Zaknafein Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Για 1 ΕΤΗ/μήνα θες περίπου ~170MH/s με τρέχουσα δυσκολία, χωρίς να υπολογίζω κόστος ρεύματος. Πόσο βγάζουν μια 580, κάπου στα 28-29 MH/s ; Οπότε θες 6 για να πλησιάσεις 1 ETH/μήνα, μεικτά.
argyland Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά μπορείτε να με ενημερώσετε στο θεμα του mining πρωτη φορα ασχολούμαι και αν και το εχω ξανακούσει
Donacgreece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Για 1 ΕΤΗ/μήνα θες περίπου ~170MH/s με τρέχουσα δυσκολία, χωρίς να υπολογίζω κόστος ρεύματος. Πόσο βγάζουν μια 580, κάπου στα 28-29 MH/s ; Οπότε θες 6 για να πλησιάσεις 1 ETH/μήνα, μεικτά. Οπότε καλύτερα bitcoin ακόμα αν με ενδιαφέρει το Eth πουλάω και αγοράζω Eth.
Zaknafein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 @argyland Τι να σου πούμε δλδ; Είναι αρκετά απλά τα πράγματα, αρκεί να τα πάρεις με τη σειρά: 1) Βρες χρήμα + ένα μωρό (κατά προτίμηση πρωτότοκος υιός) 2) Αγορά πολλών GPU + PSU να τις σηκώνει και μητρική με 5+ PCI-e slots. CPU ένας Celeron είναι αρκετός, με 4 GB ram. 3) Θυσία του μωρού στο βωμό του Satoshi Nakamoto για να μην ανέβει η δυσκολία και να ανέβει η ισοτιμία του νομίσματος που σκάβεις. Αν δεν ξέρεις που είναι ο πλησιέστερος βωμός, απλά αναζήτησε Bitcoin ATMs. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Satoshi, είσαι απλά ιερόσυλος. 4) Προσευχές και κατάρες στους Κινέζους γιατί αργούν τα PCI-e risers. 5) ... Profit? Εγώ έκανα όλα τα παραπάνω (με μικρές αποκλίσεις ) και το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι: @Donac δεν ξέρω πως βγάζεις τα BTC σου για να σου πω, εσύ ξέρεις αν σε συμφέρει ή όχι. Θεωρητικά κάθε 580 βγάζει ~50€ μεικτά σε ETH mining, αν εσύ βγάζεις παραπάνω με κάποιο τρόπο σε BTC και το μετατρέπεις σε ETH, ακόμα καλύτερα. 1
Donacgreece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 @argyland Τι να σου πούμε δλδ; Είναι αρκετά απλά τα πράγματα, αρκεί να τα πάρεις με τη σειρά: 1) Βρες χρήμα + ένα μωρό (κατά προτίμηση πρωτότοκος υιός) 2) Αγορά πολλών GPU + PSU να τις σηκώνει και μητρική με 5+ PCI-e slots. CPU ένας Celeron είναι αρκετός, με 4 GB ram. 3) Θυσία του μωρού στο βωμό του Satoshi Nakamoto για να μην ανέβει η δυσκολία και να ανέβει η ισοτιμία του νομίσματος που σκάβεις. Αν δεν ξέρεις που είναι ο πλησιέστερος βωμός, απλά αναζήτησε Bitcoin ATMs. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Satoshi, είσαι απλά ιερόσυλος. 4) Προσευχές και κατάρες στους Κινέζους γιατί αργούν τα PCI-e risers. 5) ... Profit? Εγώ έκανα όλα τα παραπάνω (με μικρές αποκλίσεις ) και το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι: evil_mining_rig.jpg @Donac δεν ξέρω πως βγάζεις τα BTC σου για να σου πω, εσύ ξέρεις αν σε συμφέρει ή όχι. Θεωρητικά κάθε 580 βγάζει ~50€ μεικτά σε ETH mining, αν εσύ βγάζεις παραπάνω με κάποιο τρόπο σε BTC και το μετατρέπεις σε ETH, ακόμα καλύτερα. Χαχα πανεμορφο το αποτέλεσμα σου. Πόσες κάρτες και τι καρτες έχεις; Μικτά καπουβεκει βγάζω και σε BTC.
Zaknafein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Έχουν ομορφιά οι πατέντες μου; Πρώτη φορά το ακούω αυτό 3x ti είναι και μια γρια 980 που είμαι 50/50 να την κρατήσω. Απλά προσοχή με ότι νόμισμα κι αν ασχολείσαι, να μένει σε εσένα (δικό σου wallet) και όχι σε pools κτλ.
Donacgreece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ναι δεν είναι σε pool. Από τινστιφμη που σου αποφέρει ένα κερδος πανεμορφο είναι.
argyland Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 @argyland Τι να σου πούμε δλδ; Είναι αρκετά απλά τα πράγματα, αρκεί να τα πάρεις με τη σειρά: 1) Βρες χρήμα + ένα μωρό (κατά προτίμηση πρωτότοκος υιός) 2) Αγορά πολλών GPU + PSU να τις σηκώνει και μητρική με 5+ PCI-e slots. CPU ένας Celeron είναι αρκετός, με 4 GB ram. 3) Θυσία του μωρού στο βωμό του Satoshi Nakamoto για να μην ανέβει η δυσκολία και να ανέβει η ισοτιμία του νομίσματος που σκάβεις. Αν δεν ξέρεις που είναι ο πλησιέστερος βωμός, απλά αναζήτησε Bitcoin ATMs. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Satoshi, είσαι απλά ιερόσυλος. 4) Προσευχές και κατάρες στους Κινέζους γιατί αργούν τα PCI-e risers. 5) ... Profit? Εγώ έκανα όλα τα παραπάνω (με μικρές αποκλίσεις ) και το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι: evil_mining_rig.jpg @Donac δεν ξέρω πως βγάζεις τα BTC σου για να σου πω, εσύ ξέρεις αν σε συμφέρει ή όχι. Θεωρητικά κάθε 580 βγάζει ~50€ μεικτά σε ETH mining, αν εσύ βγάζεις παραπάνω με κάποιο τρόπο σε BTC και το μετατρέπεις σε ETH, ακόμα καλύτερα. χαχαχαχα κλαιω δλδ απλα στηνεις ενα pc καιτο ρευμα για να βγάλεις λεφτά?
Zaknafein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Γιατί, είπε κανείς ότι είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο; Btw αν πρόσεξες είπα ότι πρέπει να βάλεις λεφτά, για να βγάλεις δεν είπα τίποτα 1
argyland Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Γιατί, είπε κανείς ότι είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο; Btw αν πρόσεξες είπα ότι πρέπει να βάλεις λεφτά, για να βγάλεις δεν είπα τίποτα ωχχχ
Donacgreece Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω κάτι. Πρέπει οι κάρτες να είναι ίδιες. Πχ rx580. Δε μπορεί δηλαδή να έχω δύο rx580 και δύο Rx Vega?
Zaknafein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Όχι οι κάρτες μπορεί και να είναι διαφορετικές, αλλά αν δεν είναι ίδιας γενίας/τεχνολογίας ενδέχεται να έχεις θεματάκια με drivers. Εγώ πχ με την 980 έχω πρόβλημα στα Win10 για ETH mining (όχι ότι έχει νόημα αλλά λέμε τώρα αν ήθελα) και θα έπρεπε να βάλω linux ή Win7 για να τρέχει σωστά παράλληλα με τις ti.
Donacgreece Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οι Rx 580 με Rx Vega λογικά θα είναι εντάξει έτσι; Εξού και το rx Όχι οι κάρτες μπορεί και να είναι διαφορετικές, αλλά αν δεν είναι ίδιας γενίας/τεχνολογίας ενδέχεται να έχεις θεματάκια με drivers. Εγώ πχ με την 980 έχω πρόβλημα στα Win10 για ETH mining (όχι ότι έχει νόημα αλλά λέμε τώρα αν ήθελα) και θα έπρεπε να βάλω linux ή Win7 για να τρέχει σωστά παράλληλα με τις ti.Οι Rx 580 με Rx Vega λογικά θα είναι εντάξει έτσι; Εξού και το rx
Zaknafein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Rx τις λέει όλες πια η AMD, όπως η nVidia τις λέει όλες GTX, δεν είναι ίδιας τεχνολογίας, αλλά μπορεί και να μην έχεις θέμα, θα πρέπει να δεις αν κάποιοι το έχουν δοκιμάσει ήδη.
Thanoslak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εβαλα μια rx470 της asus πανω στην μητρικη και συνδεσα με riser μια 270x παλι της asus και μολις παω ν τρεξω το nicehash μου πεταει white screen... εχω περασει τους τελευταιους driver τι μπορει ν φταει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα