bluesattack Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Χρησιμοποιουσε ο πατερας μου ενα ταμπλετ το οποιο ξαφνικα νεκρωσε .Βγαζει απλα το σημα της μπαταριας στην οθονη και μεσα ενα κιτρινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο. Αλλαγη μπαταριας θα ελεγε καποιος.Μου ειπε ομως οτι πριν συμβει αυτο του πεταξε ενα μυνημα για κατι ιους , που θα κατεστρεφαν την μπαταρια αν δεν κανει το ταδε..και φυσικα πατησε οτι ναναι , η μαλλον τα παντα ολα. Ψαχνοντας βλεπω οτι ειναι ψιλοσυνηθες φαινομενο αυτο το μηνυμα , αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει (βασικα δεν το εψαξα και πολυ).Ξεσκιζει τις ρυθμισεις του λειτουργικου και εμφανιζεται η μπαταρια αδεια ? Αδειαζει η μπαταρια γιατι τρεχουν διαφορα ? Τελωσπαντων , εκτος απο μια αποτυχημενη αποπειρα reset δεν εχω κανει κατι αλλο και δεν μπορω αλλωστε .Καποιοι αλλοι στο ιντερνετ με παρομοιο τροπο μπορουσαν να μπουν απο την αρχη στο λειτουργικο , εκαναν καθαρισμα και αλλαζαν καποιες ρυθμισεις. Καμμια ιδεα ? Μηπως το επαναφερουμε με καποιο τροπο και γλυτωσουμε την αγορα μπαταριας (ειναι και με κολλησεις ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Απλα συμπτωματικο,η σου λεει ψεματα ο μαστορας Ποσο παλιο ειναι το ταμπλετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Λογικά ένα factory reset θα μπορείς να κάνεις. Άσε να φορτίσει λίγο και πάτα volume up + power ή και home. Για τι μοντέλο μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα