Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Το PC φοράει 8πυρηνο της AMD και μια GPU NVIDIA Geforce GT730. Το εχω για καθυμερινή χρήση αλλα και για επεξεργασία HD video. Όλα καλα μεχρι το πρόσφατο φορματ που ξαφνικά ο VLC που τον ειχα κανει θεο εδω και χρόνια μου lagarei το βιντεο σαν dropframe ενα πράγμα. Το βίντεο φαινεται να παιζει ομαλα στον media player. (wtf) Δεν αλλαξα κάτι και μου φαινεται πολυ περίεργο. Το ιδιο συμβαίνει και στις 2 οθόνες (και οι δυο VGA σύνδεση), μαλιστα στη 2η εμφανίζει και μια γραμμή σαν να σπάει το καρέ κάπου πάνω απο τη μέση. Σε μια δοκιμη που εκανα με HDMI καλώδιο σε αλλη οθονη παλι drop frame. Codec H264 MP4 1920x1080 60fps δινω και τα χαρακτηριστικά αν και δε νομιζω πως χρειαζονται. Καμια ιδεα; edit: οι οδηγοι ειναι ενημερωμένοι μεσω του GeForce Experience
Ntinaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 εγω θα σου προτεινα να το πεταξεις και να βαλεις το Mpc hc
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Κι από μένα mpc-hc ή potplayer. Το vlc καλό και χρυσό σαν media file checker αλλά είναι χαοτικό στις ρυθμίσεις του. Ίσως πριν το φορμάτ να είχε επιλεγμένο άλλο renderer που δούλευε σωστά και τώρα έχει επιλεγμένο άλλον. Δες όμως στο μενού Εργαλεία->Προτιμήσεις->Βίντεο->Έξοδος τι έχει επιλεγμένο και δοκίμασε άλλο σύστημα εξόδου π.χ. Direct 3D (το πρώτο) ή δοκίμασε και DirectX 3D και YUV. Πρέπει να σταματάς το βίντεο αν δεν κάνω λάθος για να το δεχτεί και μετά να το ξαναβάζεις να παίζει. Επίσης στο μενού Εργαλαία->Προτιμήσεις->Codecs ενεργοποίησε την Αποκωδικοποίηση με επιτάχυνση υλικού (Βάλε Αυτόματο ή DXVA).
eliasjuve Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Και σε μένα έκανε τα ίδια τελευταία και το έφτιαξα με την ρύθμιση για το caching. https://www.howtogeek.com/howto/windows/fix-for-vlc-skipping-and-lagging-playing-high-def-video-files/
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Κι από μένα mpc-hc ή potplayer. Το vlc καλό και χρυσό σαν media file checker αλλά είναι χαοτικό στις ρυθμίσεις του. Ίσως πριν το φορμάτ να είχε επιλεγμένο άλλο renderer που δούλευε σωστά και τώρα έχει επιλεγμένο άλλον. Δες όμως στο μενού Εργαλεία->Προτιμήσεις->Βίντεο->Έξοδος τι έχει επιλεγμένο και δοκίμασε άλλο σύστημα εξόδου π.χ. Direct 3D (το πρώτο) ή δοκίμασε και DirectX 3D και YUV. Πρέπει να σταματάς το βίντεο αν δεν κάνω λάθος για να το δεχτεί και μετά να το ξαναβάζεις να παίζει. Επίσης στο μενού Εργαλαία->Προτιμήσεις->Codecs ενεργοποίησε την Αποκωδικοποίηση με επιτάχυνση υλικού (Βάλε Αυτόματο ή DXVA). Έφτιαξε με το "Εξοδος σε Direct X 3D". Δε ξερω γιατι... Αλλα εφτιαξε. Σε ευχαριστώ πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα