orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Στα Village στελνουν ενα email με τα στοιχεια και το QR code, μπορεις δηλαδη να εχει wifi σπιτι για να ανοιξεις το email και εκει που θα πας να δειξεις το εισητηριο σου προφανος δεν θελει επιπλεον data. Η Ryanair απο την εφαρμογη της σου δινει το εισητηριο με τον γραμμωτο κωδικα αλλα οταν πας στον ελεγχο ηδη εχει το εισητηριο στο κινητο και δεν θελει data ξανα. Τωρα ξανασκεφτομαι οτι αυτες ρυθμισεις της ΕΕ προς τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας ειναι σοβιετια, με τετοιες πρακτικες δεν επιτρεπουμε στην ελευθερη αγορα να αναπτυχθει οπως αυτη και το αορατο χερι θελει, πως θα εχουμε αναπτυξη με μια αγορα σε ασφυξια;
efo355 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ώπα αν και είμαι γενικά υπέρμαχος του ψηφιακού εδώ θα διαφωνήσω. Έχω συλλογή με εισητήρια από συναυλίες και αγώνες που εχω πάει και οπότε τα κοιτάσματα;ω θυμάμαι πράγματα. Αυτό με τα ψηφιακά πάει πολύ. Και δε θα με χάλαγε να δείχνω στα παιδιά μου εισητήριο από συναυλία μπάντας που για αυτά μπορεί να είναι όπως για εμένα αν μου δείξουν εισητήριο για συναυλία Rory Gallagher το 1980. Καλή τύχη να το κάνεις αυτό με τα ψηφιακά.
fragma Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Θα ήθελα πολύ να δώ τον Τσουκαλά να πηγαίνει γήπεδο και να του λένε "παρακαλώ πλησιάστε την συσκευή σας στον scanner για να σαρώσει το QR code". Η μοναδική ηλεκτρονική συσκευή που ξέρει να χρησιμοποιεί αυτός είναι ο θερμοσίφωνας, και του πήρε 5 χρόνια να μάθει να ανοίγει τον διακόπτη. Θα πέσει γέλιο αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα 1
whoever81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν ειναι ρε φιλε αυτο. Εγω προσωπικα κραταω τα εισητηρια σαν ενθυμιο. Εχω εισητηρια πριν απο 10χρονια που ημουν 12 και θυμαμαι τα συναισθηματα. Η ομαδα ειναι κατι παραπανω απο ενα σοου σινεμα. Αν πας στην αμερικα να δεις ενα ματς NBA ειμαι σιγουρος οτι θα κρατησεις το εισητηριο μετα, 100% Και επειδή εσύ θέλεις ενθύμιο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τόνοι χαρτιού παγκοσμίως; Αυτό που είπαν και πιο πάνω. Print όποιος θέλει σπίτι του. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 PDF = PRINT Ναι γιατι ειναι το ιδιο το A4 που το εκτυπωσες σπιτι σου. Συγγνωμη αλλα ειστε λιγο, πως να το πω, βλα...
teovag Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Στα Village στελνουν ενα email με τα στοιχεια και το QR code, μπορεις δηλαδη να εχει wifi σπιτι για να ανοιξεις το email και εκει που θα πας να δειξεις το εισητηριο σου προφανος δεν θελει επιπλεον data. Η Ryanair απο την εφαρμογη της σου δινει το εισητηριο με τον γραμμωτο κωδικα αλλα οταν πας στον ελεγχο ηδη εχει το εισητηριο στο κινητο και δεν θελει data ξανα. Τωρα ξανασκεφτομαι οτι αυτες ρυθμισεις της ΕΕ προς τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας ειναι σοβιετια, με τετοιες πρακτικες δεν επιτρεπουμε στην ελευθερη αγορα να αναπτυχθει οπως αυτη και το αορατο χερι θελει, πως θα εχουμε αναπτυξη με μια αγορα σε ασφυξια; δεν το κάνει η ΕΕ για να "βάλει χέρι" στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Απλά είναι ακόμα ένα βήμα στην ομοιομορφία και στην ψηφιοποίηση ..των πάντων (κοινώς για να βάλει "χέρι" σε όλους μας-τώρα για καλό ή για κακό, θα δείξει).
teovag Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ναι γιατι ειναι το ιδιο το A4 που το εκτυπωσες σπιτι σου. Συγγνωμη αλλα ειστε λιγο, πως να το πω, βλα... μην βρίζεις... τη γνώμη μας λέμε όλοι εδώ.. όταν λοιπόν τόνοι χαρτιού θα συσσωρεύονται γιατί δεν θέλουν όλοι σαν εσένα να τα κρατούν ως ενθύμια, αλλά απλά τα πετούν...τότε μάλλον το "προαιρετικό" και "χρήσιμο" αυτό μέτρο, θα γίνει όχι απλά "υποχρεωτικό", αλλά και "τιμωρήσιμο"...και αυτό δεν το θέλει κανένας... Για σκέψου επίσης πόσο "ωραία" είναι για τις επιχειρήσεις πχ να κρατούν βιβλία για δεκαετίες και να γεμίζουν αποθήκες με τόνους χαρτιά, αντί να ήταν όλα ηλεκτρονικά... Το ίδιο με τα CD, και ακόμα και για τα βιβλία (που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά σε pdf έχω αυτά που ποτέ δεν θα μπορούσα να πάρω και να stockαρω!) Ακόμα...εισιτήρια λεωφορείων,τρένων, αεροπλάνων,κλπ...
teovag Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ώπα αν και είμαι γενικά υπέρμαχος του ψηφιακού εδώ θα διαφωνήσω. Έχω συλλογή με εισητήρια από συναυλίες και αγώνες που εχω πάει και οπότε τα κοιτάσματα;ω θυμάμαι πράγματα. Αυτό με τα ψηφιακά πάει πολύ. Και δε θα με χάλαγε να δείχνω στα παιδιά μου εισητήριο από συναυλία μπάντας που για αυτά μπορεί να είναι όπως για εμένα αν μου δείξουν εισητήριο για συναυλία Rory Gallagher το 1980. Καλή τύχη να το κάνεις αυτό με τα ψηφιακά. Φίλε λυπάμαι που στο λέω, αλλά τώρα τα παιδιά βγάζουν selfie με τους φίλους τους ή ακόμα και τους καλλιτέχνες στις συναυλίες, κάτι που εγώ και συ ούτε που διανοούμαστε στη δεκαετία του '80... οπότε...μάλλον οι millennials..."χέστηκαν" για το απόκομμα του εισιτηρίου... Δεν γνωρίζω πλέον κανέναν 20χρονο που να κρατάει αποκόμματα, όπως κάναμε εμείς παλιά (και μερικοί από εμάς και τώρα!!!)... άλλαξαν οι εποχές, η φωτογραφία και το βιντεο, live streaming ή "κονσέρβα" είναι το νέο απόκομμα μας... (εγώ πάντως κρατάω μερικά ακόμα ο "γραφικός")...αλλά δεν χρησιμοποιω το fb συχνά....αν το έκανα δεν ξέρω πως θα ήμουν... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ακόμα...εισιτήρια λεωφορείων,τρένων, αεροπλάνων,κλπ... Συγκρινεις την αξιποιστια του χαρτιου με το κινητο? Αν πεσει απο μπαταρια, αν σου πεσει κατω, αν, αν, αν. Ειμαι 100% υπερ της τεχνολογιας ΠΑΝΤΑ, οσοι με ξερουν με θεωρουν υπερβολικο υπερ της τεχνολογιας και των ψηφιακων. ΑΛΛΑ το βιβλιο ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ δν ειναι η ιδια εμπειρια ουτε στο 1% ουτε καν. Η αξιοπιστια του ψηφιακου εναντι του γραπτου ειναι 0%, ας τα κανουν ψηφιακα ΑΛΛΑ σαν επιλογη και στο 99% των περιπτωσεων θα ειμαι ψηφιακα.
teovag Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Συγκρινεις την αξιποιστια του χαρτιου με το κινητο? Αν πεσει απο μπαταρια, αν σου πεσει κατω, αν, αν, αν. Ειμαι 100% υπερ της τεχνολογιας ΠΑΝΤΑ, οσοι με ξερουν με θεωρουν υπερβολικο υπερ της τεχνολογιας και των ψηφιακων. ΑΛΛΑ το βιβλιο ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ δν ειναι η ιδια εμπειρια ουτε στο 1% ουτε καν. Η αξιοπιστια του ψηφιακου εναντι του γραπτου ειναι 0%, ας τα κανουν ψηφιακα ΑΛΛΑ σαν επιλογη και στο 99% των περιπτωσεων θα ειμαι ψηφιακα. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το "χαρτί", αντιθέτως μάλιστα, παρόλαυτά οι εποχές αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Επιπλέον, ξαναδιάβασε το post σου και θα καταλάβεις και μόνος σου ότι αυτό που λες δεν στέκει. Το ψηφιακό (ως "αντικείμενο") είναι αναπαραγόμενο ανα πάσα στιγμή...αν χάσεις το χάρτινο εισιτήριό σου, δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις βρε! ...αν πέσει ο καφές σου στο βιβλίο πάει! Σκέψου λίγο πριν το γράψεις! Για την αξιοπιστία ως "απόδειξη" του ψηφιακού, πιθανώς να είναι πιο διαδεδομένη η παραχάραξη βέβαια, αν εννοείς αυτό έχεις δίκιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το "χαρτί", αντιθέτως μάλιστα, παρόλαυτά οι εποχές αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Επιπλέον, ξαναδιάβασε το post σου και θα καταλάβεις και μόνος σου ότι αυτό που λες δεν στέκει. Το ψηφιακό (ως "αντικείμενο") είναι αναπαραγόμενο ανα πάσα στιγμή...αν χάσεις το χάρτινο εισιτήριό σου, δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις βρε! ...αν πέσει ο καφές σου στο βιβλίο πάει! Σκέψου λίγο πριν το γράψεις! Για την αξιοπιστία ως "απόδειξη" του ψηφιακού, πιθανώς να είναι πιο διαδεδομένη η παραχάραξη βέβαια, αν εννοείς αυτό έχεις δίκιο. Δν καταλαβες πως το ειπα, εισαι στο δρομο και εχεις το εισητηριο για το αεροπλανο ψηφιακα και στο χαρτι(ταυτόχρονα), ποιο απο τα δυο εμπιστεύεσαι πιο πολυ την ωρα του ελεγχου? Το κινητο που μπορει να παθει 1002, απο το να κολλησει μεχρι να σε παρουν τηλεφωνο την ωρα που το δείχνεις ή το εκτυπωμενο που ειναι παντα εκει
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εμείς οι συλλέκτες,στο πηγάδι κατουρησαμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα