marioslefk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σας αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με τον λογαριασμο e-mail πριν καποιες ημερες και ενω βρισκομουν διακοπες, μου ηρθε ενα μυνημα απο την microsoft που ελεγε. . <Φαίνεται ότι ίσως κάποιο άλλο άτομο να χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας Για να βοηθήσουμε εσάς —και μόνο εσάς— να ανακτήσετε την πρόσβαση στη διεύθυνση [email protected], πρέπει να επαληθεύσουμε ότι είναι δική σας. .> Aπο τοτε εχει μπλοκαριστει εντελως το e-mail μου μπαινω για να κανω επαναφορα μου ζηταει εναν εναλλακτικο λογαριασμο τον οποιο στελνω κανονικα και κανει κατι ερωτησεις οπως ποια ειναι τα τελευταια e-mail Που εχω στειλει αν χρησιμοποιουσα στο παρελθον skype και κατι τετοια περιεργα και μου γραφει στο τελος σε 24 ωρες θα εχετε απαντηση απο καποιον εκπροσωπο για το αν τα στοιχεια που μας δωσατε ηταν επαρκη καθως και εναν συνδεσμο για επαναφορα του λογαριασμου σας. Ε αυτη η απαντηση δεν ερχετε ποτε κανω και ξανακανω συνεχεια την ιδια διαδικασια και τιποτα με αποτελεσμα ο λογαριασμος μου τον οποιο χρειαζομαι και για την δουλεια μου να ειναι μη προσβασιμος.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει ουτε πως μπορω να βρω μια λυση στο προβλημα μου.ελπιζω στην βοηθεια σας καθως εχω απελπιστει με το θεμα....
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 To έχεις δοκιμάσει και Site: αυτό 'πάτησε' το κουμπάκι γρήγορα αποτελέσματα και ακολούθησε τη διαδικασία , εφόσον θυμάσαι και κάποια mail που μπορεί να έχεις μέσα στο λογαριασμό να γίνει η ταυτοποίηση.
marioslefk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Επιτελους ξαφνικα μου ηρθε mail επαναφορας του λογαριασμου..... ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Παρ όλα αυτά σιγά σιγά φύγε απο το hotmail γιατί είναι το χειρότερο ολων
auron10000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Παρ όλα αυτά σιγά σιγά φύγε απο το hotmail γιατί είναι το χειρότερο ολων Για ποιο λόγο το hotmail είναι το χειρότερο όλων? Και ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα