Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κ απο εμενα. Μετα απο καιρο ειμαι σε αναζητηση καινουριου smartphone. Δεν ειμαι απο αυτους που τα αλλαζουν συχνα.Ειχα στην κατοχη μου απο τα πρωτα htc που ειχαν βγει με την γραφιδα μετα 3gs κ τα τελευταια χρονια εχω το galaxy note 2. Προτιμω να παιρνω κατι καλο κ να το κραταω.

Ο κυριοτερος λογος που θελω να κανω αλλαγη ειναι 

1)να το χειριζομαι με το ενα χερι 

2)δακτυλικο αποτυπωμα για ξεκλειδωμα

3)αδιαβροχοποιηση

Παραθετω κ την φορμα συμφωνα με τους κανονισμους του site

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

Γυρω στα 500€ αναλογα βεβαια την περιπτωση παω κ πανω κ κατω.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Σερφαρισμα πολυ, χαζοπαιχνιδια, youtube, μουσικη, ταινιες....

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

οσο μεγαλυτερη αρκει να κουμανταρετε με το ενα χερι

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Και τα δυο αυτα οπως γραφω κ ποιο πανω

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Δεν δινω σημασια. στο επιπεδο που ειναι τωρα οι καμερες για εμενα ειναι ολες καλες

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

Αν εχει χωριτικοτητα απο 64gb κ πανω δεν με νοιαζει για sd θυρα γενικος

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Μπορω να ζησω κ χωρις αυτο

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Να βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Τα παντα ολα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Αν το βρω μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση εννοειτε πως θα τα προτιμησω.

Πιθανα στο μυαλο μου ειναι το s7 κ το iphone 7.

To samsung δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το χειριστεις με το ενα χερι κ το iphone δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του. Το μονο που ξερω ειναι το 3gs που ειχα ουτε κολλαγε κ πηγαινε πολυ ομαλα αλλιως υστερει μπροστα στο s7 σε πολλα θεματα.

Αν εχετε κ αλλη προταση καλοδεχουμενη ακομα κ κινεζικο να ειναι.

Δημοσ.

Γεια σας κ απο εμενα. Μετα απο καιρο ειμαι σε αναζητηση καινουριου smartphone. Δεν ειμαι απο αυτους που τα αλλαζουν συχνα.Ειχα στην κατοχη μου απο τα πρωτα htc που ειχαν βγει με την γραφιδα μετα 3gs κ τα τελευταια χρονια εχω το galaxy note 2. Προτιμω να παιρνω κατι καλο κ να το κραταω.

Ο κυριοτερος λογος που θελω να κανω αλλαγη ειναι

1)να το χειριζομαι με το ενα χερι

2)δακτυλικο αποτυπωμα για ξεκλειδωμα

3)αδιαβροχοποιηση

Παραθετω κ την φορμα συμφωνα με τους κανονισμους του site

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

Γυρω στα 500€ αναλογα βεβαια την περιπτωση παω κ πανω κ κατω.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Σερφαρισμα πολυ, χαζοπαιχνιδια, youtube, μουσικη, ταινιες....

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

οσο μεγαλυτερη αρκει να κουμανταρετε με το ενα χερι

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Και τα δυο αυτα οπως γραφω κ ποιο πανω

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Δεν δινω σημασια. στο επιπεδο που ειναι τωρα οι καμερες για εμενα ειναι ολες καλες

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

Αν εχει χωριτικοτητα απο 64gb κ πανω δεν με νοιαζει για sd θυρα γενικος

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Μπορω να ζησω κ χωρις αυτο

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Να βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Τα παντα ολα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Αν το βρω μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση εννοειτε πως θα τα προτιμησω.

Πιθανα στο μυαλο μου ειναι το s7 κ το iphone 7.

To samsung δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το χειριστεις με το ενα χερι κ το iphone δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του. Το μονο που ξερω ειναι το 3gs που ειχα ουτε κολλαγε κ πηγαινε πολυ ομαλα αλλιως υστερει μπροστα στο s7 σε πολλα θεματα.

Αν εχετε κ αλλη προταση καλοδεχουμενη ακομα κ κινεζικο να ειναι.

http://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html
Δημοσ.

Με το g6 σιγουρα δεν μπορω να γραψω με το ενα χερι. Το s8 δεν το εχω πιασει αλλα με το s7 edge παλι δεν μπορεσα να γραψω κ οι edge ακρες του δεν μου φανηκαν βολικες.

Το s8 ειναι διαχειρισιμο με το ενα χερι?

Δημοσ.

Με το g6 σιγουρα δεν μπορω να γραψω με το ενα χερι. Το s8 δεν το εχω πιασει αλλα με το s7 edge παλι δεν μπορεσα να γραψω κ οι edge ακρες του δεν μου φανηκαν βολικες.

αν τα τηλεκοντρόλ τα δουλεύεις με ένα χέρι τότε και με το s8 θα τα καταφέρεις άνετα ... βεβαία κλτρα να πας σε κάνα κατάστημά να το δοκιμάσεις

Δημοσ.

Το S8 είναι 5,8 και το G6 5,7,αρα δεν θα μπορείς ούτε το S8,το s7 edge άντε λόγο κυρτότητα να μην σε βολεύει.

Οπότε 5,5 είναι καλά?

Δημοσ.

Γιατι τοσο εμφαση στο κρατημα και χειρισμο με το ενα χερι?

πχ κρατάς με το ένα χέρι την συσκευή παρακολουθεις το xhamster και με το άλλο κάνεις την δουλεία σου :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Ο λογος που με ενδιαφερει τοσο η χρηση με το ενα χερι ειναι γιατι κανω αιμοκαθαρση κ κατα την διαρκεια αυτην δεν μπορω να κραταω το τηλ. Κ με τα δυο χερια οποτε αναγκαστικα πρεπει να το χειριζομαι με το ενα κ το note με εχει καπως κουρασει αυτα τα χρονια γιατι οτι κ να θελω να κανω πρεπει να το στηριζω στο ποδι μου.(υποψην για οποιον δεν γνωριζει η αιμοκαθαρση ειναι ανα δευτερη μερα 4 ωρες κ η χρηση smartphone για να περναει η ωρα ειναι σημαντικη . Το αναφερω για να μην συνεχιστουν περαιτερω σχολια για την χρηση κ εαν μου χρειαζεται)

Πιστευω το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω να παω κ να δοκιμασω συσκευες γιατι 5.5 για παραδειγμα ειναι κ αυτο που εχω κ δεν κανει. Απλα ειπα να ρωτησω μηπως ειχε καποιος απο τις συσκευες που ρωτουσα.

Για το iphone 7 καποιος εαν αξιζει τα παραπανω λεφτα σε σχεση με το s7?

Δημοσ.

WTF XD

αν ειναι αυτο παω πασο :P

μην ειναι καμια οδηγηση και θελουμε να στελνουμε μηνυματακια με αγχωνει πιο πολυ

Αν είναι να οδηγας και να στέλνεις μηνύματα, κάτσε σπίτι καλύτερα, μην πάρεις κανέναν αθώο άνθρωπο στο λαιμό σου
  • Like 2
Δημοσ.

Αν είναι να οδηγας και να στέλνεις μηνύματα, κάτσε σπίτι καλύτερα, μην πάρεις κανέναν αθώο άνθρωπο στο λαιμό σου

Ναι χαιρω πολυ...για αυτο το ρωτησα και εγω...υπαρχουν παρα πολλοι τετοιοι δυστηχως!

Δημοσ.

Οποιος θελει να στειλει μνμ η να μιλησει καλυτερα να καθετε δεξια 2 λεπτα και μετα ν ξεκιναει παλι

Εχουν γινει απειρα τροχαια γ αυτο προσοχη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...