Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν είναι κακό για το σύστημα η τοποθέτηση 2 διαφορετικών μνημών RAM διαφορετικών εταιριών και διαφορετικών GB? Για παράδειγμα 2 μνήμες της ίδιας εταιρίας των 4GB και 1 άλλης εταιρίας των 8GB? (Τα χαρακτηριστικά τους εννοείται είναι ίδια).

Δημοσ.

Το μονο θεμα ειναι μην ειναι η μια πολυ πιο αργη και με πιο αραια timings και παιρνει την μπαλα και η δευτερη.Γιατι θα δουλευουν και οι 2 στους χρονισμους και ταχυτητες της χειροτερης!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

καλύτερα πάρε τηλέφωνο στο support της apple Link.png Site: εδώ και θα σου πουν για το μοντέλο που έχεις τι μπορείς να κάνεις(μου έχει τύχει από το 2011' και μετά} κάποια έχουν περιορισμό  στα gb σίγουρα δε μπορείς να βάλεις διαφορετικά.

Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα ίσως θα λειτουργούν σε single channel

Άρα θα δουλεύον πιο αργά έτσι δεν ειναι?

Το μονο θεμα ειναι μην ειναι η μια πολυ πιο αργη και με πιο αραια timings και παιρνει την μπαλα και η δευτερη.Γιατι θα δουλευουν και οι 2 στους χρονισμους και ταχυτητες της χειροτερης!

Στην iSystem πουλάνε με 129€ (έχω και 30% έκπτωση) 2 μνήμες των 4GB ώστε να της βάλω μαζί με τις άλλες δυο που θα έχει μέσα κι να γίνει 16GB. Με διαβεβαιώνουν πως είναι ίδιες ακριβώς με αυτές που βάζει η apple. Πιστεύετε αξίζει?

Γενικά θέλω να έχω maximum απόδωση και ας πληρώσω κάτι πραπαλνω, αλλά πιστεύετε ότι αξίζει ή ότι μπορώ να έχω εξίσου την ίδια απόδωση και με

Άλλες φθηνότερες λύσεις?

Μου είπαν πως οι μνήμες πώς στις μνήμες έχουν να κάνουν πολλά πράγματα (το ξέρω αυτό δηλαδή) όπως το buffering, να έχουν error correction, latency κλπ και πώς η corsair δεν έχει βγάλει μνήμες απόλητα συμβατές για Mac. Η  βάζει λέει ή Samsung ή Hynx ή Elpida και τέτοιες πουλάνε εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...