vairass Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 όταν λέμε φοβερή οθόνη σε κινητό εννοούμε συσκευές όπως πχ το s7, pixel, 1+3 κτλ τι το φοβερό έχει η οθόνη του xiaomi? Εχει φοβερη οθονη για τα 100 ευρω του ! Τωρα αν θες εσυ με 100 ευρω οθονη S 7 χλωμο... Εγω σημερα εσκασα 349 ΚΑΣΕΡΙ και πηρα J7 2017 τελευταιο μοντελο και εχει οθονη που φυσασει αλλα κοστιζει 349 ευρω το κινητο,ΑΡΑ με τα 140 ποσα θα δωσει το παληκαρι παιρνει φερραρι αυτο λεω.
AlienTechGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εχει φοβερη οθονη για τα 100 ευρω του ! Τωρα αν θες εσυ με 100 ευρω οθονη S 7 χλωμο... Εγω σημερα εσκασα 349 ΚΑΣΕΡΙ και πηρα J7 2017 τελευταιο μοντελο και εχει οθονη που φυσασει αλλα κοστιζει 349 ευρω το κινητο,ΑΡΑ με τα 140 ποσα θα δωσει το παληκαρι παιρνει φερραρι αυτο λεω. Κάτοχος Redmi Note 4X εδώ. Επιβεβαιώνω απόλυτα αυτά που λέει το παλικάρι.Πολύ καλές οι οθόνες των Xiaomi. Τώρα, το να βάζεις κινητό των 150€ δίπλα σε ένα των 400€, είναι κάπως άδικο, δε νομίζεις; 1
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εχει φοβερη οθονη για τα 100 ευρω του ! Τωρα αν θες εσυ με 100 ευρω οθονη S 7 χλωμο... Εγω σημερα εσκασα 349 ΚΑΣΕΡΙ και πηρα J7 2017 τελευταιο μοντελο και εχει οθονη που φυσασει αλλα κοστιζει 349 ευρω το κινητο,ΑΡΑ με τα 140 ποσα θα δωσει το παληκαρι παιρνει φερραρι αυτο λεω. Τα 349€ τα εσκασες επειδή το ήθελες από αλυσίδα καταστημάτων.Το κινητό που πήρες κάνει 270€ σε Σκρουτζάδικο. Σε όλα τα άλλα καλά τα λες ...ότι αγοράζεις πέρνεις . 1
Makeran111 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Με αυτό που σου πρότεινα εγώ ? Ναι ,αλλά δεν έχει την 800αρα μπάντα που θες και έχω την εντύπωση ότι δεν είναι Official rom αλλά κάποια "μαιμουδιαρικη". Που αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα παίρνει αναβαθμίσεις. Όχι μπορεί απλά να flashάρει την official, όπως έκανα κι εγώ.
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Τα 349€ τα εσκασες επειδή το ήθελες από αλυσίδα καταστημάτων. Το κινητό που πήρες κάνει 270€ σε Σκρουτζάδικο. Σε όλα τα άλλα καλά τα λες ...ότι αγοράζεις πέρνεις . Ενταξει στην ΕΛΛΑΔΑ σε κανονικο μαγαζι τοσο κανει...καιτα xiaomi στην κινα κανουν 50-100 ευρω δεν σημαινει κατι αυτο ! Εγω απλα κινουμε σωστα!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ενά καλό έχουν τα low end Samsung, ότι είναι Samsung και δεν χρειάζεται να σε νοιάζει ο πωλητής από τη στιγμή που είναι επίσημη εισαγωγή έστω στην ΕΕ. Το να πληρώσεις 40% υπερκοστολογιση τι σωστό έχει;
ziaba Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εχει φοβερη οθονη για τα 100 ευρω του ! Τωρα αν θες εσυ με 100 ευρω οθονη S 7 χλωμο... Εγω σημερα εσκασα 349 ΚΑΣΕΡΙ και πηρα J7 2017 τελευταιο μοντελο και εχει οθονη που φυσασει αλλα κοστιζει 349 ευρω το κινητο,ΑΡΑ με τα 140 ποσα θα δωσει το παληκαρι παιρνει φερραρι αυτο λεω. σε αυτό το εύρος τιμών δεν υπάρχουν συσκευές με φοβέρες οθόνες μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε ως πολύ καλές να κάνεις την δουλεία σου μέχρι κει ... για το άλλο που λες επειδή σε κάναν μεροκάματο και έσταξες 3,5 εκατοστάρια για ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας που κάνεις την δουλεία σου άνετα δεν το κάνει να φυσάει, ούτε να πετάει, ούτε αεροπλάνο ...γιατί πολύ άπλα σε σχέση με ναυαρχίδες θα ναι μέτριο άσχετο με τα χρήματά ... να ξέρουμε τι λέμε
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 σε αυτό το εύρος τιμών δεν υπάρχουν συσκευές με φοβέρες οθόνες http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_pro-8233.php μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε ως πολύ καλές να κάνεις την δουλεία σου μέχρι κει ... για το άλλο που λες επειδή σε κάναν μεροκάματο και έσταξες 3,5 εκατοστάρια για ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας που κάνεις την δουλεία σου άνετα δεν το κάνει να φυσάει, ούτε να πετάει, ούτε αεροπλάνο ...γιατί πολύ άπλα σε σχέση με ναυαρχίδες θα ναι μέτριο άσχετο με τα χρήματά ... να ξέρουμε τι λέμε υπηρξαν.....αλλα ουτε ελλαδα ηρθαν επισημα, ουτε επισημη υποστηριξη ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Όχι μπορεί απλά να flashάρει την official, όπως έκανα κι εγώ.Και γιατί να μπει σε "περιπέτειες" με rom, φλασαρισμα και τα σχετικά.Και αν δεν ξέρει ? Από τη στιγμή που υπάρχει έτοιμο το κινητό δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 /offtopic on: Εγω σημερα εσκασα 349 ΚΑΣΕΡΙ και πηρα J7 2017 τελευταιο μοντελο και εχει οθονη που φυσασει αλλα κοστιζει 349 ευρω το κινητο, Οταν σκας κασερι 349 για κινητο που δεν αξιζει ουτε 250 αλλα λογω ονοματος εχει φτασει εκει η τιμη ενω μπορουσες να παρεις με 40 ευρο παραπανω LG g6...κριμα να γινονται τετοια πραγματα και να λεγονται κιολας σε τεχνολογικο forum!Και αν θυμαμαι καλα ειχες κανει κ θεμα η καπου ειχες ρωτησει κ σου λεγανε να μην το παρεις απο αλυσιδα... /offtopic off 1
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 /offtopic on: Οταν σκας κασερι 349 για κινητο που δεν αξιζει ουτε 250 αλλα λογω ονοματος εχει φτασει εκει η τιμη ενω μπορουσες να παρεις με 40 ευρο παραπανω LG g6...κριμα να γινονται τετοια πραγματα και να λεγονται κιολας σε τεχνολογικο forum!Και αν θυμαμαι καλα ειχες κανει κ θεμα η καπου ειχες ρωτησει κ σου λεγανε να μην το παρεις απο αλυσιδα... /offtopic off G6; καλό αλλά εγώ αγοράζω ελληνικά πάντα δεν τα δίνω σε περίεργους του σκρουτζ τα λεφτά μου, δικαίωμα μου είναι.
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 G6; καλό αλλά εγώ αγοράζω ελληνικά πάντα δεν τα δίνω σε περίεργους του σκρουτζ τα λεφτά μου, δικαίωμα μου είναι. Πολυ καλα κανεις που απο αποψη ψωνιζεις "ελληνικα". Αλλα... δες και μονος σου, συγκρινε, και πες μας....., τι παραπανω πηρες με τα διπλασια χρηματα.....???? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8675&idPhone2=8233 ειπαμε να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα, αλλα πρεπει και η Ελληνικη αγορα, να προσεξει τους καταναλωτες της, και απο αποψη τιμων (ναι, αγοραζω εν γνωση μου με ενα 15-20% καπελο), αλλα και με καλη αφτερμαρκετ υποστηριξη.....!!! δεν ειναι μονοδρομη η υποστηριξη...!!
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Πολυ καλα κανεις που απο αποψη ψωνιζεις "ελληνικα". Αλλα... δες και μονος σου, συγκρινε, και πες μας....., τι παραπανω πηρες με τα διπλασια χρηματα.....???? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8675&idPhone2=8233 ειπαμε να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα, αλλα πρεπει και η Ελληνικη αγορα, να προσεξει τους καταναλωτες της, και απο αποψη τιμων (ναι, αγοραζω εν γνωση μου με ενα 15-20% καπελο), αλλα και με καλη αφτερμαρκετ υποστηριξη.....!!! δεν ειναι μονοδρομη η υποστηριξη...!! καταρχην εισαι παντελώς ασχετως...το xiaomi αυτο decaCore δεν πιανει wind την οποια την εχω βασικη καρτα οποτε θα εκαιγα τα λεφτα μου !!! ΕΠΙΣΗΣ το πηρα να το δοκιμασω αμα γουσταρω αυριο το πουλαω και παιρνω και παλι οτι θελω.. ΕΠΙΣΗΣ το samsung ( επειδη τα εχω αλλαξει ολα σχεδον ) ειναι πολυ smooth σχεδον οσο το Xiaomi note 4X 4/64 το οποιο το ειχα, εχει καλυτερες καμερες το samsung καλυτερη οθονη και πληρωνεις την μαρκα εννοειται ναι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 εγω μιλησα για το g6 για κανενα xiaomi παντως...επισης στο συγκριτικο που παραθετει ο φιλος απο πανω και τον σχολιαζεις με υβριστικο τροπο,βλεπω τα κινητα να εχουν τις ιδιες μπαντες οποτε γιατι δεν θα επιανες στην WIND?αλλα και παλι μην ξεφευγουμε εγω μιλησα για το G6!
Προτεινόμενες αναρτήσεις