Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς ζητάω κατανόηση αν έχω κάνει thread σε λάθος μέρος είμαι καινούργιος στην γειτονιά!

Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό ένα καλό προγράμματα για 4g internet. Είδα στο σιτε της wind υο πρόγραμμα simplefi on the go 30gb στα 20 ευρώ τον μήνα. Μπορείτε να μου πείτε γνώμες σχετικά με την wind ( όσον αφορά το κομμάτι του 4g,πχ κάλυψη, ταχύτητες κλπ). Να πω ότι θα το πρόγραμμα αυτό το θέλω και για υπολογιστή για αυτό και στάθηκα σε αυτό της wind επειδή δίνει δώρο και μια 4g συσκευή.

Δημοσ.

Πήγαινε πάρε μια κάρτα SIM Prepaid από κατάστημα Wind και κάνε δοκιμές στα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Η προσφορά είναι εξαιρετική αλλά είναι μόνο γι'αυτούς που έχουν κάλυψη. Και εμένα με ενδιέφερε αλλά στο σπίτι μου έχω 5-7Mbps. 

Δημοσ.

και να σου πει αλλος δεν εχει σημασια.το βασικο ειναι ποσο πιανεις εκει που εισαι.εχω 4g σημα κανονικα πχ με q telecoms που ειναι wind και δεν εχω θεμα.αλλα εκει που εισαι εσυ μπορει να εχεις μια παυλα σημα μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...