Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την αγορά ενός smartphone μέχρι 120 ευρώ. Αυτό μου με ενδιαφέρει κυρίως είναι να έχει καλή κάμερα ( όσο γίνεται τέλος πάντων σε αυτή την τιμή) και να είναι dual sim αυτά νομίζω...Αυτά που μέχρι στιγμής έχω δει και μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το Samsung Galaxy j3, το Leagoo M8 και το Xiaomi Redmi 4a.. Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας..
AlienTechGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Από αυτά που αναφέρεις, εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο Xiaomi Redmi 4A. Σαν σύνολο, είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα. 1
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/
KyrGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το leagoo m8 τοτε εχει μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη μπροστινη καμερα ξεχαστε το προηγουμενο post. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2017 από KyrGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα