Προς το περιεχόμενο

Fast path με vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερώτηση. Πήρα στην vodafone και τους είπα να μσ βάλουν σε fast path. Στην αρχή κλειδωνα στα 17.5 αλλα ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή λόγο fast path, οποτε του ειπα να το κατεβάσει στα 15-16 . Το βάλαμε στα 16 με fast path λλα πάλι μου είπε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει αποσυνδέσεις συχνά. Μέχρι στιγμής ολα οκ αλλά απο latency δεν είδα κάποια τρομακτική διάφορα στην καλύτερη περίπτωση 10-20 ms . Το θέμα είναι η σταθερότητα και για ποιον λογο να κάνει αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιεί κάτι παραπάνω το φαστ παθ που κάνει την γραμμή ασταθή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερώτηση. Πήρα στην vodafone και τους είπα να μσ βάλουν σε fast path. Στην αρχή κλειδωνα στα 17.5 αλλα ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή λόγο fast path, οποτε του ειπα να το κατεβάσει στα 15-16 . Το βάλαμε στα 16 με fast path λλα πάλι μου είπε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει αποσυνδέσεις συχνά. Μέχρι στιγμής ολα οκ αλλά απο latency δεν είδα κάποια τρομακτική διάφορα στην καλύτερη περίπτωση 10-20 ms . Το θέμα είναι η σταθερότητα και για ποιον λογο να κάνει αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιεί κάτι παραπάνω το φαστ παθ που κάνει την γραμμή ασταθή?

Κοιτά φίλε και εγώ έχω fast path στην forthnet η ταχύτητα που έχω είναι στα 11 down 1.50 up 13 ping έχω σπάνιες αποσυνδέσεις τώρα αυτό που σου είπε είναι αναλόγως της υποδομές τα καλώδια και άλλους τεχνικούς παράγοντες βλέπε αν έχεις down συχνά 

οτι καποιος εχει Fast path δεν σημαινει οτι θα εχει αποσυνδεσεις.ναι συγχρονιζεις λιγακι λιγοτερο και υπαρχει λιγοτερος ελεγχος σφαλματων πανω στην γραμμη οποτε η γραμμη μπορει να γινει πιο ασταθης αλλα δεν σημαινει οτι θα εχεις αποσυνδεσεις.και ναι καπου 20 Ms θα κερδισεις.δεν ειναι οπτικη ινα.

Τη μόνη διαφορά που είδα αρνητικό όταν το είχα κάνει εγώ στον ίδιο πάροχο αλλά με router δικό μου ήταν χειρότερη απόκριση σε you tube & browsing, oxi δεν είχα αποσυνδέσεις αλλά το γύρισα πάλι σε interleaved και μου ρύθμισε το προφίλ καλύτερα και παίζει σε σχέση με τις παραμέτρους που αναφέρουν και παραπάνω καλύτερα λίγο από πριν.

Κανονικα θα πρεπει να εχεις καλυτερη αποκριση και στα 2 λογω μικροτερου Ping εκτος αν σηκωνες παρα πολλα errors στην γραμμη οποτε εκει ειτε ξαναπας interleave ειτε πας σε αλλο profile(αλλαγη Snr)

Τη μόνη διαφορά που είδα αρνητικό όταν το είχα κάνει εγώ στον ίδιο πάροχο αλλά με router δικό μου ήταν χειρότερη απόκριση σε you tube & browsing, oxi δεν είχα αποσυνδέσεις αλλά το γύρισα πάλι σε interleaved και μου ρύθμισε το προφίλ καλύτερα και παίζει σε σχέση με τις παραμέτρους που αναφέρουν και παραπάνω καλύτερα λίγο από πριν.

κοίτα με είχαν ενημερώσει για αυτό και όντως αυτό συνέβαινε και επειδή ήταν η χρήση σε σχέση με αυτά παραπάνω το άλλαξα και ανταποκρίνεται καλύτερα μέχρι στιγμής ενδεικτικά σου ανεβάζω και τα στοιχεία δεν ξέρω τι? γραμμή έχει ο manoleros95

πχ 

Upstream

Downstream

Current Rate (Kbps)

838

8747

Max Rate (Kbps)

1000

9220

SNR Margin (dB)

7.5

6.1

Line Attenuation (dB)

19.8

37

Errors (Pkts)

0

0

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Στις 20/2/2020 στις 5:29 ΜΜ, SLAY3R είπε

Παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι επειδη exo vdsl δεν μπορώ να βάλω fastpath γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κανω;

και εμενα αυτο μου ειπαν και θελω πολυ να το βαλω το fast path γτ ειχε πολυ ωραια διαφορα καποιος να ξερει κτ να κανω για καλυτερο πινγκ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 25/11/2020 at 10:28, prokopis1235 said:

και εμενα αυτο μου ειπαν και θελω πολυ να το βαλω το fast path γτ ειχε πολυ ωραια διαφορα καποιος να ξερει κτ να κανω για καλυτερο πινγκ 

μονο Fast path

On 20/02/2020 at 17:29, SLAY3R said:

Παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι επειδη exo vdsl δεν μπορώ να βάλω fastpath γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κανω;

γινεται αλλα δεν το κανουν επειδη το δηλωνουν ως βλαβη στον οτε και το πληρωνουν.

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
On 12/02/2021 at 17:20, labr said:

χαζή ερώτηση, ένα καλό ρούτερ μπορεί να μειώσει τις αποσυνδέσεις όταν χρησιμοποιούμε fast path; ή είναι άσχετο;

καθε router καθε chipset εχει διαφορετικες ανοχες  στο ποσο καλα χειριζεται την γραμμη οπως και σε τι ταχυτητα συγχρονιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...