vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 εγω μιλησα για το g6 για κανενα xiaomi παντως...επισης στο συγκριτικο που παραθετει ο φιλος απο πανω και τον σχολιαζεις με υβριστικο τροπο,βλεπω τα κινητα να εχουν τις ιδιες μπαντες οποτε γιατι δεν θα επιανες στην WIND?αλλα και παλι μην ξεφευγουμε εγω μιλησα για το G6! Δεν πιανει κανενα mediatek 800 band , εκτος αν ειδα λαθος. Σιγα μην παρω κινητο LG ρε φιλε ελεος....απο την εποχη του G2 και μετα ειναι χαλια μακρια απο εμας. ΠΑρτο εσυ το G6 και πες μας.
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 αυτο ειναι ασχετο που λες, καθως 1 τα μοντελα εχουν τα αντιστοιχα τεχνικα χαρακτηριστικα, για τις χωρες που προοριζονται..! 2 επειδη εσυ εχεις WIND, δεν εισαι το κεντρο του κοσμου. ολοι οι υπολοιποι δεν τους ενδιαφερει καθολου..!! 3 να εισαι πιο ευγενικος δεν σε θιξαμε....!! ξαναδιαβασε καλυτερα το ποστ μου.....!!! Αλεξανδρε, σε αυτο για την μπαντα, εχει δικιο, οντως δεν εχει την B20 που δουλευει ΜΟΝΟ η WIND στην Ελλαδα, και αυτο ειναι θεμα μονο για πελατες της Wind. ΑΛΛΑ, δεν καταλαβε το παιδι, (μα ποτε να μην διαβαζουν σωστα.....??) οτι η συγκεκριμενη συσκευη ΔΕΝ εισαγεται στην Ελλαδα, και δεν εχει Global EDITION..., οποτε γιατι να βαλουν μια αχρηστη μπαντα για τις χωρες που προοριζεται......? αν εισαγοταν κανονικα στην Ελλαδα, οπως το RN3Pro, θα ειχε και την B20...!!!
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 αυτο ειναι ασχετο που λες, καθως 1 τα μοντελα εχουν τα αντιστοιχα τεχνικα χαρακτηριστικα, για τις χωρες που προοριζονται..! 2 επειδη εσυ εχεις WIND, δεν εισαι το κεντρο του κοσμου. ολοι οι υπολοιποι δεν τους ενδιαφερει καθολου..!! 3 να εισαι πιο ευγενικος δεν σε θιξαμε....!! δεν σε ειπαμε και καμπουρη ηρεμησε! wind εχω αρα θα μετραω τις δικες μου αναγκες ετσι παει LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καταρχήν η έκδοση deca τρώει την μπαταρία άμεσα οπότε και η wind να μην παίζει ρόλο πάλι δεν συμφέρει.
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 wind εχω αρα θα μετραω τις δικες μου αναγκες ετσι παει εσυ καλα κανεις και μετρας τις δικες σου....!! και καλα εκανες και αγορασες ο,τι σου αρεσε και σου εκανε.. το θεμα ομως δεν ειναι δικο σου, οποτε εμεις δεν μετραμε τις δικες σου αναγκες, αλλα του TS...!! EDIT. βγαζει 2 μερες με ανοικτα κατα 60-70% BT + Wifi,...σου αρκει? .
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 εσυ καλα κανεις και μετρας τις δικες σου....!! και καλα εκανες και αγορασες ο,τι σου αρεσε και σου εκανε.. το θεμα ομως δεν ειναι δικο σου, οποτε εμεις δεν μετραμε τις δικες σου αναγκες, αλλα του TS...!! EDIT. βγαζει 2 μερες με ανοικτα κατα 60-70% BT + Wifi,...σου αρκει? . Δεν βγάζει τα έχω αλλάξει όλα, σήμερα θα πάω να πάρω xiaomi 4/64 πάλι, μια μέρα μου βγάζουν όλα τα κινητά εμένα. Είνσι ανάλογα την χρήση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν πιανει κανενα mediatek 800 band , εκτος αν ειδα λαθος. Σιγα μην παρω κινητο LG ρε φιλε ελεος....απο την εποχη του G2 και μετα ειναι χαλια μακρια απο εμας. ΠΑρτο εσυ το G6 και πες μας. ενω η samsung εχει επειδηξει επαγγελματισμος και υπευθυνοτητα...μια σωστη σειρα ειχε μονο και αυτη το τελευταιο της μοντελο ηταν βομβα!που με κινητο κατω των 250 ευρο δεν μπορουσες με 2 εφαρμογες ανοιχτες να πλοηγηθεις καν στο μενο με το απαισιο και τοσο βαρυ UI της...αλλα ετσι ειναι οταν αγοραζουμε κινητα τα ξεχναμε αυτα που δεν μας συμφερουν.Οπως και να χει να εισαι πιο ευγενικος και να μην ξεχνας οτι εδω γραφεις προτασεις για καποιον αλλον!Επειδη εσυ θες να υποστηριζεις την ελληνικη αγορα και να πληρωνεις καπελο 100 ευρο δεν θελουν ολοι!και δεν ειναι ολοι fanboys!
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ενω η samsung εχει επειδηξει επαγγελματισμος και υπευθυνοτητα...μια σωστη σειρα ειχε μονο και αυτη το τελευταιο της μοντελο ηταν βομβα!που με κινητο κατω των 250 ευρο δεν μπορουσες με 2 εφαρμογες ανοιχτες να πλοηγηθεις καν στο μενο με το απαισιο και τοσο βαρυ UI της...αλλα ετσι ειναι οταν αγοραζουμε κινητα τα ξεχναμε αυτα που δεν μας συμφερουν.Οπως και να χει να εισαι πιο ευγενικος και να μην ξεχνας οτι εδω γραφεις προτασεις για καποιον αλλον!Επειδη εσυ θες να υποστηριζεις την ελληνικη αγορα και να πληρωνεις καπελο 100 ευρο δεν θελουν ολοι!και δεν ειναι ολοι fanboys! Καμια σχεση μεγάλε σήμερα θα πάρω πάλι xiaomi χαλάρωσε αν δεν ξέρεις ποιος είμαι κ τι κάνω. Δνε έχω θέμα με μαρκες.
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν βγάζει τα έχω αλλάξει όλα, σήμερα θα πάω να πάρω xiaomi 4/64 πάλι, μια μέρα μου βγάζουν όλα τα κινητά εμένα. Είνσι ανάλογα την χρήση. εννοουσα το REDMI PRO..! σαφεστατα ειναι αναλογα την χρηση, γιατι αλλο να ειναι πχ η οθονη ανοικτη συνεχως (που τραβαει ρευμα), και αλλο να εχεις κλειστη οθονη και Stand by τη συσκευη, οποια κι αν ειναι...!!
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να πάρει από όπου θέλει ,αυτό είναι δικαίωμα του. Εγώ του το είχα πει στο ποστ που άνοιξε αλλά εντάξει έχει κάποιες άλλες αντιλήψεις τι να κάνουμε. Το λάθος του είναι που είπε ότι έσκασε 349€,ενώ καλιστα αυτό το κομμάτι μπορούσε να μην το αναφέρει καν. 2
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 εννοουσα το REDMI PRO..! σαφεστατα ειναι αναλογα την χρηση, γιατι αλλο να ειναι πχ η οθονη ανοικτη συνεχως (που τραβαει ρευμα), και αλλο να εχεις κλειστη οθονη και Stand by τη συσκευη, οποια κι αν ειναι...!! Το είχα κ το pro.. Φοβερή μπαταρία μικρή οθόνη. Ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να πάρει από όπου θέλει ,αυτό είναι δικαίωμα του. Εγώ του το είχα πει στο ποστ που άνοιξε αλλά εντάξει έχει κάποιες άλλες αντιλήψεις τι να κάνουμε. Το λάθος του είναι που είπε ότι έσκασε 349€,ενώ καλιστα αυτό το κομμάτι μπορούσε να μην το αναφέρει καν. Όταν το βάλω για πώληση θα το γράψω όπως κ να έχει. 349 ελληνικο 2 χρόνια εγγύηση από Ελλάδα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 γιατι οταν τα παιρνεις στο σκρουτζ απο που εχουν εγγυηση?απο ταιλανδη...?η μηπως δεν εχουν 2 χρονια?οτι θελεις γραφεις και το παιζεις και γνωστης...
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Το είχα κ το pro.. Φοβερή μπαταρία μικρή οθόνη. Όταν το βάλω για πώληση θα το γράψω όπως κ να έχει. 349 ελληνικο 2 χρόνια εγγύηση από Ελλάδα. Μην λέμε τα ίδια.....σου είχα πει στην μεταπώληση θα χάσεις θες δεν θες.
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 γιατι οταν τα παιρνεις στο σκρουτζ απο που εχουν εγγυηση?απο ταιλανδη...?η μηπως δεν εχουν 2 χρονια?οτι θελεις γραφεις και το παιζεις και γνωστης... εχουν εισαι σιγουρος ; χαχα....μην εισαι σιγουρος φιλαρακι μην εισαι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις