mastoras007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 πόσο αξίζει μια τέτοια αγορα? πώς είναι να είσαι σε μια τέτοια οθόνη 4-5 και 10 ώρες δέν κουράζει παραπάνω απο μια απλή? Σκευτομαι για αυτην http://www.samsung.com/us/computing/monitors/curved/lc27fg70fqnxza-lc27fg70fqnxza/ Επήσης δέν έχω δέι καμία σε αναλογίες 16:10 οσες είδα ειναι 16:9
mastoras007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Κάνένας δέν έχει παρόμοια ρε αλάνια? Η χρήση της θα είναι gaming 100%
TsAkira Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 πόσο αξίζει μια τέτοια αγορα? πώς είναι να είσαι σε μια τέτοια οθόνη 4-5 και 10 ώρες δέν κουράζει παραπάνω απο μια απλή? Σκευτομαι για αυτην http://www.samsung.com/us/computing/monitors/curved/lc27fg70fqnxza-lc27fg70fqnxza/ Επήσης δέν έχω δέι καμία σε αναλογίες 16:10 οσες είδα ειναι 16:9 Χωρις να εχω χρησιμοποιησει το monitor, ειχε ακουστει πολυ οτι ειχε θεματα με purple overshoot στα υψηλα fps. Υποτιθεται οτι διορθωθηκε με ενα firmware update (το οποιο δεν μπορει να κανει ο χρηστης, μονο η Samsung) αλλα αυξηθηκε το ghosting. Φανταζομαι τα τελευταια μοντελα θα εχουν το καινουριο firmware. Θα ηταν καλυτερο να το ψαξεις. Παντως και τα καινουρια μοντελα τους CHG εχουν παρομοια θεματα
Drake27 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εγω δεν εχω τετοια οθονη αλλα νομιζω οτι σε αυτες της ιντσες δεν θα καταλαβεις καποια ουσιώδη διαφορα,αν πηγαινες σε ultrawide και curved τοτε ναι εκει θα το χρειαζοσουν.
GoDRiC- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ curved οθόνη. Είχαν σε ένα τουρνουά CS:GO μια ίδια και ήταν χάλια, δε θα σε βολέψει.. Δες asus, benq. lg, acer, 144 hz ή 4Κ ανάλογα με τις απαιτήσεις σου αλλά ΟΧΙ curved!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Νταξει το οτι δε σε βόλεψε κατα την διάρκεια ενος τουρνουα δε λεει κατι. Χρειαζεσαι χρονο προσαρμογής.
Zergoulini Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν κατοχος αυτης της οθονης μπορω να πω τα καλυτερα,. Τρελη αποκριση τρελα χαμηλο imput lag. Δε εχω παρατηρησεοι κατι σε μωβ χρωματα αν και εχω διαβασει οτι εχουν αυτο θεμα μερικοι. Μαλλον θα ειναι το καινουριο firmware εμενα λογικα. Αν ενδιαφερεσαι για χρονος αποκρισης και γενικα competitive game τοτε ενα μεγαλο ναι. Αν θελεις για το curve απλα δε το καταλαβαινεις καν, ειδικα αν τη συνηθησεις, θα ξεχασεις οτι ειναι curve. Σε καμια περιπτωση δε θα σε δυσκολεψει το curve. Βασικα οπως ειπα δε τη καταλαβαινεις. Πρωην κατοχος Benq xl2411z εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Καλη και η Benq αλλα το ΤΝ πανελ της με χαλουσε πολυ. Απο την αλλη και το quantom dot που διαφημηζει η Samsung, κλαιν. Διπλα διπλα με μια απλη ips/va καμια διαφορα κατα εμε. Αλλα γενικα αξιζει μιας και 144 με Va panel σπανια βρισκεις. Αν εχεις τα λεφτα, προχωρα αφοβα, φοβερη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα