thanasiskg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Σκεφτομαι να αγορασω το mi band 2 τα χαρακτιριστικα του τα βλεπω αρκετα καλα .Υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα η και λιγο παραπανω που να ειναι καλυτερο ??
makiss8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 το μονο αρνητικο για μενα ειναι αν εισαι καθε μερα εξω στον δρομο με φουλ ηλιο δεν βλεπεις την ωρα με τιποτα !το εχω 5 μηνες και το εχω φορτισει 3 φορες !προχωρα αφοβα αξιζει
thanasiskg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Οκ σας ευχαριστω , επισης κατιωαλλο υποστιριζει ειδοποιησεις απο facebook? 1
makiss8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ναι εχει messenger,facebook,viber,instagram,twitter
androu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 με το default app το mifit δουλεύουν και οι ειδοποιήσεις των αλλων εφαρμογών ;
gbras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν ενδιαφέρει κάποιον έχω εγώ ένα να δώσω, παρέλαβα πριν από μερικές μέρες και το χρησιμοποίησα κάνα δυο φορές. Κατέληξα ότι δεν με βολεύουν τα ρολόγια
newsformobiles Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 με το default app το mifit δουλεύουν και οι ειδοποιήσεις των αλλων εφαρμογών ; Θα βάλεις την ελληνική εφαρμογή του mi fit που είναι τροποιημένη και ενισχυμένη από τον Maddoctor, που ήταν πριν και διαχειριστής στο φόρουμ της MIUI. Αυτή έχει όλα τα κόλπα και πολλά περισσότερα από την απλή του playstore. Θα την βρεις εδώ: Mi Fit. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα