Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια,εχω την εξης απορια,θελω να αντικαταστησω την 7870 απο τον υπολογιστη της γυναικας μου και κοιτασα την 1050 σαν οικονομικη mid-hign καρτα γραφικων.
Το θεμα μου ειναι το εξης,1050 oc ή 1050 ti.
Ενας γνωστος μου εδωσε μια asus 1050 2gb oc,ειδα αρκετη διαφορα στα παιχνιδια που παιζουμε μαζι,σε σχεση με την 7870,αλλα εχω απορια,αξιζει να παρω το ti μοντελο,υπαρχει γενιμα διαφορα αισθητη διαφορα στην αποδοση ή μπαααααα?!
Παιχνιδια που παιζουμε:
Wow legion
Guild wars 2
Gta V
Black desert (σε αυτο ειδα διαφορα κοντα στα 25-30fps παρα πανω απο την 7870)
Wildstar
Secret World Legends
Και πιθανων στο αμεσο μελλον conan exiles.
Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
Υ.Γ Εχει την ultrawide της lg 29" με 2560X1080 αναλυση.

Update:Ειδα καποια τεστ σε σχεση με 1050 και 1050ti,οι διαφορες που βγαζουν ειναι της τάξεως τον 5-10fps,αξίζει να δώσω 50€ εξτρά για μια τόσο μικρή διαφορά?!

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά, ναι. Βέβαια και η Ti για 1080p ultra wide θα ζορίζεται. Ρίχνεις ρυθμίσεις ή κοιτάς για 1060 3g ή 970. Αυτά είναι τα πιο οικονομικά options.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια,εχω την εξης απορια,θελω να αντικαταστησω την 7870 απο τον υπολογιστη της γυναικας μου και κοιτασα την 1050 σαν οικονομικη mid-hign καρτα γραφικων.

Το θεμα μου ειναι το εξης,1050 oc ή 1050 ti.

Ενας γνωστος μου εδωσε μια asus 1050 2gb oc,ειδα αρκετη διαφορα στα παιχνιδια που παιζουμε μαζι,σε σχεση με την 7870,αλλα εχω απορια,αξιζει να παρω το ti μοντελο,υπαρχει γενιμα διαφορα αισθητη διαφορα στην αποδοση ή μπαααααα?!

Παιχνιδια που παιζουμε:

Wow legion

Guild wars 2

Gta V

Black desert (σε αυτο ειδα διαφορα κοντα στα 25-30fps παρα πανω απο την 7870)

Wildstar

Secret World Legends

Και πιθανων στο αμεσο μελλον conan exiles.

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Υ.Γ Εχει την ultrawide της lg 29" με 2560X1080 αναλυση.

αν θες να παιξεις τα νεα Games μαζεψε λεφτα και παρε 1060 6 gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για της γνωμες σας.

Περα απο αυτα τα παιχνιδια που ανεφερα δεν παιζουμε τιποτα αλλο.

Με την απλη την 1050 ειδα παντως αρκετες διαφορες σε αποδοση σε σχεση με την 7870.

Για 1060 δεν προκειται γιατι η τιμη της ειναι πανω απο 250€ και νομιζω οτι θα παρι χαμενη γιατι το pc της ειναξ με τον i3 4160 και με μια B85 της gigabyte.

Θα σας πως fps στα παιχνιδια που παιζουμε τωρα με την 1050

Wow high-ultra 90fps

Guild wars 2 high 50-60fps

Gta V high 55-65fps

Black Desert med-high 48-60fps

Wildstar high-ultra 60+

Secret world legends high 60-70fps

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.

για εμένα να πας στην 1050ΤΙ/4GB , για να μείνεις ικανοποιημένος αφού δεν αλλάζεις συχνά κάρτα

Η γυναικα δεν εχει καθολου απαιτησεις,το μονο που της νοιαζει ειναι να δουλευει.

Ειχε την 650ti,της πηρα για ανβαθμισει την 7870 και τωρα εχουμε δοκιμαστικα την asus 1050 oc,η αληθεια ειναι οτι οταν της πηρα το ultrawide η 7870 ζοριστηκε αρκετα.

Ο γνωστος μου εχει μαγαζι με pc parts και θα μου την δωσει με δοσεις.

Πριν απο λιγο που μιλουσαμε μου ελεγε οτι δεν μπορει να βρει 1050ti σε κανεναν προμηθευτη του,γενικα εχουν εξαφανιστει απο την αγορα.

Η  rx 480 δεν είναι καλύτερη απο την 1050?

Ναι ειναι καλυτερη αλλα υπαρχουν δυο προβληματα εδω,πρωτον δεν υπαρχει πουθενα στην αγορα και αμα βρεις την πουλανε για χρυσο,δευτερον με εναν i3 4160 θα τρωει bottleneck και ειναι κριμα να δωσω ενα σωρο λεφτα για ενα pc που δεν προκειται να του αλλαξω την cpu.

Δημοσ.

Low end θεωρειται η 1050 και ναι υπαρχουν διαφορες στην αποδοση με την 1050ti 4gb.

Sorry εχεις δικιο,απλα καποιοι στο youtube την δειχνουν και για mid range καρτα,αναλογως ομως τι παιζεις.

Σε mmo παιχνίδια γενικά έχει πολύ καλή απόδοση.

Για το δικο μου το pc αλλα την rx470 με την μια gtx1060 3gb oc της gigabyte και είμαι υπερκαλυμμενος.

Υποψην,κανενας απο τους δυο μας δεν παιζει single player παιχνιδια.

Μονο mmo και action rpg online οπως και το diablo 3.

Δημοσ.

Μια 1050 για το συστημα σου ειναι μια χαρα φιλτατε,τωρα αν βρεις κατω απο 100 ευρω καμια rx 460 rx 560 χτυπα την αλλιως δωσε κανα 15 ευρω επιπλεον για 1050 

Δημοσ.

Μια 1050 για το συστημα σου ειναι μια χαρα φιλτατε,τωρα αν βρεις κατω απο 100 ευρω καμια rx 460 rx 560 χτυπα την αλλιως δωσε κανα 15 ευρω επιπλεον για 1050 

Τελικά κράτησα την 1050 γιατί από ότι έψαξα γενικά δεν άξιζε να δώσω ένα 50αρι εξτρά για 7-8 fps παραπάνω,τα παιχνίδια που παίζουμε τα καλύπτει και με το παραπάνω.

Άσε που και η γυναίκα δεν έχει και απαιτήσει σαν εμένα να τα βλέπει και high-ultra.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...