Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

εχω συμβολαιο hol που ανανεωθηκε τον 11/2015. Το συμβολαιο ηταν 24μηνο και ειχα ανανεωσει και την τηλεοραση για 12 μηνες. Τον 11/2016 ανανεωσα ξανα την τηλεοραση, μεχρι τοτε το σταθερο εληγε 11/2017. Μπαινω σημερα στο MyHome Account και βλεπω ξαφνικα οτι το συμβολαιο αντι για 11/17 που θα επρεπε να ληγει μαζι με την tv, ληγει 11/2018. Τι γινεται ρε παιδια;

Δημοσ.

Μπορει απλα να μπερδευτηκαν...στο κατω κατω αν δεν υπαρχει ηχογραφημενη συνομιλια που συμφωνεις για το συμβολαιο δεν υπαρχει και συμβολαιο!ελπιζω μονο να μην διατυπωσαν με τετοιον τροπο την ερωτηση ωστε οταν συμφωνησες για την ανανεωση συμβολαιου της τηλεορασης να συμφωνησες και για το ιντερνετ.(τα κανουν αυτα πολυ ευκολα και δεν παιρνεις χαμπαρι)

Δημοσ.

Μπορει απλα να μπερδευτηκαν...στο κατω κατω αν δεν υπαρχει ηχογραφημενη συνομιλια που συμφωνεις για το συμβολαιο δεν υπαρχει και συμβολαιο!ελπιζω μονο να μην διατυπωσαν με τετοιον τροπο την ερωτηση ωστε οταν συμφωνησες για την ανανεωση συμβολαιου της τηλεορασης να συμφωνησες και για το ιντερνετ.(τα κανουν αυτα πολυ ευκολα και δεν παιρνεις χαμπαρι)

Οχι τοσο καιρο ελεγε οτι εληγε 11/17 μαζι με την τηλεοραση, ειχα να μπω μερικες μερες και σημερα που μπηκα ειδα τον 11/18.

Δημοσ.

Συνεννοησου πρωτα με τη Γκομενα/Γυναικα/Μανα σου, αν πηραν τηλεφωνο σπιτι και δεχτηκε την ανανεωση συμβολαιου.

Το εχω παθει και ξερω. :-(

• Like 3
Δημοσ.

Συνεννοησου πρωτα με τη Γκομενα/Γυναικα/Μανα σου, αν πηραν τηλεφωνο σπιτι και δεχτηκε την ανανεωση συμβολαιου.

μονο ο ιδιοκτητης της γραμμης μπορει να κανει ανανεωση συμβολαιου κ μαλιστα αφου προηγηθει ταυτοποιηση 

στην πραξη κ στην ελλαδαρα μας ,τα παντα ολα ,ειδικα με κατι ταλιμπαν εξωτερικους συνεργατες

βεβαια αν καποιος εχει ορεξη τους γραφει στα @@ του κ παει για αλλα ,δεν μπορουν να του κανουν τπτ 

• Like 2
Δημοσ.

Χαχ όχι δεν ασχολούνται καν :P

Δημοσ.

Τελικά πήρα σήμερα και μου είπε ότι ανανεώθηκε και το συμβόλαιο τον 11/16 ενώ είμαι σίγουρος ότι είχα ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο την τηλεόραση για να λήξουν μαζί. Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται αν έχουν αυτοί δίκιο η εγώ..

Δημοσ.

Ζητά πως έγινε η ανανέωση αν έγινε γραπτά να δεις υπογραφή ή αλλιώς να ακούσεις την κλήση

Τηλεφωνικά έγινε μου το είπε, για κληση δεν το ήξερα αλλά και πάλι μπορούν να μου δείξουν την κλήση του 15 και να έγινε το 16..

Δημοσ.

Το κόλπο είναι απλό. Ενώ π.χ το συμβόλαιο σου λήγει σε δύο χρόνια σε παίρνουν τον πρώτο χρόνο σου προσφέρουν κάτι κι εσύ αν το δεχτείς απλά χωρίς να σου εξηγήσουν τίποτε ανανεώνουν για επιπλέον ένα χρόνο και εκείνο που θα έληγε την επόμενη χρονιά.Γι αυτό όταν με πήραν τηλέφωνο πριν μία εβδομάδα ο πάροχός μου ο ΟΤΕ και ζήταγε να μου πουλήσει και πρόγραμμα με τηλεόραση τους είπα δεν θέλω τίποτα την επόμενη χρονιά που θα λήξει το συμβόλαιό μου θα μιλήσουμε ξανά.

Δημοσ.

Το κόλπο είναι απλό. Ενώ π.χ το συμβόλαιο σου λήγει σε δύο χρόνια σε παίρνουν τον πρώτο χρόνο σου προσφέρουν κάτι κι εσύ αν το δεχτείς απλά χωρίς να σου εξηγήσουν τίποτε ανανεώνουν για επιπλέον ένα χρόνο και εκείνο που θα έληγε την επόμενη χρονιά.Γι αυτό όταν με πήραν τηλέφωνο πριν μία εβδομάδα ο πάροχός μου ο ΟΤΕ και ζήταγε να μου πουλήσει και πρόγραμμα με τηλεόραση τους είπα δεν θέλω τίποτα την επόμενη χρονιά που θα λήξει το συμβόλαιό μου θα μιλήσουμε ξανά.

Δηλαδή όταν πήρα τηλέφωνο για να ανανεώσω την τηλεόραση τον Νοέμβριο να μου ανανέωσαν και το σταθερό ε? Και πάλι όμως δεν θα ειχα παρατηρήσει την ημεμρομηνια?

Δημοσ.

Δηλαδή όταν πήρα τηλέφωνο για να ανανεώσω την τηλεόραση τον Νοέμβριο να μου ανανέωσαν και το σταθερό ε? Και πάλι όμως δεν θα ειχα παρατηρήσει την ημεμρομηνια?

Δεν παρατήρησες τίποτα διότι όλα έγιναν απ το τηλέφωνο. Μπορείς βέβαια να ζητήσεις εξηγήσεις αλλά κατά 99% θα σου πουν ότι δέχτηκες την ανανέωση του συμβολαίου απ το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Δεν παρατήρησες τίποτα διότι όλα έγιναν απ το τηλέφωνο. Μπορείς βέβαια να ζητήσεις εξηγήσεις αλλά κατά 99% θα σου πουν ότι δέχτηκες την ανανέωση του συμβολαίου απ το τηλέφωνο.

Εννοώ να παρατηρούσα ότι άλλαξε η ημερομηνία από τότε, γιατί αυτή άλλαξε περίπου τον Τελευταίο μήνα που είχα να μπω χωρίς να γίνει κάτι. Από το τηλέφωνο συνεχίζουν να λένε ότι ανανέωσα και το σταθερό το 2016, τέλος πάντων με την επόμενη αύξηση που θα κάνουν σε λίγο καιρό όπως συνήθως είχα σκοπό έτσι και αλλιώς να φύγω, άρα καλύτερα που με ωθούν να φύγω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...