kamounias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 παιδιά καλησπέρα...εδώ κ καιρο μου έχει πέσει λίγος(χωρίς να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γιατί το πρόλαβα) καφές επάνω στο πληκτρολόγιο κ με τον καιρο το ender ψιλοκολαει...γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο η κάποιο service που μπορώ να καθαρίσω τα πλήκτρα ??
haHa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 παιδιά καλησπέρα...εδώ κ καιρο μου έχει πέσει λίγος(χωρίς να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γιατί το πρόλαβα) καφές επάνω στο πληκτρολόγιο κ με τον καιρο το ender ψιλοκολαει...γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο η κάποιο service που μπορώ να καθαρίσω τα πλήκτρα ?? Πρεπει να αφαιρεσεις το καπακι του πληκτρου(γινεται σχετικα ευκολα πχ με μια οδοντογλυφιδα, δες βιντεο στο youtube) και με οινοπνευμα με μια μπατονετα να καθαρισεις το ελασμα κλπ.
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ειναι πολυ ευκολο δες ενα βιντεο οπως λεει ο φιλος και θα τα βγαλεις περα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα