Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν παίζω οποιοδήποτε game στο pc μου μετά απο κάποια ώρα με πετάει έξω στα windows κάποιες φορές ενώ σερφάρω οι ιστιοσελίδες που έχω ανοιχτές ρίχνουν μαύρο ένω φαινονται τα υπόλοιπα taskbar. Έχω τα windows 10 αυθεντικά και στο action centre μετα απο το πρόβλημα που σας περιγράφω εμφανίζεται η εξής ειδοποίηση

''application has been blocked from accessing graphics hardware''

Έχω τσεκάρει τα πάντα στο pc μου cpu,memory,gpu  και δουλεύουν όλα κανονικά. Αντιμετωπίζεται κάπως αυτο το πρόβλημα???

Ευχαριστω πολυ για την όποια βοήθεια

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις ένα παιχνίδι με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής.

Στα windows είσαι διαχειριστής ή απλός χρήστης; Για να το δεις πάτα WINDOWS+R και δώσε cmd. Στο παράθυρο εντολών δώσε το παρακάτω και δες αν ο χρήστης σου είναι στο γκρουπ των διαχειριστών:

net localgroup administrators

Επίσης, πρέπει να αναφέρεις και το hardware του υπολογιστή καθώς και εάν έχεις τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών (από το site του κατασκευαστή του chip γραφικών π.χ. nvidia, amd, intel και όχι από τον κατασκευαστή της κάρτας γραφικών)

Δημοσ.

Ηκαρτα γραφικων μου ειναι η 980 ti χθες εγκατεστησα τους τελευταιους drivers,εκανα αυτο που μου ειπες για να δω αν ειμαι στο γκρουπ διαχειριστων κ ειμαι το μονο που μου απομενει ειναι να δοκιμασω να τρεχω τα παιγνιδια σαν διαχειριστης

Δημοσ.

Γκούγκλαρα το σφάλμα και βλέπω ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο. Δες στο παρακάτω άρθρο μερικά fixes.

https://www.drivereasy.com/knowledge/application-blocked-accessing-graphics-hardware-error-windows-10-solved/

Πες μας αν το πρόβλημα στο εμφάνισε τελευταία ή το έκανε από την αρχή που έβαλες τα 10άρια. Αν στο έκανε τελευταία δοκίμασε να βάλεις προηγούμενη έκδοση από drivers.

Τα 10άρια είναι καθαρή εγκατάσταση ή έκανες update πάνω από 7 ή 8/8.1.

Τέλος, κάποιοι λένε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε μετά από Underclocking (υποχρονισμός) της κάρτας γραφικών. Αστείο, αλλά συνέβη.

Δημοσ.

η εγκατασταση που εκανα ηταν καθαρη δλδ εκανα φορματ πρωτα ολο το δισκο εσβησα τα παντα κ μετα περασα τα 10. Το προβλημα αν θυμαμαι καλα γινοταν απο οταν εβαλα τα 10 αλλα πολυ σπανια κ οχι σε games, μονο οταν σερφαρα μια στο τοσο οποτε δεν του εδωσα σημασια τωρα τελευταια το κανει κ στα games καθε 20 λεπτο!!! Το προβλημα το ειχα και πριν περασω τους τελευταιους  drivers της  nvidia. Θα τσεκαρω το αρθρο και θα επανελθω. Ευχαριστω πολυ MIC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...