KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 γιατι ποιο ηταν το πρωτο προιον που εβαλε για ονομα στο android?
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Εχουμε μια απο τις ποιο πλουσιες γλωσσες παγκοσμιως με τρομερο τροπο ως αναφορα την συνταξη, τις εννοιες κλπ. Θα επρεπε να εισαι περηφανος που εισαι Ελληνας και να τιμας την γλωσσα μας! δεν ξερω αν εισαι δυσλεξικος, αλλα μου προκαλεσε λιγο γελιο διαβάζοντας το συγκεκριμενο κειμενο χωρις τονους
chris_g92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει πολλά Oreo στο ράφι. Το 10-15 % από τις συσκευές θα το πάρει πάλι. 1
keysmith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Εμμ λέγεται Oreo στα αγγλικά(και στα ελληνικά) το μπισκότο αυτό... εμμ.. χιούμορ ήταν. (μάλλον αποτυχημένο ). Δεν είχα απαίτηση να είναι στα Ελληνικά το oreo ούτε θα φτάσει η έκδοση ποτέ στο γράμμα.. Ω. Άλλωστε το ωραίο στα αγγλικά θα γράφεται μάλλον ooraio (εράσμια προφορά) στα greeklish γράφεται oreo. Πάντως το oreo είναι πολύ έξυπνο και όμορφο όνομα. Είναι.. oreo.. Υ.Γ. όσοι προτιμάτε παπαδοπούλου από oreo δεν έχετε δοκιμάσει βανίλια γεμιστά Αλλατίνη που είναι ανώτερη κατά τη γνώμη μου (όρεξή μου) και των δύο. 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν μόνο greeklish. Κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο.. Ξέρω θα φάω κράξιμο.. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να θυμάσαι στη σημερινή εποχή που το keep it simple είναι απλά κανόνας. (Στην μικρή περίπτωση που δεν σαρκαζεις): κανόνας απο που; και αν είναι κανόνας, τον ακολουθούμε επειδή καποιος unofficially τον έθεσε; πιο πολύ γι τεμπελιά μου ακούγεται. Btw, αυτοί οι κανονεσ Είναι ότι πρέπει για να γίνουμε σαν τους τυπάδες του Axiom στο Wall-E... Όσο για τον τίτλο, μόνο εγω το βλέπω ως "Android O (zero)"? (Σειρά μου για κράξιμο) 1
Agony Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Η ελληνική Γλώσσα έχει να κάνει με συναισθήματα με εικόνες με μόρφωση είναι τέχνη... Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να έχει αυτό το όπλο στην ζωή του δικαίωμα του. Απλά ειμαι περίεργος να δω πως με τα greeklish.... Το μεγάλο Ό δλδ ωμέγα ο (μεγα) πως θα το γράφε για να δώσει μεγαλη αξία στην λέξη? Δικαίωμα του καθένα είναι να μένει τυφλός, όχι όμως να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι βλέπει καλύτερα. 2
thanosAIAS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς η Ελληνική έχει σταματήσει να εξελίσσεται εδώ και χρονια.
keysmith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς η Ελληνική έχει σταματήσει να εξελίσσεται εδώ και χρονια. δεν ισχύει για καμία "ζωντανή" γλώσσα αυτό που λές. Για παράδειγμα το "επικόλληση" (αντί paste), "ιστότοπος" (αντί webpage) ή διαδίκτυο (αντί internet) είναι σύγχρονες προσθήκες (δεκαετία του 1990?) στην Ελληνική γλώσσα για παράδειγμα. Γενικά πάρα πολλές λέξεις ή εκφράσεις προστίθενται ή αλλάζουν χρόνο με το χρόνο. Λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν ξεχνιούνται ή αλλάζουν νόημα και άλλες έρχονται στο προσκήνιο με διαδικασίες που δεν είναι σαφώς καταγεγραμμένες και αφορούν τις "ζωντανές" γλώσσες. 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Θα τσακωθουνε για τα greeklish σε thread για το Android... 3
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Αρχισαν να βαφτιζουν πλεον και με αλμυρα σνακ το android? Γιατι εδω που τα λεμε τα oreo ειναι λιγο αλμυρουτσικα με 2% αλατι...
yiannis_volos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Είμαστε και εμείς οι ρομαντικοί μηχανικοί υπολογιστών και κολλημένοι με την τεχνολογία που θέλαμε το android να έχει ονομασία γλυκού όπως υποτίθεται και όχι trademark... 1
Hetfield Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 ....thumps up όλη η Ελληνική κοινότητα στο να θέσουμε υποψηφιότητα για την επόμενη έκδοση (...ότι να΄ναι, ακόμα δεν βγήκε η Ο!!) P...Papadopoulos ή Pavlidis!Oreo και Παυλιδης στην ιδια εταιρια ανηκουν, οποτε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα