Προς το περιεχόμενο

SIM Card Wind GIGAfull 15 GB σε internet on the GO cosmote branded Huawei e5330, ΠΩΣ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα περσινό Huawei e5330 που μου είχαν δώσει μαζί με sim για internet on the go από την Cosmote και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να αλλάξω την παλαιά sim της cosmote με μια wind sim που έχω και εάν μπορώ να χρησιμοποιησω το πακέτο GIGAfull 15 GB που έχω στο Huawei e5330.

Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτή η αλλαγή και πως?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι μπορείς να βάλεις όποια sim θέλεις. Το πολύ πολύ να πρέπει να δηλώσεις το APN της wind (αν δεν το κάνει αυτόματα) από τις ρυθμίσεις του wifi modem. 

Δημοσ.

Δεν το νομίζω γιατί αυτά είναι σαν πακέτα .

Είναι σαν να μου λες ότι εγώ που έχω Cyta να πάω σε cosmote με το ίδιο Router,αυτό φυσικά δεν γίνεται....

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι σαν να μου λες ότι εγώ που έχω Cyta να πάω σε cosmote με το ίδιο Router,αυτό φυσικά δεν γίνεται....

Το Huawei δεν είναι το ίδιο. Ακόμη και αν το έχουν κάπως κλειδωμένο, μπορείς να του περάσεις ένα firmware και λειτουργεί με οποιαδήποτε sim. Εγώ όσες αντίστοιχες συσκευές είχα από την cosmote, δεν είχαν κανένα κλείδωμα για χρήση άλλων καρτών. 

Δημοσ.

μήπως μπορείς να μου πεις την διαδικασία γιατί δεν την ξέρω?

Δεν παίζει ρόλο το οτι η sim κάρτα της wind είναι από κινητό και όχι όπως η παλαιά της cosmote που ήταν μόνο για internet?

Σε ευχαριστώ

το να χρησιμοποιησεις router άλλης εταιρείας νομίζω οτι γίνεται απλά θέλει αρκετές αλλαγές στις ρυθμίσεις του

Δημοσ.

Το Huawei δεν είναι το ίδιο. Ακόμη και αν το έχουν κάπως κλειδωμένο, μπορείς να του περάσεις ένα firmware και λειτουργεί με οποιαδήποτε sim. Εγώ όσες αντίστοιχες συσκευές είχα από την cosmote, δεν είχαν κανένα κλείδωμα για χρήση άλλων καρτών.

Huawei δεν έχω δουλέψει οπότε δεν ξέρω .

Υπέθεσα ότι όλα έτσι είναι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...