Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βρεθείτε στις ΗΠΑ και έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα μπάσκετ στην έδρα των Miami Heat με την ονομασία American Airlines Arena, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε το κινητό σας.

Η ομάδα του NBA ανακοίνωσε τη περασμένη εβδομάδα ότι αλλάζει πολιτική όσον αφορά στην πώληση εισιτηρίων, που θα είναι mobile-based, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα δώσει στην έδρα της. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα του NBA που ακολουθεί τέτοια πολιτική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η συγκεκριμένη απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι σχεδόν ένας στους τρεις οπαδούς της την περασμένη σεζόν αγόρασε εισιτήριο από το κινητό του για να παρακολουθήσει κάποιον από τους εντός έδρας αγώνες της.

Αν και ομάδες του NBA όπως οι Timberwolves ή οι Cavaliers έχουν επίσης υϊοθετήσει τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (mobile tickets), συνεχίζουν να προσφέρουν στους οπαδούς τους και την δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας το δίπλωμα οδήγησης τους και την πιστωτική τους κάρτα. Αντίθετα, το σύστημα της ομάδας από το Miami, στη Florida, μεταβαίνει ολοκληρωτικά στα mobile tickets. Αξίζει να σημειωθεί, επειδή υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις (π.χ θα εμποδίσει την μεταπώληση εισιτηρίων) ότι οι Miami Heat θα επιτρέπουν τη μεταβίβαση των εισιτηρίων.

Link.png Site: The Verge

Δημοσ.

λογική : σχεδόν 1 στους 3 αγόρασε εισιτήριο από το κινητό του -> γράφω στα παπάκια μου τους 2 στους 3 ,mobile ticket για όλους :-)

Δημοσ.

Καλή φάση.

Λέτε να το κάνουν και εδώ στα γήπεδα;

--------------------------------------------------

Απλά.... σκέψου μόνο!

... τι έχει να γίνει αν το κάνουν αυτό

και στην Ελλάδα...!

πχ ο Ολυμπιακός...

Δημοσ.

Τι βλακειες κανουν? Ποιο κινητο και ..., τελος παντων ελπιζω να μην γινει και εδω ετσι

Δημοσ.

Ελπίζω όλα να γίνουν έτσι και να τελειώνουμε με την χαρτούρα, έτσι κι αλλιώς εκεί πάει το πραμα. Μια συσκευή για τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι βλακειες κανουν? Ποιο κινητο και ..., τελος παντων ελπιζω να μην γινει και εδω ετσι

Εδώ δε πρόκειται να γίνει γιατί θα αναστατωθούν τα χουλιγκάνια και οι κάφροι '' φίλαθλοι ''

• Like 3
Δημοσ.

λογική : σχεδόν 1 στους 3 αγόρασε εισιτήριο από το κινητό του -> γράφω στα παπάκια μου τους 2 στους 3 ,mobile ticket για όλους :-)

Οι άλλοι 2 μπορούσαν να το κάνουν αλλά προτιμούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές των 700€ που έχουν για Snapchat και instagram.

• Like 5
Δημοσ.

Στο ΟΑΚΑ πχ για να στο σκανάρουν πρέπει λέει να είναι συνδεδεμένη η συσκευή στο ιντερνετ. Γιατί; Καλό το eticket αλλά άμα θέλει και data δύσκολο.

Δημοσ.

Εδώ δε πρόκειται να γίνει γιατί θα αναστατωθούν τα χουλιγκάνια και οι κάφροι '' φίλαθλοι ''

Δεν ειναι ρε φιλε αυτο. Εγω προσωπικα κραταω τα εισητηρια σαν ενθυμιο. Εχω εισητηρια πριν απο 10χρονια που ημουν 12 και θυμαμαι τα συναισθηματα. Η ομαδα ειναι κατι παραπανω απο ενα σοου σινεμα. Αν πας στην αμερικα να δεις ενα ματς NBA ειμαι σιγουρος οτι θα κρατησεις το εισητηριο μετα, 100% 

Δημοσ.

Στο ΟΑΚΑ πχ για να στο σκανάρουν πρέπει λέει να είναι συνδεδεμένη η συσκευή στο ιντερνετ. Γιατί; Καλό το eticket αλλά άμα θέλει και data δύσκολο.

Συντομα θα ερθει η εποχη που τα data θα ειναι ενεργοποιημενα απο ολους καθως το κοστος θα εχει πεσει σε λογικα επιπεδα. Ισως πρεπει και η ΕΕ να θεσπισει νομους για αυτο, γιατι εαν περιμενουμε απο τις εταιριες (που εχουν ηδη κανει αποσβεση της επενδυσης) μαλλον θα περιμενουμε πολυ.

• Like 2
Δημοσ.

Συντομα θα ερθει η εποχη που τα data θα ειναι ενεργοποιημενα απο ολους καθως το κοστος θα εχει πεσει σε λογικα επιπεδα. Ισως πρεπει και η ΕΕ να θεσπισει νομους για αυτο, γιατι εαν περιμενουμε απο τις εταιριες (που εχουν ηδη κανει αποσβεση της επενδυσης) μαλλον θα περιμενουμε πολυ.

Νομίζω έχει ήδη αναφερθεί ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια;

Δημοσ.

Δεν ειναι ρε φιλε αυτο. Εγω προσωπικα κραταω τα εισητηρια σαν ενθυμιο. Εχω εισητηρια πριν απο 10χρονια που ημουν 12 και θυμαμαι τα συναισθηματα. Η ομαδα ειναι κατι παραπανω απο ενα σοου σινεμα. Αν πας στην αμερικα να δεις ενα ματς NBA ειμαι σιγουρος οτι θα κρατησεις το εισητηριο μετα, 100% 

Κι αν υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσεις και να εκτυπώσεις το εισιτήριο; Με το μπόνους ότι δεν θα το χάσεις ποτέ ...

• Like 2
Δημοσ.

PDF = PRINT

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...