pollop Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, εχω μια απλη fullhd tv και θελω να βαλω surround ηχεια, τι επιλογες εχω; απο οτι εχω καταλαβει πρεπει η να παρω ενα home theater συστημα η surround ηχεια pc , σωστα τα λεω; αν μπορει καποιος να μου πει τι επιλογες εχω για χαμηλο μπατζετ κ μικρες απαιτησεις,υποψη οτι δεν τα θελω για ταινιες αλλα μονο για gaming, αυτη τη στιγμη στην τιβι βρισκονται 3 κονσολες, ευχαριστω
manpower Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Κατά τη γνώμη μου, αν πρόκειται να τοποθετήσεις τα surround ηχεία σωστά στο χώρο σου, και δεδομένου του χαμηλού budget (φαντάζομαι 200-300€ ; ) μπορείς να κινηθείς προς ένα έτοιμο οικονομικό home theater setup 5.1. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξεις προς ηχεία pc. Χρειάζεσαι όντως ήχο surround (με πραγματικά 6+ κανάλια ήχου); Αν δεν πρόκειται να τοποθετήσεις τα ηχεία surround στις προβλεπόμενες θέσεις, μια σχετικά καλή λύση είναι τα soundbars (με subwoofer) που είναι και λίγο πιο οικονομικά και θα βελτιώσουν τον ήχο της tv αρκετά. Τα παραπάνω σαν γενική κατεύθυνση low budget, σε κάθε περίπτωση ο σημαντικότερος παράγοντας στον ήχο μακράν είναι ο χώρος και αν αμελήσουμε να το λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τραγικά... (πχ οικονομικά pc speakers 5.1 σε μεγάλο χώρο)
pollop Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Και εγω λεω για home theater να επιλεξω. Να σε ρωτησω επειδη εψαξα κ λιγο τα soundbars που μου ειπες, ειδα οτι τα περισσοτερα ειναι bluetooth, επειδη δεν γνωριζω καλα, μπορεις να μου πεις πως γινεται να συνδεθει η τιβι μου με αυτα , δεδομενο οτι δεν εχει μπλουτουθ, επισης η συνδεση της τιβι σε hometheater με πιους τροπους γινεται; ο χωρος που βρισκεται η τιβι ειναι ενα μικρο δωματιο. ευχαριστω
paparen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ειτε soundbar ειτε home cinema συνηθως η συνδεση γινεται με οπτικη ινα ή hdmi καλωδιο.
pollop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 οκ ευχαριστω η οπτικη ινα ειναι η υποδοχη coax της τηλεορασης?
heavyrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 οκ ευχαριστω η οπτικη ινα ειναι η υποδοχη coax της τηλεορασης?Οχι, αυτη ειναι η ομοαξονικη. Η οπτικη θα λεει optical in η spdif η toslink 1
xrhstosiak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 η πηγη θα ειναι η tv? οχι dvd-blueray-δορυφορικο ; ποιος δηλαδη θα σου δινει πολυκαναλο ηχο; ξεκινα απο αυτο πρωτα
pollop Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ναι μονο τιβι εχω τωρα και ψαχνομαι να δω τι ειναι προτιμοτερο home cinema, soundbar (αν και βλεπω δεν εχουν σαραουντ, τουαχιστον τα οικονομικα), ή multimedia pc speakers, οπως ειπα για μικρο χωρο, λιγες απαιτησεις και σε μικρο δωματιο
heavyrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Budget πες να περιορισουμε τις επιλογες. Απ τα συμφραζομενα βεβαια πιστευω οτι ειναι μικρο αρα καλυτερα ειναι να παρεις απλα ενα soundbar αφου ειναι και ο χωρος μικρος οπως λες, υπολογισε αν και πιυ θα περασουν 6 καλωδια για τα ηχεια επισης αν παρεις κατι σε 5.1. Να ξερεις οτι χρειαζεσαι κατι με εισοδο hdmi in η optical in για να παρεις σωστο 5.1 ηχο, και φυσικα ο,τι πληρωνεις παιρνεις.
pollop Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 150 ευρω, ξερω ειναι λιγα, αλλα οπως ειπα δεν περιμενω κ πολλα, ετσι κ αλλιως για παιχνιδια το θελω, τα καλωδια δεν πειραζουν , για optical και hdmi εννοεις να εχει ο ενισχυτης η το σαουντμπαρ που θα παρω ετσι;
heavyrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 τοτε ουτε all in on home cinema παιρνεις, βρες τπτ ηχεια υπολογιστη με εισοδο οπτικης ινας η δες στα μεταχειρισμανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα