Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο αμα αναφερεται στο καταστατικο της πολυκατοικιας δεν μπορεις να το κανεις.... σε διαφορετικη περιπτωση μπορουν απλα να γκρινιαζουν και να σου χαλασουν την δουλιτσα σου (αμα τους κοβει) σιγα σιγα ωστε να αναγκαστεις να το σταματησεις μονος σου. Καταστατικο για να το αλλαξουν και να το απαγορευσουν θα πρεπει να δεχτεις και εσυ, οποτε φιλακια αυτο.

Οποτε μην φοβασαι τιποτα... Εγω που εμενα σε πολυκατοικια με 30 διαμερισματα στο κεντρο της Αθηνας, αλλα παντα καλες σχεσεις με διαχειριστη και τους περισσοτερους, απλα οταν την εκανα για εξωτερικο τους το ανακοινωσα. Ο διαχειριστης μου ειπε μαλιστα "Μην το νοικιασεις τωρα που θα φυγεις και δεν ξερεις τι ανθρωπο θα βαλεις μεσα, θα στο διαλυσει", του ειπα οτι ναι εχει δικιο, δεν το νοικιαζω γιατι το θελω οταν θα ερχομαι Ελλαδα, θα το δωσω σε μια πολυ καλη εταιρια διαχειρησης και θα το δινω καποιες μερες σε τουριστες... 

Και μεταξυ μας, αν το σπιτι δεν ειναι σε τελεια κατασταση και δεν του ριξεις 10000 για να το φτιαξεις τελειο για τις φωτογραφειες (τραγικο) τοτε μην περιμενεις να βγαλεις περισσοτερα λεφτα απο οτι να το νοικιασεις επιπλωμενο μακρυχρονια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμεις εχουμε οχι μονο airbnb αλλα και μια αλλη παρομοια εφαρμογη. Κεντρο διερχομενων ειμαστε :) ασια δεν εχω δει μονο και αφρικη :)

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...