Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, Το μοτερ λειτουργει συνεχεια και καιει, η καταψυξη βγαζει θερμοκρασια συντηρησης και κανει εναν θορυβο σαν aircodition, η συντηρηση δεν λειτουργει σχεδον καθολου. Το ψυγειο ειναι ψιλοζεστο απ'εξω. hitachi μαρκα. υπαρχει κατι να κοιταξω προτου βρω ψυκτικο, γιατι βρισκεται μακρια απο πολη.!

Δημοσ.

Αδειασε το ψυγειο και μεταφερε τα προιοντα σε ενα φορητο ψυγειακι.

Βγαλε απτη μπριζα για εναι 24ωρο το ψυγειο και επειτα ξανα συνδεσε το.

Εγω που ειναι no frost αυτο κανω, οταν υπολειτουργει και μεται ειναι οκ.

Δημοσ.

το ιδιο περιπου ειχα παθει και εγω πριν μερες με ενα siemens no frost. το προβλημα σε μενα ηταν στη πλακετα,οι αντιστασεις κλπ ηταν ολα κομπλε, με αποτελεσμα το ψυγειο να λειτουργει οπως το δικο σου. κανε αποψυξη για 1-2 μερες αν και δε νομιζω να κανει κατι και ψαξε για ψυκτικο μετα.

Δημοσ.

Κάνουν και μόνα τους απόξυψη, αλλά χρειάζεται να το κάνεις και εσύ καμιά φορά (τον χρόνο ξέρω γω). Τουλάχιστον έτσι είχε πει ένας τεχνικός της samsung στην μάνα μου. Αφού όμως δουλεύει μια χαρά η κατάψυξη και η συντήρηση όχι, τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ο πάγος μπλοκάρει τους αεραγωγούς. Είναι και καλοκαίρι άλλωστε και δημιουργείται πιο έυκολα ο πάγος.

Δημοσ.

Κάνουν και μόνα τους απόξυψη, αλλά χρειάζεται να το κάνεις και εσύ καμιά φορά (τον χρόνο ξέρω γω). Τουλάχιστον έτσι είχε πει ένας τεχνικός της samsung στην μάνα μου. Αφού όμως δουλεύει μια χαρά η κατάψυξη και η συντήρηση όχι, τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ο πάγος μπλοκάρει τους αεραγωγούς. Είναι και καλοκαίρι άλλωστε και δημιουργείται πιο έυκολα ο πάγος.

η καταψυξη βγαζει θερμοκρασια συντηρησης γραφει οποτε και τα δυο εχουν θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αδειασε το ψυγειο και μεταφερε τα προιοντα σε ενα φορητο ψυγειακι.

Βγαλε απτη μπριζα για εναι 24ωρο το ψυγειο και επειτα ξανα συνδεσε το.

Εγω που ειναι no frost αυτο κανω, οταν υπολειτουργει και μεται ειναι οκ.

Φαντασου να μην ηταν και no frost δλδ :)

Εχει προβλημα το ψηγειο σου. Εγω το κανω 3 φορες το χρονο αλλα εχω συμβατικο.

Δημοσ.

Τα no frost δεν κάνουν απόψυξη.

Μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις εσύ όμως, αν έπιασε πάγο στους αεραγωγούς για κάποιο λόγο.

Το βγάζεις από τη πρίζα απλά.

Εναλλακτικά μπορεί το ψυγείο να έχει διακόπτη για να μετατρέπει την κατάψυξη σε χώρο συντήρησης.

Ψάξε μήπως κατά λάθος έχει τέτοια ρύθμιση ενεργοποιημένη κατά λάθος.

Θα σου έλεγα ότι μπορεί να έχει πρόβλημα η φτερωτή, αλλά λες

Το μοτερ λειτουργει συνεχεια και καιει, 

- κανει εναν θορυβο σαν aircodition

- Το ψυγειο ειναι ψιλοζεστο απ'εξω

όπου φαντάζομαι όταν λες μοτέρ δεν εννοείς το συμπιεστή αλλά το μοτέρ της φτερωτής.

Δημοσ.

Από αυτά που λες πρέπει να έχει πρόβλημα με το φρέο.

Είχα πριν 2 μήνες στο δικό μου.Η κατάξυψη οκ η συντήρηση φούρνος. :-D

Τα μοτέρ δούλευαν τα δύο.Πήγα στο μάστορα.Είχε φύγει το φρέο από τη συντήρηση.Οπότε επισκευή.

Τώρα δουλεύουν με ένα μοτέρ τα περισσότερα   αλλά αν έχεις χάσει το φρέο δεν υπάρχει πίεση

να κυκλοφορήσει παντού και κρυώνει απλά λίγο την κατάψυξη μη μπορώντας να ανέβει παραπάνω..

Κλείστο και στο μάστορα να μην κάψεις και το μοτέρ και μετά πάει για πέταμα ( μοτέρ και φρέο

δεν φτάνουν 200 ευρώ) γιατί θα δουλεύει συνεχώς επειδή δεν μπορεί να ανεβάσει ψύξη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, εχω ενα samsung no frost που ειχα παρει το 2013 ,

Καταψυξη κ συντηρηση λειτουργουν οκ , το θεμα ειναι οτι στα πλαγια τοιχωματα εξωτερικα της συντηρησης, η θερμοκρασια ειναι υπερβολικα ζεστη σε φαση να μην μπορεις να αφησεις το χερι σου επανω. 

Οπως και πισω , κατω, στο μοτερ, εκει δεν μπορεις να το ακουμπησεις καν. Τι να κανω; 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα ψυγεια πλεον δεν εχουν το κυκλωμα του συμπυκνωτη στην πλατη πισω του ψυγειου αλλα εσωτερικα στα τοιχωματα. για αυτό ζεματαει. ειναι απολυτα φυσιολογικο να γινεται αυτο που λες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kallair είπε

Τα ψυγεια πλεον δεν εχουν το κυκλωμα του συμπυκνωτη στην πλατη πισω του ψυγειου αλλα εσωτερικα στα τοιχωματα. για αυτό ζεματαει. ειναι απολυτα φυσιολογικο να γινεται αυτο που λες.

Οντως? 
Αλλά τόσο πολύ?
Σε φάση βάζω το χέρι μου πανω στα πλαγια του ψυγειου(συντηρησης)  και αυτοματα το τραβαω απο την ζέστη . Και υποψιν ημουν μαγειρας για χρόνια!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε

Οντως? 
Αλλά τόσο πολύ?
Σε φάση βάζω το χέρι μου πανω στα πλαγια του ψυγειου(συντηρησης)  και αυτοματα το τραβαω απο την ζέστη . Και υποψιν ημουν μαγειρας για χρόνια!

https://repository.kallipos.gr/bitstream/11419/3017/1/02_chapter_06.pdf

δεν με αφηνει να κανω αντιγραφη το κομματι που θελω. διαβασε στο 6.2.2.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...