argimeg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Φίλε μου εάν μπορείς να το δοκιμάσεις κάπως, εάν έχει π.χ. κανένας φίλος σου κανένα dim 4GB θα είναι το τέλειο. Εάν όχι το βλέπω δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως δεν ξέρω εάν αξίζει να δώσεις κάποια χρήματα για να πάρεις ένα 4GB dim για να δοκιμάσεις εάν παίζει. Εάν θέλεις να το κάνεις έτσι θα σου πρότεινα να βρείς κάποιο από τις αγγελίες εδώ μέσα που θα είναι σε καλή τιμή. 1
DeathByCh0c0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Φίλε μου εάν μπορείς να το δοκιμάσεις κάπως, εάν έχει π.χ. κανένας φίλος σου κανένα dim 4GB θα είναι το τέλειο. Εάν όχι το βλέπω δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως δεν ξέρω εάν αξίζει να δώσεις κάποια χρήματα για να πάρεις ένα 4GB dim για να δοκιμάσεις εάν παίζει. Εάν θέλεις να το κάνεις έτσι θα σου πρότεινα να βρείς κάποιο από τις αγγελίες εδώ μέσα που θα είναι σε καλή τιμή. Αυτό ακριβώς θα κάνω bro, θα δοκιμάσω με ενός φίλο μου τη RAM για σίγουρα, δεν υπάρχει άλλος (οικονομικός) τρόπος. Αν δω οτι κάνει αγοράζω ενα 4gb dim (προφανώς ίδια mhz, timings με αυτή που θα τεστάρω), άν όχι, μαζέυω λίγα λεφτουδάκια και παίρνω τα 3x4gb dim που είπες και εξ αρχής ότι είναι ο προτιμότερος τρόπος. Θα ήθελα όλους να σας ευχαριστήσω πραγματικα με βοηθήσατε πολύ. Θα ποστάρω νέα
ChrisAttart Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Κάποια στιγμή δώσε ένα 50ρικο και βάλε πάνω ένα 6 πύρινο xeon ( σαν να έχεις τον i7 980 ας πούμε ) , από E5649 και πάνω , θα δώσεις αλλά 2 χρονακια στο σύστημα για πλάκα... Δες το αντίστοιχο thread εδώ , αποδίδουν ακόμα παλαβά παρά τα χρόνια τους .. Cinebench 15 ας πούμε i7 920 4ghz 580cb , E5649 4ghz 1000cb , i7 6700K 4.5ghz 980cb , ryzen 1700 3.8ghz 1600 cb ... Όπως καταλαβαίνεις παίζει καλή μπάλα το 6πυρινο xeon ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα