Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψυχραιμία! Περιέγραψα στην πράξη τις παρατηρήσεις μου. Δεν έτρεξα benchmark για να δω πόσο πιάνει αλλά απλά δοκίμασα να αντιγράψω ένα μεγάλο αρχείο και με τους 2 δίσκους και δεν είδα σημαντικές διαφορές στο συνολικό χρόνο (κάτι λίγα sec) που να με κάνουν να πω "wow". Πιθανόν να είναι θέμα του κουτιού που πήρα (αν και έψαξα να υποστηρίζει όλα τα πρότυπα των ssd κλπ)...

Η τιμή πάντως του νέου Τ5 είναι μια χαρά και ο 250gb μου κλείνει το μάτι! :)

Πολλα παιζουν ρολο, οπως πολυ σωστα περιεγραψε ο panoc. Αν και πιστευω οτι για να πετυχεις ιδιες ταχυτητες με μηχανικο μαλλον τον συνδεσες με USB 2.... :X

Στην κινεζικη θηκη μου των 5 ευρω εχω βιομηχανικο δισκο SLC που κοστιζει αρκετα παραπανω απο αυτον της Samsung και φυσικα δεν απευθυνεται στο κοινο της.

Προτιμω να εχω την θηκη μου και να βαζω οποιο ssd θελω εγω παρα να παιρνω , την ετοιμη λυση μιας εταιρειας που πουλαει ταχυτητα αλλα οχι την αξιοπιστια που εγω ζητάω.

Είναι σιγουρο πως οτι πληρωνει παιρνεις.  Αλλα στην προκειμενη περιπτωση προτιμησα να δωσω κατι για πιο αξιοπιστο ssd απο αυτο της samsung , παρα σε ακριβη θηκη γιατι ξερω τουλαχιστον η ταχυτητα μου θα παραμεινει σταθερη στην διαρκεια ζωης του σκληρού και δεν θα πεσει μετα τον πρωτο χρονο οπως συμβαινει με τους κοινους MLC σκληρους και τις προσμιξεις τους , οπως  ειναι οι τελευταιοι consumer ssd.

ΥΓ. Απο που δοκιμασες να αντιγραψεις το αρχειο, γιατι αμα ο σκληρος που βρισκοταν αρχικα το αρχειο δεν εχει καλο read δεν πανα βάλεις και τον Τ5 , την ιδια ταχυτητα θα πάρεις....

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολλα παιζουν ρολο, οπως πολυ σωστα περιεγραψε ο panoc. Αν και πιστευω οτι για να πετυχεις ιδιες ταχυτητες με μηχανικο μαλλον τον συνδεσες με USB 2.... :X

Εντάξει βρε δεν είμαι τόσο ξανθός!  :ph34r:

Ένα αρχείο 4GB δοκίμασα και στις 2 περιπτώσεις να το μεταφέρω από το macbook pro (ενσωματωμένο ssd) στον εξωτερικό δίσκο, από τη usb3 που έχει. Δεν σου είπα ίδιες ταχύτητες, απλά δεν είπα και "wow". :)

PS: Περιμένω ένα νέο κουτί για να δω αν αλλάξει κάτι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...