Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  ~300€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): youtube, reddit, viber, φωτογραφίες
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.0 - 5.5 ίντσες
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δακτυλικό αποτύπωμα, NFC
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; με ενδιαφέρει να βγάζει καλές φωτογραφίες σε συνθήκες καλού - μέτριου φωτισμού και να εστιάζει γρήγορα. 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Χρειάζομαι Ευρωπαϊκή Εγγύηση. Θέλω να μπορώ να κάνω service στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί θα το χρησιμοποιώ στο εξωτερικό.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγάζει μια μέρα άνετα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο

Το κινητό που έχω τώρα είναι το LG G2 mini και έχει αρχίσει να δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα, οπότε θα ήθελα κάτι να με αντέξει για τα επόμενα 2 χρόνια χωρίς πολλά κολλήματα.

Προς το παρόν είμαι ανάμεσα στο Α5 2017, στο P9 και στο Honor 8 (αν και απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχει χειρότερη κάμερα από το P9).

Τείνω λίγο περισσότερο προς το A5 επειδή η Huawei δεν έχει επίσημο service center στην πόλη που θα μένω στην Σουηδία και φοβάμαι μήπως μπλέξω αν χρειαστώ εγγύηση. Αν όμως το P9 ή το Honor 8 είναι πολύ ανώτερο, είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το P9 και το Honor 8 έχουν την ίδια κάμερα

Στο μόνο που ενδιαφέρει είναι ότι το honor 8 δεν έχει τις ρυθμίσεις τις LEICA.

Υπόψιν και τα δύο Huawei έχουν υψηλό επίπεδο sar λόγο των δύο κεραιών(αν σε ενδιαφέρει).

Το Α5 πάλι έχει καλύτερο διάφραγμα(f/ 1.9),η SD ειναι σε αυτόνομη υποδοχή, χαμηλότερο sar,αλλά δεν έχει Ειδοποιήσεις LED.

Στο σύνολο όμως κερδίζει το P9.

Και σαν ποιο οικονομική λύση είναι και το Lenovo Moto G5 Plus

Stock Android 7.0

Καλή κάμερα. Στα χαρτιά πιο κάλο και νέο αισθητήρα με του Galaxy S7(αλλά όχι καλύτερο από του S7) χωρίς το OIS (optical image stabilization) αλλά με electronic stabilization που κάνει επίσης αρκετά καλή δουλειά. + φωτεινός φακός f/1.7 που μόνο το Samsung Galaxy S8 και το HTC U11 το έχουν!!!Μπορεί να κάνει video 1080-60p (60fps) για slow motion, αλλά και 4k !

Παίρνει 2 κάρτες nano SIM ΚΑΙ έξτρα microSD, χωρίς να θυσιάζεται η δεύτερη θέση SIM.

Και αυτό χαμηλό sar.

Τιμή 250€ περίπου.

Αφού προέρχεσαι από LG δες και το LG G5 SE(με ότι αυτό συνεπάγεται)

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Το p10 lite το τσέκαρες ; μπα κλάση ανώτερο από το Α5 κ από moto . Η Κάμερα του παίρνει πολλές παραμετροποίησεις κ παρότι το έδωσα μόλις προχτές για να πάω σε iPhone μου λείπουν τα καλούδια της κάμερας του

Δημοσ.

Το p10 lite το τσέκαρες ; μπα κλάση ανώτερο από το Α5 κ από moto . Η Κάμερα του παίρνει πολλές παραμετροποίησεις κ παρότι το έδωσα μόλις προχτές για να πάω σε iPhone μου λείπουν τα καλούδια της κάμερας του

Μάλλον το αντίθετο γίνεται.

Το p10 lite έρχεται τελευταίο και καταϊδρωμένο.

Μόνο σε ισχύ είναι καλύτερο(από A5 & moto)

Δημοσ.

Με εξισου καλη καμερα και παρομοιες επιδοσεις με p9 αλλα και το πιο προσφατο λογισμικο(σε 3 μερες θα τρεχει android 8.0 που βγαινει επισημα) ειναι το nexus 5x 32GB στα 228€ .

Μια μερα βγαζει απο μπαταρια, αλλα υστερει γενικοτερα σε αυτονομια σε σχεση με το samsung a5.

Δημοσ.

Τελευταίο κ καταϊδρωμένο σε τι

. Πιο όμορφο είναι καλύτερο σκορ στο antutu. έχει κάμερα έχει πολύ καλή που σχεδόν είναι στα επίπεδα του p9 κ έχει 4 go ram που το καθιστούν πιο future proof. Που υπερέχει το α5 κ το Μότο

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Φαίνεται πως πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε κάποια καλά του Α5 (αδιαβροχοποίηση, fast charging, αυτονομία, sAMOLED) και στις κάπως καλύτερες κάμερες και αποδόσεις των υπολοίπων...

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά πας με κλειστά τα μάτια στο Honor 8 και στο p9 δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές 

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις software για τα επόμενα 1-2 χρόνια θα είμαι σε καλύτερη μοίρα με την περσινή ναυαρχίδα της Huawei (P9) ή με το φετινό mid-range της Samsung (Α5);

Δημοσ.

Αν περιμένεις με το Α5 updates σώθηκες

Μαλλον ειναι πιο πιθανο απο οτι το P9.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις software για τα επόμενα 1-2 χρόνια θα είμαι σε καλύτερη μοίρα με την περσινή ναυαρχίδα της Huawei (P9) ή με το φετινό mid-range της Samsung (Α5);

Ενδεικτικα, οι προηγουμενες ναυαρχιδες της Huawei:

a ) Huawei P8 σταματησε σε android 6.0

b ) Huawei P7 σταματησε σε android 5.1

Οπότε το πιο πιθανό είναι το P9 να μείνει σε android 7.0 και να μην πάρει άλλη αναβάθμιση.

Το nexus 5x φοράει ηδη πιο πρόσφατο λογισμικό (7.1) και μεθαυριο θα πάρει android 8.0 .

To Samsung A5 πήρε android 7.0 πολύ πρόσφατα, ίσως πάρει αλλη μια αναβαθμιση.

Δημοσ.

τις προάλλες έπαιζε μια προσφορά στο Media markt με ένα sony xperia X  στα 249 ευρώνια. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμη κιαν σου κάνει , ρίξτου μια ματιά .Κάποιοι που το πήραν ήταν ευχαριστημένοι, όπως τουλάχιστον έγραψαν.

Δημοσ.

Με εξισου καλη καμερα και παρομοιες επιδοσεις με p9 αλλα και το πιο προσφατο λογισμικο(σε 3 μερες θα τρεχει android 8.0 που βγαινει επισημα) ειναι το nexus 5x 32GB στα 228€ .

Μια μερα βγαζει απο μπαταρια, αλλα υστερει γενικοτερα σε αυτονομια σε σχεση με το samsung a5.

Και μετά έρχεται και το bootloop που το έχει σίγουρα στο τσεπάκι του.
Δημοσ.

Με εξισου καλη καμερα και παρομοιες επιδοσεις με p9 αλλα και το πιο προσφατο λογισμικο(σε 3 μερες θα τρεχει android 8.0 που βγαινει επισημα) ειναι το nexus 5x 32GB στα 228€ .

Μακρυά απο Nexus 5x..Σε κανα χρόνο το πολύ θα πάθει bootloop..Πεταμένα λεφτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...