nemesiskp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλημερα Εχει ο γειτονας διπλα μου διαφορα ζωα(κοτες,χηνες κλπ) και μεσα στα πολλα εχει και περιστερια.Το θεμα ειναι οτι αυτος τα εχει σε κλουβι και δεν τα αμολαει,αλλα απο την βρωμα κλπ εχουν μαζευτει ολα τα αδεσποτα πτηνα της περιοχης τα οποια φωλιαζουν σε ενα μισο ετοιμο,παρατημενο σπιτι παραδιπλα. Ε τα γ@#&*δια καθονται και στην ταρατσα μου και μου εχει ολα τα μπαλκονια και την γυρω αυλη η οποια εχει πλακακι και φαινεται ασχημα. Σκεφτομουν για αυτα τα καρφια που βλεπουμε σε διαφορα κτηρια αλλα πανε ενα κατοσταρι να γεμισω ολο το σπιτι γυρω γυρω.Υπαρχει κανενας αλλος τροπος γιατι δεν βλεπω να το γλυτωνω.
Zerg13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Τα εχω δοκιμασει ολα. 2 λειτουργουν. Ολα τα αλλα ειναι για 1-2 μηνες. 1)Τα καρφια, πλαστικα ή απο λαμαρινα, inox. Το δευτερο κανει 5 ευρω το μετρο, και μπορεις και κοβεις κοβεις με κοφτη. https://goo.gl/images/22rQXR 2) οπου υπαρχουν καγγελα ή σιδερενια μπαρα, βαζω αυτο, τα δεματικα, δικη που πανεντα. https://goo.gl/images/ZisvFV Λευκο ή μαυρο οτι σου αρεσει, ανα 2-3 δαχτυλα αποσταση το ενα με το αλλο, με την μυτη προς τα πανω να φαινεται σαν καρφι. Παρε μεγαλο νουμερο 2.80 κατι αν θυμαμαι. Ουτε τεραστιο, ουτε μικρο θες. Επισης κατι που δεν εχω δοκιμασει αλλα ισως να λειτουργει ειναι το σκιαχτρο. Ψεύτικα κοράκια!Λειτουργει για λιγο. Θα χασεις τα λεφτα σου. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2017 από Zerg13 1
The_Judas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μήπως να πάρει αληθινά κοράκια και γεράκια; 1
Zerg13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλημερα Εχει ο γειτονας διπλα μου διαφορα ζωα(κοτες,χηνες κλπ) και μεσα στα πολλα εχει και περιστερια.Το θεμα ειναι οτι αυτος τα εχει σε κλουβι και δεν τα αμολαει,αλλα απο την βρωμα κλπ εχουν μαζευτει ολα τα αδεσποτα πτηνα της περιοχης τα οποια φωλιαζουν σε ενα μισο ετοιμο,παρατημενο σπιτι παραδιπλα. Ε τα γ@#&*δια καθονται και στην ταρατσα μου και μου εχει ολα τα μπαλκονια και την γυρω αυλη η οποια εχει πλακακι και φαινεται ασχημα. Σκεφτομουν για αυτα τα καρφια που βλεπουμε σε διαφορα κτηρια αλλα πανε ενα κατοσταρι να γεμισω ολο το σπιτι γυρω γυρω.Υπαρχει κανενας αλλος τροπος γιατι δεν βλεπω να το γλυτωνω. Αν διωξεις τα περιστερια απο σενα, παλι θα μυριζεις την βρωμα. Παρε τηλεφωνο τον δημο και μετα το υγειονομικο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 ...και τι είναι 100 ευρώ πολλά; Με αυτό γλυτωνεις μια για παντα, είναι απο ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν άπειρη αντοχή στον χρονο. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Οπως τα περιγραφεις εισαι για υγειονομικο κατευθειαν . Ξεκινα απο αυτο. 2
papoys1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Το υγειονομικό τι να κάνει;;;;;; Ο γείτονας όπως λέει τα έχει περιορισμένα.Τα ελεύθερα κάνουν τη ζημιά.Δεν μπορεί να κάνει κάτι το υγειονομικό για τα ελεύθερα. Και ο γείτονας αν βρίσκεται σε αγροτική περιοχή δεν χρειάζεται άδεια,μπορεί ελεύθερα να έχει μέχρι ένα ορισμένο αριθμό πτηνά, όταν βέβαια διατηρεί και τη στοιχειώδη καθαριότητα.
bilya Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Το υγειονομικό τι να κάνει;;;;;; Ο γείτονας όπως λέει τα έχει περιορισμένα.Τα ελεύθερα κάνουν τη ζημιά.Δεν μπορεί να κάνει κάτι το υγειονομικό για τα ελεύθερα. Και ο γείτονας αν βρίσκεται σε αγροτική περιοχή δεν χρειάζεται άδεια,μπορεί ελεύθερα να έχει μέχρι ένα ορισμένο αριθμό πτηνά, όταν βέβαια διατηρεί και τη στοιχειώδη καθαριότητα. ολα λάθος οσα λες. Το υγειονομικό μπορεί να σε πάει αυτόφωρο για το παραμικρό (το χω δει με γειτονα νταη που δεν ακουγε κανέναν μας ). Εφόσον ο ts είναι δίπλα δεν παίζει αγροτική περιοχή μιας κ σημασία εχει που βρίσκεται το πιο κοντινό σπίτι. Επιπλεον αν δεν είναι διαβασμενος με 2-3 ερωτήσεις το κοστούμι του υγειονομικού θα ανέβει πχ ο χώρος που σφάζει τα πτηνα κλπ 1
Leokatana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Οτι λεει ο bilya ισχυει, το εχω ζησει και εγω με κοτουλες του γειτονα που καναν φτερα μετα απο καταγγελια (οχι διακια μου).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ευκολα το υγειονομικο κανει δουλεια...εδω σε διπλα πολυκατοικια η αλλη πληρωσε η 500 η 1000 γιατι ειχε τον σκυλο στο μπαλκονι και τα εκανε εκει περα και τα μαζευε μια φορα στις 2-3 μερες!
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα όρια για οικόσιτα ζώα σε κάποια περιοχή. Τα όρια βγαίνουν για κάθε περιοχή από την νομαρχία, και εξαρτώνται από τον πληθυσμό της περιοχής, την θέση του οικήματος, το αν είναι τουριστικός προορισμός κ.α. Μπορείς να ρωτήσεις, ώστε να δεις αν ο γείτονας παραβιάζει τα όρια.
nemesiskp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ενταξει τα παω καλα με τον γειτονα και γενικα ειναι καλος ανθρωπος.Εχει μαζεμενα αρκετα ζωα αλλα οκ δεν θα του φερω το υγειονομικο.Απλα το προβλημα ειναι οτι λογω τροφων κλπ μαζευονται ολα τα αδεσποτα τα οποια εχουν επισημο σπιτι το εγκαταλειμενο πιο περα.Τα συγκεκριμενα αδεσποτα λοιπον,στην καθημερινη τους περατζαδα,αραζουν στην ταρατσα μου και με χεζουν(περα απο τα μπαλκονια). Οποτε μαλλον στα καρφια θα παω και μαλλον σε inox τα οποια δεν πιστευω να παθουν τιποτα με τα χρονια(σε αντιθεση με τα πλαστικα).Κανα δοκιμασμενο μαγαζι εχουμε;
Kenny McCormick Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έχεις μπλέξει... σε σπείρα με σπουργίτια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα