Pepina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Εβαλα να παιξω καποια dvd, για αρχη δεν ανοιγε το πορτακι,και αφου το ανοιξα με μια παραμανα δεν εβρισκα την μοναδα cd/dvd στο my computer και device manager.Εκλεισα και ανοιξα το λαπτοπ και μου εμφανισε την μοναδα dvd rw(e) και συνεχιζει να μην μου τα παιζει.Μπηκα στην διαχειριση εκανα unistal τον driver και επανεκινηση και το προβλημα παραμενει.Τι μπορω να κανω ωστε να μπορεσω να παιξω τα dvd γιατι πρεπει να κανω οπωσδηποτε καποιες εγγραφες.Τα φωτα σας παιδια! Το laptop ειναι toshida satelite με 10αρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις γράψει ποιο laptop? είναι γράφει από κάτω_πίσω.. α) να τα έπαιξε το dvd σου.{οπότε αλλαγή ή κάποιο εξωτερικό} β) βάλε / βγάλε και παραμάνα να κουνήθηκε και μην πατάει σωστά οπότε γι 'αυτό μία το βλέπει μία δε το βλέπει αν και αυτά συνήθως έχουν μια βιδουλα για να τα κρατάει στη θέση τους. γ)πολλές φορές μου έχει τύχει παρόμοιο θέμα αλλά να το βλέπει το dvd πάντα και με ένα καθαριστικό εάν μπορείς να βρεις κοντά σου Πλαισιο dvd σαν Site: αυτο να επανέρχεται για να κάνεις τη δουλειά μέχρι να το δει κάποιος και να σου δώσει τη λύση σου. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει..
Pepina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις γράψει ποιο laptop? είναι γράφει από κάτω_πίσω.. α) να τα έπαιξε το dvd σου.{οπότε αλλαγή ή κάποιο εξωτερικό} β) βάλε / βγάλε και παραμάνα να κουνήθηκε και μην πατάει σωστά οπότε γι 'αυτό μία το βλέπει μία δε το βλέπει αν και αυτά συνήθως έχουν μια βιδουλα για να τα κρατάει στη θέση τους. γ)πολλές φορές μου έχει τύχει παρόμοιο θέμα αλλά να το βλέπει το dvd πάντα και με ένα καθαριστικό εάν μπορείς να βρεις κοντά σου Πλαισιο dvd σαν Site: αυτο να επανέρχεται για να κάνεις τη δουλειά μέχρι να το δει κάποιος και να σου δώσει τη λύση σου. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει.. Ειχα πολυ να χρησιμοποιησω να παιξω dvd σημερα μου το εκανε αυτο για πρωτη φορα.Την παραμανα αναγακστικα την χρησιμοποιησα για να βγαλω τα dvd απο μεσα.Πριν λιγους μηνες που ειχα δοκιμασει παλι να δω ενα dvd επαιξε κανονικα,οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.Εντωμεταξυ πρωτα εγραφε dvd/cd/rom και οχι dvd rw (e) για αυτο ρωταω τι μπορει να εχει συμβει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Άρα αύριο Δευτέρα που θα είναι ανοικτά μπορείς να πάρεις ένα καθαριστικό dvd να το τρέξεις δε θέλει ώρα και να παίξει αφού πρώτη φορά στο έκανε και είχε κάτσει τόσο καιρό. Με τα dvd rw όταν τα είχα χρησιμοποιήσει δεν είχε πρόβλημα νομίζω ούτε περιορισμό εάν είναι + ή - , αλλά μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει εάν γνωρίζει.Δεν είναι λάθος η παραμάνα / καρφίτσα κτλ απλά θέλει ''ευγενικά'' εάν έχει γίνει και από αυτό.. και με οδηγούς, win 10 κτλ δε νομίζω να έχει πρόβλημα αυτά παίζουν πάντα, οπότε μην τους αφαιρέσεις πάλι. Τώρα εάν θέλεις σήμερα να κάνεις τη δουλειά σου σε ένα φίλο/φίλη ίσως?..?
Pepina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Άρα αύριο Δευτέρα που θα είναι ανοικτά μπορείς να πάρεις ένα καθαριστικό dvd να το τρέξεις δε θέλει ώρα και να παίξει αφού πρώτη φορά στο έκανε και είχε κάτσει τόσο καιρό. Με τα dvd rw όταν τα είχα χρησιμοποιήσει δεν είχε πρόβλημα νομίζω ούτε περιορισμό εάν είναι + ή - , αλλά μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει εάν γνωρίζει.Δεν είναι λάθος η παραμάνα / καρφίτσα κτλ απλά θέλει ''ευγενικά'' εάν έχει γίνει και από αυτό.. και με οδηγούς, win 10 κτλ δε νομίζω να έχει πρόβλημα αυτά παίζουν πάντα, οπότε μην τους αφαιρέσεις πάλι. Τώρα εάν θέλεις σήμερα να κάνεις τη δουλειά σου σε ένα φίλο/φίλη ίσως?..? Eχω dvd καθαρισμου το θεμα ειναι οτι δεν παιζει καθολου dvd το δοκιμασα και αυτο.Δεν εχει γινει ζημια απο την παραμανα,αυτην την χρησιμοποιησα αφου ειδα οτι δεν διαβαζε τα dvd κσι δεν σνοιγε το συρταρακι παντα φυσικα απαλα για να μην κανω ζημια.Δυστυχως δεν μενουν πολυ κοντα συγγενεις για να χρησιμοποιησω το δικο τους λαπτοπ για αυτο μπηκα να ρωτησω.Θα δοκιμασω να κατεβασω αλλον driver μηπως κανω τιποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δηλαδή δεν λειτουργεί όταν ενεργοποιείς το laptop δεν ανοιγ/κλείνει με το κουμπάκι? και δεν έχεις γράψει ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις
Pepina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δηλαδή δεν λειτουργεί όταν ενεργοποιείς το laptop δεν ανοιγ/κλείνει με το κουμπάκι? και δεν έχεις γράψει ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις Οχι δεν λειτουργει.Για λιγο αναψε το λαμπακι και δεν ξαναναψε.Εντωμεταξυ στο device manager δεν γραφει CD/DVD driver γραφει μοναδα CD/DVD.Πριν δεν το εβγαζε καθολου.To toshiba satelite a-1-nk εχω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Γράφει τα πάντα από ότι είδα εάν είναι το σωστό +-\ Short Part Number??? κατέβασε τους οδηγούς όλους από την επίσημη σελίδα και πέρασε τους μήπως και συνέλθει όντως θα έπρεπε να γράφει άλλα.. στη διαχείριση νομίζω. ...δε χρειάζεσαι παράθεση οι 2 μας ανταλλάσσουμε προς το παρόν το λαμπάκι για λίγο θα ανοίξει εάν πατάς κουμπάκι ανοίγει παίρνει ρεύμα αυτό ρώτησα πριν.
web_assasin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πρωτα απο ολα,δε χρειαζεται οδηγους για να δει το dvd. Εφοσον δεν ανοιγει οταν το πατας τα εχει παιξει η ιδια η συσκευη,οποτε παλι τρωει ακυρο η σκεψη drivers. Παμε στο θεμα καθαρισμου,παλι τρωει ακυρο αφου δεν αντιδρα καν οταν του ζητας να ανοιξει. Πιθανοτατα τα εκλασε,απλα το ειδες τωρα επειδη ειχες πολυ καιρο να το χρησιμοποιησεις,δεν ειναι και πρωτη φορα που συμβαινει. Να ξερεις παντως πως το να αλλαξεις dvd ειναι σχεδον τοσο απλο οσο το να αλλαξεις δισκο/μνημες. Αν εχεις κανενα αλανι να ασχολειται εστω και λιγο με λαπτοπ μπορει να εχει κανενα να σε βολεψει. Εαν δεν ειναι κανα slim το dvd σου θα βρεις ευκολα. Εγω εχω 4-5 να τρεχουν φαντασου,απο παλιες επισκευες. Λιγη προσοχη οταν βγαζετε την προσοψη.
Pepina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αγορασα τελικά ενα dvd writer της LG για να κανω την δουλειά μου και καποια στιγμή θα το ανοιξω να δω μηπως έχει κατι,η θα το αλλαξω.Όντως 2-3 βίδες ειναι.Τωρα επαθα αλλο με καποιες εφαρμογές των windows αλλά θα ανοιξω αλλο θεματακι
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Άλλαξε το εάν το χρησιμοποιείς και εφόσον μπορείς μόνη σου 'οικονομικό' είναι αναλώσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα