papoys1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ψάχνομαι να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό είδα κάποιον συγκεκριμένα στο skroutz τον Maxtor M3 Portable 1 TB (δεν κάνει και επικόληση εξωτερικού συνδέσμου τελευταία). https://www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html (με chrome κάνει) Με προβλημάτισε η φτηνή τιμή του και ήθελα να ρωτήσω ο συγκεκριμένος παίζει σε άλλες πηγές π.χ. media player ή απευθείας στην τηλεόραση ή είναι μόνο για υπολογιστή;;;;; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2017 από papoys1
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 η maxtor δεν ειναι και ποτε η super duper εταιρεια για αυτο και τετοια τιμη.εφοσον ειναι εξωτερικος θα παιξεις στις ιδιες συσκευες που θα επαιζε και καποιος αλλος 2,5 αρης δισκος.το βασικο ειναι η συσκευη τι μπορει να δεχτει και σε τι format.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 π.χ. media player ή απευθείας στην τηλεόραση ή είναι μόνο για υπολογιστή;;;;; οι συσκευές αυτές θα σε οδηγήσουν ποιον χρειάζεσαι να πάρεις διαβάζοντας στα εγχειρίδια τι δέχονται σε μέγεθος /τύπο συνδέσεις & format όπως γράφει και πάνω.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 συνηθως ειναι μεχρι τι μεγεθος μπορει να δεχτει η συσκευη οπως και σε τι format θελουν να ετοιμασεις τον δισκο.
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν χτυπήσεις m3 portable στο skroytz θα δεις ότι βγάζει η maxtor και η samsung. Δεν ξέρω τις διαφορές τους αλλά εγώ έχω τον sam στο 1.5tb εδώ και δύο χρόνια για χαβούζα (δλδ να ξεφορτώνω ότι θέλω να κρατήσω) και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, η maxtor έχει εξαγοραστεί από την seagate εδώ και πολλά χρόνια. Το λέω γιατί κι εγώ δεν έτρεφα πολλές συμπάθειες για την maxtor.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αν χτυπήσεις m3 portable στο skroytz θα δεις ότι βγάζει η maxtor και η samsung. Δεν ξέρω τις διαφορές τους αλλά εγώ έχω τον sam στο 1.5tb εδώ και δύο χρόνια για χαβούζα (δλδ να ξεφορτώνω ότι θέλω να κρατήσω) και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, η maxtor έχει εξαγοραστεί από την seagate εδώ και πολλά χρόνια. Το λέω γιατί κι εγώ δεν έτρεφα πολλές συμπάθειες για την maxtor. για αυτο με παραξενευει εφοσον εχει εξαγοραστει πως γινεται να υπαρχει Maxtor.ελαχιστους maxtor βλεπεις ποια
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το ότι εξαγοράστηκε δε σημαίνει ότι σταμάτησε να υπάρχει και σαν brand name και να βγάζει δίσκους με το όνομα της. Ίσως μέσα στη θήκη να είναι seagate
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το ότι εξαγοράστηκε δε σημαίνει ότι σταμάτησε να υπάρχει και σαν brand name και να βγάζει δίσκους με το όνομα της. Ίσως μέσα στη θήκη να είναι seagate ναι αλλα αμα κοιταξεις θα δεις οτι ελαχιστα πραγματα γραφουν Maxtor.ισως να γινεται σταδιακα.κατι παρομοιο εχει γινει με colubris και με 3com.στην μεν colubris για ενα διαστημα εγραφαν πανω και colubris Και Hp στην δε 3com εγραφαν 3com/hp και μετα μονο hp .αλλα ειναι λιγο ντροπη να πουλας δισκους ακομα με το brand maxtor.δυστυχως ποτε δεν ηταν κατι τρελο.καλυτερα να το γυρισουν σε seagate αλλο τοσο αν μεσα εχουν seagate.ασχετο μου ηρθε στο μυαλο η quantum με τους δισκους
Alexlooker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ψάχνομαι να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό είδα κάποιον συγκεκριμένα στο skroutz τον Maxtor M3 Portable 1 TB (δεν κάνει και επικόληση εξωτερικού συνδέσμου τελευταία). https://www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html (με chrome κάνει) Με προβλημάτισε η φτηνή τιμή του και ήθελα να ρωτήσω ο συγκεκριμένος παίζει σε άλλες πηγές π.χ. media player ή απευθείας στην τηλεόραση ή είναι μόνο για υπολογιστή;;;;; wd η αντε και seagate καλυτερα να αγορασεις. (εμενα μου αρεσε η Maxtor παντως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα