Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε μετοχές google, apple κτλ; Δηλαδή εταιριών εξωτερικού;

Δεν αναφέρομαι σε forex, αλλά σε πραγματικές μετοχές...

Δημοσ.

AAPL μετοχη χρηματιστηριου nasdaq

Bond απο τραπεζες

Ipo

Αν δεν εχεις 10αδες χιλιαδες δολαρια δεν εχει νοημα και δεν προκειτε να γινει ποτε το μπαμ που βλεπεις στις ΤΑΙΝΙΕΣ ή στο bitcoin.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να ακολουθησεις Alessio Rastani μεσω του leadingtrader.com, περισσοτερες δυνατοτητες εχεις να βγαλεις εκει χρηματα παρα να κατσεις πανω στις μετοχες. Εχει και premium υπηρεσιες με πολλες πληροφοριες και κινησεις που κανει ο ιδιος.

Δημοσ.

Μερικοί broker δεν έχουν ελάχιστη κατάθεση αλλά καλά είναι να ξεκινήσεις με ένα αξιοπρεπές ποσό τουλάχιστον των 1000.

Να αποφύγεις τα CFDs.

https://brokerchooser.com/broker-comparison

με 1000Ε θα παει σιγουρα πολυ μπροστα οταν η μια μετοχη της google (class A) παιζει καπου στα 800 ευρω και της apple καπου στα 140

• Like 1
Δημοσ.

με 1000Ε θα παει σιγουρα πολυ μπροστα οταν η μια μετοχη της google (class A) παιζει καπου στα 800 ευρω και της apple καπου στα 140

Ναι αλλά παίρνεις μία της Google και περισσεύουν λεφτά και για παραγγελία από Gearbest

On topic, δε ξέρω αν με τα Capital Controls επιτρέπεται αγορά μετοχών εκτός ΧΑΑ...

• Like 1
Δημοσ.

Bond απο τραπεζες

Ipo

Αν δεν εχεις 10αδες χιλιαδες δολαρια δεν εχει νοημα και δεν προκειτε να γινει ποτε το μπαμ που βλεπεις στις ΤΑΙΝΙΕΣ ή στο bitcoin.

Το φουμπου με 30$ έκανε ipo και τώρα είναι 160.

Δημοσ.

Bond απο τραπεζες

Ipo

Στα χρηματιστήρια είτε 1000 ευρώ βάλεις ειτε εκατομύρια ευρώ το ίδιο ποσοστό κέρδους ή χασουρας εχεις, δεν έχει λοιπον να κανει με το ποσά διαθέτει αλλά τι παίχτης είσαι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας, νομίζω ότι αυτό που ρωτάει ο χρήστης 'katina' είναι πως μπορεί ο ίδιος και εαν βέβαια μπορεί μόνος του από κάποια πλατφόρμα να μπορεί να διαχειριστεί το δκό του χαρτοφυλάκιο προφανώς σε πραγματικές μετοχές εξωτερικού. Επειδή και εγώ έχω την ίδια απορρία , εαν γνωρίζεις κάποιος πολύ θα το εκτιμούσαμε. Προφανώς και αν γίνεται θα συντρέχει μια εύκολη ή δυσκολη διαδικασία. Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stylianos Kapelakis είπε

Καλημέρα σας, νομίζω ότι αυτό που ρωτάει ο χρήστης 'katina' είναι πως μπορεί ο ίδιος και εαν βέβαια μπορεί μόνος του από κάποια πλατφόρμα να μπορεί να διαχειριστεί το δκό του χαρτοφυλάκιο προφανώς σε πραγματικές μετοχές εξωτερικού. Επειδή και εγώ έχω την ίδια απορρία , εαν γνωρίζεις κάποιος πολύ θα το εκτιμούσαμε. Προφανώς και αν γίνεται θα συντρέχει μια εύκολη ή δυσκολη διαδικασία. Ευχαριστώ

Άργησες 2 χρόνια μόνο να απαντήσεις δεν πειράζει

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχααχ  Βασικά 2 χρόνια μετά βρέθηκε άλλος ένας να χει απορρια όπου βρέθηκε σε αυτό το forum που είναι όντως παλιό. Παρόλ'αυτά έχουμε κάποια ωραία και χρήσιμη απάντηση στο ερώτημα μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...