Rockjos21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδια λοιπόν ποσταρω παρακάτω το pc μου : CPU : Intel Core i7-2700K 3.50GHz Sandy Bridge Motherboard : Asus P8Z68-V PRO GEN3 Memory: 2x8 = 16GB me DRAM frequency 823.2MHz GPU : AMD Radeon HD 7800 series 2048 MB O προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι το ειχε κανει overclock και δεν ανεβαζε θερμοκρασια. Εχει ψυκτρα πολυ καλη απλα δεν θυμαμαι ποια ειναι ακριβως. Παιζω PUBG ( Playerunknown's Battlegrounds) και γενικα δεν εχω πολυ καλα fps οποτε σκευτομαι να το κανω overclock . Λετε να αξίζει ? Και εαν οχι τοτε τι νομιζετε οτι πρεπει να αλλαξω για να μπορω να το παιζω με καλυτερα fps ? Αν θελετε παραπανω χαρακτηριστικα μπορω να ποσταρω το .txt απο το CPU-Z. Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλύτερα να ρωτήσεις στο θεμα του παιχνιδιού εδώ http://www.insomnia.gr/topic/640329-playerunknowns-battlegrounds-pubg/ Πάντως νομίζω ότι φταίει η καρτα γραφικών σου που ειναι στα minimum απο τα requirements και όχι ο επεξεργαστής σου. Ρώταμε μια και στο θεμα που σου λέω να δεις τι θα σου πουν και εκει τα παιδιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα