Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θέλω να ασχοληθώ με κάποια σεμινάρια που αφορούν Web Design – Web Development & Internet Marketing.

Αν και δεν εχω σπουδάσει κάτι σχετικό με αυτά πάντα μου άρεσαν και έχω κάποιες γνώσεις πάνω, και γιατί όχι να ασχοληθώ και μελλοντικα με το αντικείμενο.

Τα σεμινάρια ωστοσο που βρίσκω είναι αρκετά ακριβά και ο καθένας προσφέρει διαφορετική πιστοποίηση.

Μπορει κάποιος να με διαφωτίσει τι παίζει? Κάποια αναγνωρισμένη πιστοποίηση και κάποιο καλό εκπαιδευτήριο.

Να διευκρινίσω βέβαια οτι ζω στην Κρήτη, και λόγω μέτριας οικονομικής κατάστασης μπορώ να παρακολουθώ μονο μέσω e-learning μαθήματα

Δημοσ.

Αν μένεις Ηράκλειο ή σχετικά κοντά, υπάρχει το Devstaff.gr (αν δεν το ξέρεις ήδη) όπου μπορεί να μην έχει σχέση με σεμινάρια και πιστοποιήσεις, αλλά γίνονται κάθε μήνα meetups με ενδιαφέροντα θέματα.

Θα ενημερωθείς για θέματα που πιθανόν δεν γνωρίζεις και θα συναντήσεις κόσμο που μπορεί να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου πω κατι αλλο αφου μηλας για χαρτια , το πτυχιο πληροφορικης απο σχολες μετραει?ΑΕΙ/ΤΕΙ/πολυτεχνιο.

Εχω τετοιο χαρτι εγω και θεωρειτε ανωτερο γιατι θελει 4 χροννια για να το παρεις απο μια πιστοποιηση , αλλα δυστηχως δεν μετραει πουθενα.

Προσφατα διαβασα και μια πολυ καλη απαντηση και την κρατησα .

"The job market in our times is skill-based and not qualification-based any more."

Με λιγα λογια πρεπει να δηξεις τι ικανοτητες εχεις, δηλαδη portfolio, τι projects εχεις μεσα τι skill δουλεψες , σκεψου και μονος σου θες να φτιαξεις μια σελιδα ερχεται ενα βιογραφικο και εχει μεσα 5 πιστοποιησεις χωρις projects και ερχετε ενας αλλος και εχει 10 ιστοσελιδες projects  ,ποιος θα σου παραγει απο τις πρωτες εβδομαδες ηδη εργο?

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό με το Marketing πρέπει να είναι μεγάλη φόλα....

Πήγε ένας γνωστός μου σε ένα τέτοιο σεμινάριο στην Αθήνα και σε ~2 εβδομάδες ήταν ομιλητής  σε άλλο σεμινάριο στην επαρχία, ότι να ναι.....

• Like 1
Δημοσ.

δυσκολα θα μαθεις πολυ περισσοτερα απο οσα θα μαθαινες αν ψαχνοσουν μονος σου. Πλεον βρισκεις τα παντα στο internet, η πιστοποιηση για εμενα εχει αξια αν προερχεται απο καποιο επισημο φορεα ή μια εταιρια που παρεχει η ιδια πιστοποιηση για την τεχνολογια της.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...