Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S4 (GT I9505) προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε παρουσιαστει εδω και καιρο, με αφησε για λιγο και εδω και κανα διμηνο τουλαχιστον περιπου το εχω σε καθημερινη βαση απ'οτι φαινεται.

Με καλει ο αλλος και απλα δεν τον ακουω. Μαλιστα εχω προσεξει τελευταια οτι οταν* (θα εξηγησω πιο κατω) υπαρχει το προβλημα αυτο, κανω κληση και δεν καλει καν. 

Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι ισως θελει φυσημα/καθαρισμα εκει που μπαινει το jack για το hands free. Δεν το ελυσε για μενα το θεμα.

Any ideas? Ολα τα software updates ειναι installed.

*Το προβλημα 'λυνεται' κανοντας επανεκιννηση στο κινητο και λειτουργει κανονικα μεχρι ξερετε...να το εμφανισει παλι.

Δημοσ.

Οχι. Θελω μηπως βρεθει κανας αλλος τροπος ωστε να μην χασω τα αρχεια μου, επαφες κτλ. Backup δεν εχω κανει δεν το εχω ψαξει καν.

Δημοσ.

Αν δεν κάνει κλήση πιθανόν να θέλει μια επαναφορά. Αν από εκεί και πέρα έχει πεθάνει το ακουστικό ή έχεις θέμα με το audio jack έχω και από τα δύο για αλλαγή 

Δημοσ.

Δες ποιες εφαρμογές έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κλήσεις και κάνε αναγκαστική διακοπή μέσα απο τις ρυθμίσεις εφαρμογών μια μια μέχρι να δεις πότε σταματάει το πρόβλημα. Λογικά κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει κάνει interference με την εφαρμογή κλήσεων του κινητού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...