Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άποψή μου είναι να πάρεις πρώτα πάστα, που θα δώσεις μάξιμουμ 5 ευρώ και τότε αν δεις ότι δεν υπάρχει διαφορά, πας και για ψύκτρα. Σου το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι οι Intel επεξεργαστές έχουν καλύτερες ψύκτρες από τους AMD (που έχω εγώ και άλλαξα ψύκτρα τη δεύτερη μέρα της αγοράς). 

Για την μητρική δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μάλλον η πιο σωστή θερμοκρασία είναι κοντά στην ένδειξη του speccy, αν και υπερβολικά χαμηλή αφού συνήθως τα συστήματα με ψύξη-αέρα έχουν +5/+8 βαθμούς της θερμοκρασίας δωματίου σε idle. Αν δεν βαριέσαι, άνοιξε μια μέρα το pc σου σε full load και ακούμπησε μια ψύκτρα της μητρικής. Αν έχει υπερβολική θερμοκρασία θα το καταλάβεις, αν και το αποκλείω να υφίσταται τέτοιο θέμα. Γενικά  όμως ναι, καλό θα ήταν να προσθέσεις έναν έξτρα ανεμιστήρα.

Aπό πάστες, εγώ αγόρασα πρόσφατα αυτήν εδώ

http://www.e-shop.gr/akasa-ak-455-5g-hi-performance-thermal-compound-5gr-w-spreader-card-p-PER.805784

και την έβαλα σε ένα λάπτοπ που έβραζε με 63 βαθμούς σε idle λειτουργία. Τώρα έπεσε στους 48.

ευχαριστω για την απαντηση. αυτη η παστα akasa καλη? αν κρινω απο τις θερμοκρασιες που λες που εριξε επεσε 15 βαθμους κατω η θερμοκρασια σε idle μαλλον μια χαρα ειναι ή μηπως αξιζει να βαλω 2 ευρω παραπανω να παρω την arctic mx-4 που αναφερθηκε σε αλλη απαντηση?

Δημοσ.

Και η Arctic πολύ καλή είναι. Aπλά η Arctic κοστίζει γύρω στα 5 ευρώ με 4 γραμμαρια ενώ αυτή που πήρα 6 με μόλις 1,5 γραμμάρια. ;-)

Είναι καλή όμως. Μπορείς να την αγοράσεις.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας μαλλον θα παρω την arctic τελικα. και μια τελευταια ερωτηση απ'οτι καταλαβα απ'το βιντεο που εστειλε ο UsualSuspect και τον ευχαριστω και απο μερικα αλλα την παλια την παστα την καθαριζεις με οινοπνευμα σε ενα χαρτι σωστα?

Δημοσ.

ελπιζω να μην χρειαστει κατι αλλο εκτος απο χαρτι :P .το οινοπνευμα που παιρνουμε απο το φαρμακειο θα κανει δουλεια ή θελει καποιο αλλο?

Δημοσ.

μπηκε και η παστα σημερα και στο cs go ο επεξεργαστης εφτασε μεχρι 68-69 βαθμους και στο pubg 71-72.

Δημοσ.

μπηκε και η παστα σημερα και στο cs go ο επεξεργαστης εφτασε μεχρι 68-69 βαθμους και στο pubg 71-72.

Υπόψην, κάποιες φορές πρέπει να περάσουν και μέρες μέχρι να κάτσει καλά η πάστα για να δείξει τις "καλές" θερμοκρασίες. 

Δημοσ.

Υπόψην, κάποιες φορές πρέπει να περάσουν και μέρες μέχρι να κάτσει καλά η πάστα για να δείξει τις "καλές" θερμοκρασίες. 

δηλαδη λες οτι μπορει να πεσει μερικους βαθμους ακομα? παντως απο κοντα στο 90 που ειχα δει στο cs τωρα αρκετα καλυτερα δεν ειναι?

Δημοσ.

δηλαδη λες οτι μπορει να πεσει μερικους βαθμους ακομα? παντως απο κοντα στο 90 που ειχα δει στο cs τωρα αρκετα καλυτερα δεν ειναι?

Πιστεύω πως ναι. Τελειώνει και το καλοκαίρι σύντομα και θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες for sure ! 

Δημοσ.

Πιστεύω πως ναι. Τελειώνει και το καλοκαίρι σύντομα και θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες for sure ! 

ναι λογικα καλα λες. ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Είδες που σου είπα να μην βιαστεις και ότι μπορεί να βρεις λύση με μια απλή πάστα? Γλίτωσες χρήματα.

Σε λίγο καιρό που θα γίνει πιο στέρεα η πάστα, θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία.

Δημοσ.

Είδες που σου είπα να μην βιαστεις και ότι μπορεί να βρεις λύση με μια απλή πάστα? Γλίτωσες χρήματα.

Σε λίγο καιρό που θα γίνει πιο στέρεα η πάστα, θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία.

ναι καλα μου ειπες. παντως η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα οτι θα πεσει τοσο πολυ η θερμοκρασια απο ~90 στα ~70 ελεγα νταξει ποσο να πεσει 2-3 βαθμους αλλαξα γνωμη βεβαια την στιγμη που εβγαλα το cooler και ειδα τι ειχε απομεινει απο την παστα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...