surf80 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 καλημερα.ειχα αγορασει δεκεμβριο του 2012 μια τηλεοραση samsung 46 es8000.Ειχα πρηλωσει καποιο 150(αν θυμαμαι καλα) παραπανω για την 5ετη εγγyυση του public safety net η οποια ληγει τον Δεκεμβριο του 2017. Το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα ειναι το εξης.Τον τελευταιο μηνα σε τακτα διαστηματα κλεινει και ανοιγει μονη της σε φαση που οταν το κανει να μην προλαβαινω π.χ. να αλλαξω καναλι.Δηλαδη μπορει σε ενα λεπτο να το κανει και 15 φορες.Σταματαει μολις την βγαλω απο την πριζα.Και μολις την ξαναβαλω αντε μετα απο κανα μισαωρο ή και αμεσως παλι τα ιδια. Εχω κανει factory reset, αλαξα μπαταριες στο τηλεκοντρολ, εκλεισα της ρυθμισεις eco,απενεργοποιησα το wi-fi ,αλλαξα πολυμπριζο αλλα τιποτα. Με την εγγυηση θα βγαλω ακρη?Ειναι υποχρεωμενοι να την φτιαξουν η να την αντικαταστησουν? Πρεπει να μου δωσουν αλλη τηλεοραση οσο μου την κρατησουν στο σερβις? Καμια αλλη προταση ρυθμισης μπας και φτιαξει ευπροσδεκτη.
bloodraven Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Με αυτό που περιγράφεις το μυαλό μου πάει στο τροφοδοτικό της τηλεόρασης. Οπότε κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να μπεις στην διαδικασία να μιλήσεις με το Public για να πάρεις μια πρώτη εικόνα του τι δικαιούσαι εάν στείλεις την τηλεόραση για έλεγχο. Βέβαια φρεσκάρισε και εσύ τους όρους της επέκτασης εγγύησης"public safety net" για να ζητήσεις κάτι που τυχόν θα ξεχάσουν .
surf80 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Αυριο το πρωι θα παρω τηλ public να δω τι θα μου πουν
surf80 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Την εχω παει στο service και αναμενω απαντηση
heros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το ποιο πιθανο ειναι να παει για επισκευη τροφοδοτικου μάλλον.... για αντικατασταση δεν νομιζω.. ασε που το μοντελλο ειναι κορυφαθο για hd..
surf80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μεσα στην εβδομαδα θα μαθω.μαλλον για τροφοδοτικο νομιζω και εγω.μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι απο την τηλεοραση στην εποχη της ηταν απο τις κορυφαιες αλλα ακομα καλα κραταει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα