imr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Εχω ένα θέμα με μια samsung sd card 32gb H κάρτα λειτουργουσε αψογα για αρκετά χρόνια, τελευταία σε ένα moto g second gen Το κινητό πέθανε πριν κανα 2 εβδομαδές και πήρα την καρτα και την τοποθέτησα στο καινούργιο (redminote 4) Δεν την διάβασε αλλα δεν έδωσα σημασία καθώς είδα ότι μάλλον θα θέλει reformat Τωρα προσπάθησα να την τοποθετήσω στο laptop με sd adaper αλλα τίποτα, είναι σαν να βάζω τον adapter σχέτο. Δεν την διαβαζει ουτε το diskdigger Δοκίμασα να την βαλω σε tablet, windows phone, mp3 players αλλά τίποτα δεν διαβάζεται πουθενά Παέι πέθανε? Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
gusdevelopers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 p Καλησπέρα, Εχω ένα θέμα με μια samsung sd card 32gb H κάρτα λειτουργουσε αψογα για αρκετά χρόνια, τελευταία σε ένα moto g second gen Το κινητό πέθανε πριν κανα 2 εβδομαδές και πήρα την καρτα και την τοποθέτησα στο καινούργιο (redminote 4) Δεν την διάβασε αλλα δεν έδωσα σημασία καθώς είδα ότι μάλλον θα θέλει reformat Τωρα προσπάθησα να την τοποθετήσω στο laptop με sd adaper αλλα τίποτα, είναι σαν να βάζω τον adapter σχέτο. Δεν την διαβαζει ουτε το diskdigger Δοκίμασα να την βαλω σε tablet, windows phone, mp3 players αλλά τίποτα δεν διαβάζεται πουθενά Παέι πέθανε? Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστω πεθανε η καρτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις αλλη
taz22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας, γράφω εδώ γιατί θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ανακτήσω δεδομένα από samsung card 64gb που απλά μέσα σε 1 μέρα δεν την αναγνωρίζει ούτε το τηλέφωνο ούτε το λάπτοπ. Στο λάπτοπ μου ζητάει να της κάνω format (από ntfs έχει γίνει raw). Δεν ξέρω πως έγινε αυτό... Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ??
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μην την κανεις φορματ και κοιτα μηπως την επαναφερεις με partition recovery, recuva, easeus partition manager κτλ... Στο λαπτοπ δηλαδη. Λογικα chkdsk δεν θα δεχεται
taz22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μην την κανεις φορματ και κοιτα μηπως την επαναφερεις με partition recovery, recuva, easeus partition manager κτλ... Στο λαπτοπ δηλαδη. Λογικα chkdsk δεν θα δεχεται Επανέφερα τα αρχεία... τώρα πηγα να κάνω format απο raw σε ntfs και δεν μου το κάνει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ουτε σε φατ32 κανει?Αν οχι τοτε μαλλον τα επαιξε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα