Manoleros95 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Πήρα στην vodafone και τους είπα να μσ βάλουν σε fast path. Στην αρχή κλειδωνα στα 17.5 αλλα ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή λόγο fast path, οποτε του ειπα να το κατεβάσει στα 15-16 . Το βάλαμε στα 16 με fast path λλα πάλι μου είπε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει αποσυνδέσεις συχνά. Μέχρι στιγμής ολα οκ αλλά απο latency δεν είδα κάποια τρομακτική διάφορα στην καλύτερη περίπτωση 10-20 ms . Το θέμα είναι η σταθερότητα και για ποιον λογο να κάνει αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιεί κάτι παραπάνω το φαστ παθ που κάνει την γραμμή ασταθή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Είναι ο τρόπος που λειτουργούν αυτές οι δύο τεχνικές. Για να πάρεις μία ιδέα, διάβασε αυτό εδώ. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα ότι ρωτάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Πήρα στην vodafone και τους είπα να μσ βάλουν σε fast path. Στην αρχή κλειδωνα στα 17.5 αλλα ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή λόγο fast path, οποτε του ειπα να το κατεβάσει στα 15-16 . Το βάλαμε στα 16 με fast path λλα πάλι μου είπε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει αποσυνδέσεις συχνά. Μέχρι στιγμής ολα οκ αλλά απο latency δεν είδα κάποια τρομακτική διάφορα στην καλύτερη περίπτωση 10-20 ms . Το θέμα είναι η σταθερότητα και για ποιον λογο να κάνει αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιεί κάτι παραπάνω το φαστ παθ που κάνει την γραμμή ασταθή? Κοιτά φίλε και εγώ έχω fast path στην forthnet η ταχύτητα που έχω είναι στα 11 down 1.50 up 13 ping έχω σπάνιες αποσυνδέσεις τώρα αυτό που σου είπε είναι αναλόγως της υποδομές τα καλώδια και άλλους τεχνικούς παράγοντες βλέπε αν έχεις down συχνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Πήρα στην vodafone και τους είπα να μσ βάλουν σε fast path. Στην αρχή κλειδωνα στα 17.5 αλλα ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή λόγο fast path, οποτε του ειπα να το κατεβάσει στα 15-16 . Το βάλαμε στα 16 με fast path λλα πάλι μου είπε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει αποσυνδέσεις συχνά. Μέχρι στιγμής ολα οκ αλλά απο latency δεν είδα κάποια τρομακτική διάφορα στην καλύτερη περίπτωση 10-20 ms . Το θέμα είναι η σταθερότητα και για ποιον λογο να κάνει αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιεί κάτι παραπάνω το φαστ παθ που κάνει την γραμμή ασταθή? οτι καποιος εχει Fast path δεν σημαινει οτι θα εχει αποσυνδεσεις.ναι συγχρονιζεις λιγακι λιγοτερο και υπαρχει λιγοτερος ελεγχος σφαλματων πανω στην γραμμη οποτε η γραμμη μπορει να γινει πιο ασταθης αλλα δεν σημαινει οτι θα εχεις αποσυνδεσεις.και ναι καπου 20 Ms θα κερδισεις.δεν ειναι οπτικη ινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Πήρα στην vodafone και τους είπα να μσ βάλουν σε fast path. Στην αρχή κλειδωνα στα 17.5 αλλα ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή λόγο fast path, οποτε του ειπα να το κατεβάσει στα 15-16 . Το βάλαμε στα 16 με fast path λλα πάλι μου είπε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει αποσυνδέσεις συχνά. Μέχρι στιγμής ολα οκ αλλά απο latency δεν είδα κάποια τρομακτική διάφορα στην καλύτερη περίπτωση 10-20 ms . Το θέμα είναι η σταθερότητα και για ποιον λογο να κάνει αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιεί κάτι παραπάνω το φαστ παθ που κάνει την γραμμή ασταθή? Τη μόνη διαφορά που είδα αρνητικό όταν το είχα κάνει εγώ στον ίδιο πάροχο αλλά με router δικό μου ήταν χειρότερη απόκριση σε you tube & browsing, oxi δεν είχα αποσυνδέσεις αλλά το γύρισα πάλι σε interleaved και μου ρύθμισε το προφίλ καλύτερα και παίζει σε σχέση με τις παραμέτρους που αναφέρουν και παραπάνω καλύτερα λίγο από πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Κανονικα θα πρεπει να εχεις καλυτερη αποκριση και στα 2 λογω μικροτερου Ping εκτος αν σηκωνες παρα πολλα errors στην γραμμη οποτε εκει ειτε ξαναπας interleave ειτε πας σε αλλο profile(αλλαγη Snr) Τη μόνη διαφορά που είδα αρνητικό όταν το είχα κάνει εγώ στον ίδιο πάροχο αλλά με router δικό μου ήταν χειρότερη απόκριση σε you tube & browsing, oxi δεν είχα αποσυνδέσεις αλλά το γύρισα πάλι σε interleaved και μου ρύθμισε το προφίλ καλύτερα και παίζει σε σχέση με τις παραμέτρους που αναφέρουν και παραπάνω καλύτερα λίγο από πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 κοίτα με είχαν ενημερώσει για αυτό και όντως αυτό συνέβαινε και επειδή ήταν η χρήση σε σχέση με αυτά παραπάνω το άλλαξα και ανταποκρίνεται καλύτερα μέχρι στιγμής ενδεικτικά σου ανεβάζω και τα στοιχεία δεν ξέρω τι? γραμμή έχει ο manoleros95 πχ Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 838 8747 Max Rate (Kbps) 1000 9220 SNR Margin (dB) 7.5 6.1 Line Attenuation (dB) 19.8 37 Errors (Pkts) 0 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SLAY3R Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι επειδη exo vdsl δεν μπορώ να βάλω fastpath γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κανω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokopis1235 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 20/2/2020 στις 5:29 ΜΜ, SLAY3R είπε Παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι επειδη exo vdsl δεν μπορώ να βάλω fastpath γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κανω; και εμενα αυτο μου ειπαν και θελω πολυ να το βαλω το fast path γτ ειχε πολυ ωραια διαφορα καποιος να ξερει κτ να κανω για καλυτερο πινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 On 25/11/2020 at 10:28, prokopis1235 said: και εμενα αυτο μου ειπαν και θελω πολυ να το βαλω το fast path γτ ειχε πολυ ωραια διαφορα καποιος να ξερει κτ να κανω για καλυτερο πινγκ μονο Fast path On 20/02/2020 at 17:29, SLAY3R said: Παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι επειδη exo vdsl δεν μπορώ να βάλω fastpath γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κανω; γινεται αλλα δεν το κανουν επειδη το δηλωνουν ως βλαβη στον οτε και το πληρωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 χαζή ερώτηση, ένα καλό ρούτερ μπορεί να μειώσει τις αποσυνδέσεις όταν χρησιμοποιούμε fast path; ή είναι άσχετο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 On 12/02/2021 at 17:20, labr said: χαζή ερώτηση, ένα καλό ρούτερ μπορεί να μειώσει τις αποσυνδέσεις όταν χρησιμοποιούμε fast path; ή είναι άσχετο; καθε router καθε chipset εχει διαφορετικες ανοχες στο ποσο καλα χειριζεται την γραμμη οπως και σε τι ταχυτητα συγχρονιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα