lactate Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αυτό που λέει ο τίτλος. Ψάχνω να γραφτώ από Σεπτέμβρη και δε ξέρω ποιο να προτιμήσω.
mentoras28 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δωσε λιγο παραπανω info . Ας πουμε τι ωρες πθες να πηγαινεις, τι budget εχεις, πως τα πας με τον πολυ κοσμο , θες να κανεις ομαδικα προγραμματα?
lactate Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Απόγευμα μέχρι τις 8 υπολογιζω.. και καποιες φορές πρωί όπως τα ΣΚ ίσως και μια καθημερινή. Από τα ομαδικά δεν έχω εμπειρία ψιλοαδιάφορα μου ειναι. Budget 100-300 euro για ετήσια συνδρομή. Με τον πολύ κόσμο δεν την παλεύω μια
vspyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αν δεν έχεις πρόβλημα με την απόσταση ή είσαι σχετικά κοντά, κοίτα το νέο Point of you στο τέρμα της Φορμίωνος στο Βύρωνα https://www.facebook.com/pointofY/
lactate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 το google λεει ότι είναι 32λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου...
tzizzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Sociall Arenas Παγκράτι Γυμναστήριο Υμηττού 110 Pagratio gym Γυμναστήριο Υμηττού 190
lactate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Sociall Arenas Παγκράτι Γυμναστήριο Υμηττού 110 Pagratio gym Γυμναστήριο Υμηττού 190 Έχεις κάτι να πεις για αυτά τα δύο; Για το παγκράτιο έχω ακούσει καλά λόγια κάποτε. Επίσης ξέρω και το planetfitness και το 76th street gym στην υμμητου αλλα δεν εχω ακουσει γνωμες για αυτά. Edit: Έμαθα ότι θα ανοίξει και pagration arena στο παγκρατι που απο το φβ μου φαινεται αρκετα συμπαθητικο Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2017 από lactate
vspyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Το Point of You μόνο με το λεωφορείο 732 (από Ριζάρη->Φορμίωνος). Στο Sociall Arenas (πρώην Joe Weider) πήγαινα για 20 χρόνια. Δεν έχει ποικιλία από αλτήρες, πολλά παλιά όργανα και δεν γίνεται σωστή συντήρηση. Κόστος κάτω από €100 συνήθως. Pagratio Gym: Το είδα πριν 2 μήνες. Μικρός χώρος, δεν αερίζεται καλά. Ετήσια συνδρομή ήταν €200. Planet: Συγγενής μου που πήγαινε, μου είπε ότι έχει πολύ κόσμο τις ώρες αιχμής και μερικοί γυμναστές δεν έδιναν αρκετή προσοχή και βοήθεια. Κάτω από €100 76th street gym: Μόνο προσωπική προπόνηση (το πολύ 8-9 άτομα κάθε ώρα) με ραντεβού. €50 το μήνα (δεν έχει πακέτα). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε όλα την ώρα που θα πηγαίνεις για προπόνηση και να δεις αν έχουν όσα θες.
gauss00 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ολα αυτα μπορεις να τα κανεις και σε ενα γηπεδακι τρεξιμο,κοιλιακους,πους απς,διατασεις,αν εχει κανενα μονοζυγο ακομα καλυτερα δεν καταλαβαινω την τρελα με τα σιδερα.....
lactate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Το Point of You μόνο με το λεωφορείο 732 (από Ριζάρη->Φορμίωνος). Στο Sociall Arenas (πρώην Joe Weider) πήγαινα για 20 χρόνια. Δεν έχει ποικιλία από αλτήρες, πολλά παλιά όργανα και δεν γίνεται σωστή συντήρηση. Κόστος κάτω από €100 συνήθως. Pagratio Gym: Το είδα πριν 2 μήνες. Μικρός χώρος, δεν αερίζεται καλά. Ετήσια συνδρομή ήταν €200. Planet: Συγγενής μου που πήγαινε, μου είπε ότι έχει πολύ κόσμο τις ώρες αιχμής και μερικοί γυμναστές δεν έδιναν αρκετή προσοχή και βοήθεια. Κάτω από €100 76th street gym: Μόνο προσωπική προπόνηση (το πολύ 8-9 άτομα κάθε ώρα) με ραντεβού. €50 το μήνα (δεν έχει πακέτα). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε όλα την ώρα που θα πηγαίνεις για προπόνηση και να δεις αν έχουν όσα θες. Λίγο πάρε το ένα και χτύπα το άλλο μου ακούγονται Καλά αυτό με τους γυμναστές παίζει πολύ.. λες και δεν είσαι πελάτης. Δε λέω να γίνει personal trainer η φάση αλλά όταν βλέπεις κάποιον να κάνει λάθος την άσκηση πρέπει να τον διορθώνεις όχι να χαριεντίζεσαι με γκόμενες.. ολα αυτα μπορεις να τα κανεις και σε ενα γηπεδακι τρεξιμο,κοιλιακους,πους απς,διατασεις,αν εχει κανενα μονοζυγο ακομα καλυτερα δεν καταλαβαινω την τρελα με τα σιδερα..... Τρέξιμο κάνω έξω αλλά με πιάνει άσθμα όταν ο καιρός είναι κρύος οπότε είμαι 3 μήνες σίγουρα off. Ενώ με το γυμναστήριο τουλάχιστον δε θα χω αυτό το πρόβλημα.
adi32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Όταν λες θα κάνεις σπίτι ή έξω συνήθως βαριέσαι και τα παρατάς. Στο γυμναστήριο έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πηγαίνεις ειδικά αν έχεις και παρέα. Επίσης έχει μηχανήματα που σπίτι δεν μπορείς να τα έχεις
lactate Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Ξεθάβω λίγο το θέμα, τα social arenas έκλεισαν και άνοιξε yava. Επίσης άνοιξε και ένα grind που δεν ξέρω τι είναι. Και επειδή τίποτα δεν μου γέμισε το μάτι όταν είχα ανοίξει το θέμα έκανα σπίτι με λάστιχα και με αλτήρες και ασκήσεις. Τούμπανο δεν έγινα αλλά έχω πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα θελα να δοκιμάσω κάτι σε ομαδικό TRX ας πουμε οπότε σκέφτομαι το planet αλλά δεν ξέρω κατά πόσο την παλεύουν με τόσο κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα