Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Φυσικα και ειμαι πας καλα?Τι ειναι αυτα που λες...σε τεχνολογικο forum ειμαστε και ο κοσμος ειναι γνωστης σε σχεση με εσενα...7 κινητα τα τελευταια 2 χρονια για μενα και φιλους 3 εξ αυτων χρειαστηκαν service ολα σε επισημες αντιπροσωπειες χωρις το παραμικρο προβλημα!Το δικο μου μαλιστα 2 μερες πριν την ληξη της εγγυησης.Και μου ανανεωσαν την εγγυηση για αλλα 2 χρονια! Σοβαρεψου η αλλιως μην συνεχισεις να σχολιαζεις σε κατι που δεν εχεις ιδεα
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Το είχα κ το pro.. Φοβερή μπαταρία μικρή οθόνη. ?????? ποια μικρη οθονη? ιδια με του J7 ειναι....! εχει μικρη οθονη το J7....?????
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ποια μικρη οθονη? ιδια με του J7 ειναι....! εχει μικρη οθονη το J7....????? κατσε ειχες το xiaomi redmi or xiaomi note pro with decaCore ; Αλλο το ενα αλλο το αλλο ! Το redmi pro εχει 5αρα Το Note pro εχει 5.5
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Και αν θυμαμαι καλα ειχες κανει κ θεμα η καπου ειχες ρωτησει κ σου λεγανε να μην το παρεις απο αλυσιδα... http://www.insomnia.gr/topic/652320-j7-2017-vs-p9/ 1
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Φυσικα και ειμαι πας καλα?Τι ειναι αυτα που λες...σε τεχνολογικο forum ειμαστε και ο κοσμος ειναι γνωστης σε σχεση με εσενα...7 κινητα τα τελευταια 2 χρονια για μενα και φιλους 3 εξ αυτων χρειαστηκαν service ολα σε επισημες αντιπροσωπειες χωρις το παραμικρο προβλημα!Το δικο μου μαλιστα 2 μερες πριν την ληξη της εγγυησης.Και μου ανανεωσαν την εγγυηση για αλλα 2 χρονια! Σοβαρεψου η αλλιως μην συνεχισεις να σχολιαζεις σε κατι που δεν εχεις ιδεα ενταξει αφου εισαι σιγουρος θα το δουμε οταν παρεις απο το σκρουτζ , σου χαλασει και μετα κλαις εδω ΑΠλα τα πραγματα φιλαρακι απλα...ΕΓω οταν πηρα απο skroutz μια φορα απο κιλκις ηρθε χαλασμενο κινητο , εγγυηση απο Motorola παπαλα , πηγα κιλκις για να παρω με τσαμπουκα τα λεφτα πισω ,εκαψα και 20 ευρω βενζινη ,φαντασου να ηταν το μαγαζι Αθηνα τι θα γινοταν ;;;; Αεροπλανα ιστοριες για το τιποτα, χιλιες φορες απο μεγαλες αλυσιδες και κεφαλι ησυχο τουλαχιστον τις πρωτες 15 ημερες με DOA.
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 κατσε ειχες το xiaomi redmi or xiaomi note pro with decaCore ; Αλλο το ενα αλλο το αλλο ! Το redmi pro εχει 5αρα Το Note pro εχει 5.5 φιλαρακι... πιαστηκες αδιαβαστος.....!!! και το παιζεις και γνωστης..? ξανακοιτα και ξαναδιαβασε το λινκ που εβαλα πιο πισω, με το συγκριτικο J7 - RedMi PRO (OMEGA)...!! δεν προκειται ουτε για το "μικρο" Redmi 4 - 4A - 4X, ουτε για τη σειρα Redmi NOTE 3 / 4 / 5. το συγκεκριμενο μοντελο ειναι το TOP της σειρας Redmi, ανωτερο και απο το RN4 PRO...!!!! βγηκε πριν 1 χρονο ακριβως και δεν προοριζοταν για Ευρωπη. Κυκλοφορησε μονο σε Κινα - Ινδια (αν θυμαμαι καλως, εξου και η ελλειψη B20 μπαντας..) και αγοραζοταν μεσα απο τα "γνωστα" καναλια.................!!!!
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/652320-j7-2017-vs-p9/ ρε συ το xiaomi αν το παρεις απο σκρουζ σου δινει εγγυηση το μαγαζακι του Βαγγελακι και θα περιμενεις Ανταλλακτικα ισως και 2 -3 μηνες...ενω infoquest στο κανει και μια αλλαγη αμα λαχει και τελος δεν λενε πολλα πολλα. φιλαρακι... πιαστηκες αδιαβαστος.....!!! και το παιζεις και γνωστης..? ξανακοιτα και ξαναδιαβασε το λινκ που εβαλα πιο πισω, με το συγκριτικο J7 - RedMi PRO...!! ΤΟ ειδα 100 φορες...μουφα ειναι το decaCore 100 φορες στα εγραψα μουφαρα ! ΤΡωει μπαταρια πιο γρηγορα και δεν πιανει wind,γιαυτο και το απεσυρε η infoquest φαγανε @@ρα Ανωτερο αλλα την μπαταρια την σκιζει . ΕΠΙΣΗΣ αγνωστο αν παρει udpate το κινητακι που μας πλασαρες στα link ...ισως μεινει με την 6 και πολυ του ειναι.
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ρε συ το xiaomi αν το παρεις απο σκρουζ σου δινει εγγυηση το μαγαζακι του Βαγγελακι και θα περιμενεις Ανταλλακτικα ισως και 2 -3 μηνες...ενω infoquest στο κανει και μια αλλαγη αμα λαχει και τελος δεν λενε πολλα πολλα.Ποιος μίλησε για Xiaomi??Αυτά που λες τα ξέρουν και οι πέτρες. Και στην τελική αν είναι αξιόπιστο το μαγαζί στο φτιάχνει μόνο του ή αναλαμβάνει τα περαιτέρω. Το ξέρω γιατί έχει τύχη. Εμείς μιλάμε για το J7(17).
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ρε συ το xiaomi αν το παρεις απο σκρουζ σου δινει εγγυηση το μαγαζακι του Βαγγελακι και θα περιμενεις Ανταλλακτικα ισως και 2 -3 μηνες...ενω infoquest στο κανει και μια αλλαγη αμα λαχει και τελος δεν λενε πολλα πολλα. ΤΟ ειδα 100 φορες...μουφα ειναι το decaCore 100 φορες στα εγραψα μουφαρα ! ΤΡωει μπαταρια πιο γρηγορα και δεν πιανει wind,γιαυτο και το απεσυρε η infoquest φαγανε @@ρα Ανωτερο αλλα την μπαταρια την σκιζει . ΕΠΙΣΗΣ αγνωστο αν παρει udpate το κινητακι που μας πλασαρες στα link ...ισως μεινει με την 6 και πολυ του ειναι. Συγνωμη.........εγω σταματαω εδω, γιατι εισαι "ανεπιδεκτος μαθησεως".....!!! δεν εχεις καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εγραψα....!!!
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ποιος μίλησε για Xiaomi?? Αυτά που λες τα ξέρουν και οι πέτρες. Και στην τελική αν είναι αξιόπιστο το μαγαζί στο φτιάχνει μόνο του ή αναλαμβάνει τα περαιτέρω. Το ξέρω γιατί έχει τύχη. Εμείς μιλάμε για το J7(17). Τα Xiaomi ετσι τα φερνουν και τα πουλανε οι μαγκες του τσιγγουνη . Για το j7 τι να πουμε ; μια χαρα συσκευη ειναι. Εχει και φλας μπροστα κανει για γυναικες κλπ. Εχει δυνατοτητες το κινητο ,καθε ενας το παιρνει απο οπου θελει -απλο!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ενταξει αφου εισαι σιγουρος θα το δουμε οταν παρεις απο το σκρουτζ , σου χαλασει και μετα κλαις εδω ΑΠλα τα πραγματα φιλαρακι απλα...ΕΓω οταν πηρα απο skroutz μια φορα απο κιλκις ηρθε χαλασμενο κινητο , εγγυηση απο Motorola παπαλα , πηγα κιλκις για να παρω με τσαμπουκα τα λεφτα πισω ,εκαψα και 20 ευρω βενζινη ,φαντασου να ηταν το μαγαζι Αθηνα τι θα γινοταν ;;;; Αεροπλανα ιστοριες για το τιποτα, χιλιες φορες απο μεγαλες αλυσιδες και κεφαλι ησυχο τουλαχιστον τις πρωτες 15 ημερες με DOA. DOA my a**...απο χθες εχει γινει θεμα με το ΠΛΑΙΣΙΟ που εχει DOA 0ημερων και δεν ξερεις και μιλας...ΟΛΑ τα κινητα που σου ειπα απο σκρουτζ τα πηρα.Χαλασμενα κινητα μπορουν να ερθουν απο ΠΑΝΤΟΥ μην τα ξαναλεμε αυτα.Το οτι ειχες μια ατυχια στην ζωη σου δεν σημαινει κατι...δηλαδη αν σε χτυπησει αμαξι δεν θα ξαναπερπατησεις εκτος σπιτιου?ελεος δηλαδη...συν οτι τα πιο πολλα μαγαζια στο σκρουτζ δινουν DOA! Εχει δυνατοτητες το κινητο ,καθε ενας το παιρνει απο οπου θελει -απλο! κανεις δεν ειπε το αντιθετο!οχι ομως να σε πιανουν κ κοροιδω...η μαλλον οκ αφου πιαστηκες εσυ γιατι να στειλεις κ αλλους εκει?να μην εισαι μονος?πες οτι πηρες το κινητο και τελος!καλο κινητο παιδια παρτε το σας το προτεινω κ μεχρι εκει..οχι 350 κασερια μοτσαρελες και μαλακιες!μεγαλα καταστημα ftw μας βαζουν καπελο 150 ευρο αλλα δεν πειραζει ειναι μεγαλα μαγαζια 1
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 DOA my a**...απο χθες εχει γινει θεμα με το ΠΛΑΙΣΙΟ που εχει DOA 0ημερων και δεν ξερεις και μιλας...ΟΛΑ τα κινητα που σου ειπα απο σκρουτζ τα πηρα.Χαλασμενα κινητα μπορουν να ερθουν απο ΠΑΝΤΟΥ μην τα ξαναλεμε αυτα.Το οτι ειχες μια ατυχια στην ζωη σου δεν σημαινει κατι...δηλαδη αν σε χτυπησει αμαξι δεν θα ξαναπερπατησεις εκτος σπιτιου?ελεος δηλαδη...συν οτι τα πιο πολλα μαγαζια στο σκρουτζ δινουν DOA! Πλαισιο δινει μια χαρα Doa και δεν λενε και τιποτα, μην κοιτας τωρα που βρηκαν την κοπελα με το playstation και την εκαναν οτι θελουν, δινει κανονικα DOA 15 ημερες το plaisio σε ολα τα προιοντα και μαλιστα μπορεις να κανεις ΟΠΟΤΕ θες αλλαγη ενω το εχεις κανει use ! καταλληλο χειρισμο θελει και σωστα λογακια. Εχω αλλαξει σε 1 ημερα 4 καρτες γραφικων στο plaisio ευκαρπιας επειδη ετσι γουσταρα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 αρα στο πλαισιο ξαναπηγες μετα απο 4 ελλατωματικες καρτες...απο το σκρουτζ που αγορασες ομως με το πρωτο κινητο π σ ηρθε μαπα το ξεκοψες...μαλιστα...κατι μου βρωμαει εδω αλλα δεν με νοιαζει κ ιδιαιτερα κιολας!
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 αρα στο πλαισιο ξαναπηγες μετα απο 4 ελλατωματικες καρτες...απο το σκρουτζ που αγορασες ομως με το πρωτο κινητο π σ ηρθε μαπα το ξεκοψες...μαλιστα...κατι μου βρωμαει εδω αλλα δεν με νοιαζει κ ιδιαιτερα κιολας! ΟΧΙ χαχα ...αλλαζα καρτες δοκιμαζα...RX 460, GTX 960 κλπ και κατεληξα σε GTX 950
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Τα Xiaomi ετσι τα φερνουν και τα πουλανε οι μαγκες του τσιγγουνη . Για το j7 τι να πουμε ; μια χαρα συσκευη ειναι. Εχει και φλας μπροστα κανει για γυναικες κλπ. Εχει δυνατοτητες το κινητο ,καθε ενας το παιρνει απο οπου θελει -απλο! Για τα Xiaomi μην μου λες γιατί ξέρεις ότι ξέρω και βλέπεις πόσα έχω πάρει ....Για το J7 που λες άσε ας το αφήσω ασχολίαστο. Εγω λέω να κλείσει εδώ το θέμα γιατί το @@##με... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις