fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 καλημερα στην παρεα, για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας, εχω το λαπτοπ hp pavillion dv6144ea και εχω το εξης προβλημα με οποιο λειτουργικο και να του εχω περασει.... οταν ο υπολογιστης για καποιο κλεισει μετα για να ξανα ανοιξει μου βγαζει την πιστη,πρεπει να πατησω πανω απο 20 φορες το κουμπι εκκινησης για να ανοιξει, στην ουσια παταω κουμπι φτανει μεχρι το σημειο α, κλεινει(μονος του) ξανα παταω περναει το σημειο που ειχε φτασει ξανα κλεινει, η ιδια διαδικασια γινεται μεχρι να ανοιξει μετα δουλευει κανονικα ,αν τον κλεισω ( απο την ωρα που ανοιξε) και τον πατησω να ξανα ανοιξει θα ανοιξει κανονικα ( αρκει να το κανω αμεσως μετα το κλεισιμο του) η επανεκκινηση δουλευει κανονικα. καμια φορα μου βγαζει μηνυμα: τα win δεν τερματιστικαν σωστα και την επιλογη repair , οταν λοιπον βαζω το στικακι με το λειτουργικο και καλα για repair, ακολουθω την διαδικασια που προτεινει αλλα στο τελος δεν κανω repair και ανοιγει κανονικα.χωρις στην ουσια να εχει διαβασει κατι ( εχω δοκιμασει να κανω repair δεν αλλαξε κατι) ολα αυτα συμβαινουν σε ολα τα λειτουργικα που εχω εγκαταστησει......xp/7/10) στην παρουσα φαση το λαπτοπ τρεχει με win7
meletis_m Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Με διανομή Linux έχεις δοκιμάσει σε Usb; Παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα; Στον δίσκο έχει γίνει έλεγχος; Εσωτερικός καθαρισμός έχει γίνει;
chipakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο Hardware και ένα πρώτο σημείο ελέγχου είναι το τροφοδοτικό του.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν έχουν καμία σχέση τα windows με το πρόβλημά σου.
Grim Ripper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Για δες την υγεία του δίσκου. (με το hard disk sentinel θα το δεις, η trial έκδοση αρκεί. Το ότι βγάζει συνέχεια για επιδιόρθωση δεν είναι καλό.
fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 την εχω δει ειναι σωστη. εψαξα και για σφαλμα στα αρχεια με linux δεν εχω δοκιμασει ( ποτε δεν τα πηγα καλα με αυτα) αν ειναι το τροφοδοτικο (εσωτερικο) δεν ξερω αν αξιζει να το παω να το ανοιξουν να το μετρησουν ( αν βγαλουν σωστη μετρηση) ειναι αρκετα παλιο το λαπτοπ
Alex-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ο σκληρος σου παντως δεν φταιει για το προβλημα σου. Ουτε τα windows. 90% ειναι το τροφοδοτικο σου η το βισματακι που μπαινει το τροφοδοτικο. Η μπαταρια να φανταστω τα εχει φτυσει ε; Επισης δεν σου παιρνουν χρηματα για να σου μετρησουν το τροφοδοτικο με πολυμετρο. Πηγαινε σε ενα καταστημα να στο δουνε Κατι τςλευταιο. Στην χειροτερη περιπτωση επαθε ζημια η καρτα γραφικων σου. Η συγκεκριμενη σειρα λαπτοπ που εχεις εβγαζε προβλημα στις καρτες 1
Alex-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ενταξει θα το δει το μηνυμα πιστευω. Απλα τον ενημερωνω για να μην παιδευεται τσαμπα με τα windows
elio_1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 κι ένας έλεγχος στις μνήμες δεν θα έβλαπτε....
Alex-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μπα. Προσωπικα δε νομιζω οτι ειναι οι μνημες. Αλλα ναι δεν χανει κατι.
fantomas 7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 χμ, θα το παω να το τσεκαρουν( για να μετρησουν το τροφοδοτικο δεν πρεπει να το λυσει ? να μετρησει τι βγαζει η πλακετα?) τωρα για καρτα γραφικων ουτε καν θα κατσω να ασχοληθω για τοσο παλιο λαπιτοπι,οντως η μπαταρια μας εχει αφησει χρονους απο καιρο, τωρα να φταιει το βυσματακι δεν το πολυνομιζω γιατι εδω και χρονια το λαπτοπ ειναι σε μια θεση και always on.ειδωμεν απο περιεργεια παντως θα ρωησω σε καταστημα τι και πως χρειαζεται για την μετρηση
Alex-V Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 To τροφοδοτικο στο μετρανε μπροστα στο βυσματακι. Βαζουν το ενα καλωδιο του πολυμετρου μεσα στην τρυπα και το αλλο καλωδιο απο την εξω μερια του βυσματος και βλεπουν αν βγαζει σωστο ρευμα. Πχ, αν ο φορτιστης (το τροφοδοτικο δηλαδη) πρεπει να βγαζει 19v και με το πολυμετρο βγαζει 15v τοτε ναι εχεις προβλημα 1
xrhstosiak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 η μετρηση με το πολυμετρο δεν ειναι τοσο αξιοπιστη γιατι ειναι χωρις φορτιο εχω τροφοδοτικο που το μετραγες κανονικα και μολις εμπαινε στο λαπτοπ εκανε νουμερα ή δεν αναβε καν μολις βαζαμε αλλο τροφοδοτικο ολα οκ τεστ τον δισκο με hddscan στο verify mode live usb με linux να δεις τι δειχνει το δικο του disk tool και το dmesg να δεις αν εχεις περιεργα μυνηματα memtest 5-6 pass τουλαχιστον καλο ειναι να αποκλείεις ολες μια μια τις περιπτωσεις για να ξερεις τι ψαχνεις
Touristas101 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 καλημερα στην παρεα, για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας, εχω το λαπτοπ hp pavillion dv6144ea και εχω το εξης προβλημα με οποιο λειτουργικο και να του εχω περασει.... οταν ο υπολογιστης για καποιο κλεισει μετα για να ξανα ανοιξει μου βγαζει την πιστη,πρεπει να πατησω πανω απο 20 φορες το κουμπι εκκινησης για να ανοιξει, στην ουσια παταω κουμπι φτανει μεχρι το σημειο α, κλεινει(μονος του) ξανα παταω περναει το σημειο που ειχε φτασει ξανα κλεινει, η ιδια διαδικασια γινεται μεχρι να ανοιξει μετα δουλευει κανονικα ,αν τον κλεισω ( απο την ωρα που ανοιξε) και τον πατησω να ξανα ανοιξει θα ανοιξει κανονικα ( αρκει να το κανω αμεσως μετα το κλεισιμο του) η επανεκκινηση δουλευει κανονικα. καμια φορα μου βγαζει μηνυμα: τα win δεν τερματιστικαν σωστα και την επιλογη repair , οταν λοιπον βαζω το στικακι με το λειτουργικο και καλα για repair, ακολουθω την διαδικασια που προτεινει αλλα στο τελος δεν κανω repair και ανοιγει κανονικα.χωρις στην ουσια να εχει διαβασει κατι ( εχω δοκιμασει να κανω repair δεν αλλαξε κατι) ολα αυτα συμβαινουν σε ολα τα λειτουργικα που εχω εγκαταστησει......xp/7/10) στην παρουσα φαση το λαπτοπ τρεχει με win7 έχουν σκάσει οι πυκνωτές που είναι συνδεδεμένοι με τα chokes της CPU σου... αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τάση παραπάνω απόσο θα έπρεπε και να υπερθερμαίνονται που έχει ως συνέπεια το αυτόματο σβήσιμο του laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα