μην το διαλύσω :P

Φαντάσου πως θα βοηθούσε.)

Φαντάζομαι*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...