CHR.BEIFONG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, έχω ένα ps4 στο σαλόνι στο οποίο παίζω online gta και άλλα και το έχω συνδεδεμένο με wifi.Ποτέ δε μου ενέπνεε εμπιστοσύνη το wifi και ειδικά με το gta το οποίο έχει μεγάλες απαιτήσεις δικτύου θέλω να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από ασύρμαρο και να πάω σε καλώδιο.Δεδομένου του ότι είμαι σχετικά απαιτητικός θέλω να παίζω με 30 framerate και όχι με 20 ή 15.Έχω κάνει ένα κόλπο για να ανεβάσω την ταχύτητα του internet μου αλλάζοντας dns και η αλήθεια είναι ότι βοήθησε στο download speed του PS4 αλλά και πάλι δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλω εγώ.Οπότε σας ρωτάω:Αν βάλω ethernet από το δωμάτιο μέχρι το σαλόνι (20μετρο θα χρειαστώ) θα ανέβει η ταχύτητα και θα μειωθεί το lag ή λόγω του ότι θα είναι 20 μέτρα θα είμαι χειρότερα και από wifi? Ετχαριστώ για τον χρόνο σας
cpttony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 [...] Δεδομένου του ότι είμαι σχετικά απαιτητικός θέλω να παίζω με 30 framerate και όχι με 20 ή 15. [...] Κατ' αρχήν το δίκτυο ΔΕΝ επηρεάζει τα fps του παιχνιδιού σε καμία περίπτωση. Άλλα πράγματα επηρεάζει και φαίνεται σαν να έχεις χαμηλά fps. Εγώ προσωπικά με ~18m καλώδιο στο PC δεν έχω απώλειες. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 το καλωδιο ethernet γενικα εππηρεαζει απο σχεδον καθολου εως καθολου...το θεμα ειναι να μην ειναι πολυ μακρυ το καλωδιο απο τη πριζα τηλεφωνου εως το ρουτερ!
CHR.BEIFONG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν θέλω να λογομαχήσω αλλά νομίζω πως το δίκτυο παίζει μεγάλη σημασία από την στιγμή που παίζω online σε ps4.Και αυτό μπορώ να το καταλάβω γιατί όταν το παιχνίδι είναι σε free mode και φορτώνει όλο τον χάρτη κολάει λίγο λαγκάρει δηλαδή ενώ όταν πάιζω αποστολή και φορτώνει μόνο ένα σημείο του χάρτη δεν κολάει καθόλου.Εγώ το έχω με wifi φίλε και αυτός είναι ένας λόγος που κολάει και γιαυτό θέλω να βάλω ethernet.Τελευτέο να πω ότι το να κολάει το παιχνίδι στο ps4 από κάποια άλλη αιτία νομίζω ότι είναι σπάνιο εώς αδύνατο.
xKoctakizGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Lag=Θεμα δικτύου FPS drops=Θεμα γραφικών ps4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα