Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το  κουτι  που εχω εινε το coolermaster cosmos 2  απλα εχω ενα  θεμα  τον  σκληρο δισκο τον εχω συνδεμενο  στο  κουτι  μου  με την  usb θειρα  γιατι  ομως δεν τον  αναγνωριζει??

εδω και 1  ωρα δεν αναγνωριζει τον σκληρο  μου δισκο  που εινε συνδεμενος με  την   usb θειρα του  κουτιου μου  μπορειτε να  μου πειτε  γιατι?? δεν τον  βλεπει?

τους 3 σκληρους μου δισκους τους εχω συνδεμενους με τα καλωδια  αλλα τον 4 δισκο μου τον εχω συνδεμενο στην usb θειρα   που εινε  μπροστα  στο coolermaster cosmos 2 γιατι ομως δεν τον αναγνωριζει??

τωρα το παρατηρησα//...

Δημοσ.

o σκληρος  δισκος συνδεετε  χωρις καλωδια στην   θυρα  του usb  που εχει το  coolermaster cosmos 2

ανοιγεις  την  πορτα  που εινε μπροστα  στο κουτι και  βαζεις τον  δισκο  καταλαβες??

χωρις να συνδεσεις  κανενα  καλωδιο..

Δημοσ.

Συνδεσες τα καλωδια απο τις θυρες σε usb/πανω στην μητρικη?

o σκληρος  δισκος συνδεετε  χωρις καλωδια στην   θυρα  του usb  που εχει το  coolermaster cosmos 2

ανοιγεις  την  πορτα  που εινε μπροστα  στο κουτι και  βαζεις τον  δισκο  καταλαβες??

χωρις να συνδεσεις  κανενα  καλωδιο..

Κάτι δε περιγράφεις κατάλληλα γι αυτό σου γράφει εάν το panel που έχει θύρα usb και για δίσκο θέσεις, από πίσω μήπως δεν είναι συνδεδεμένα τα καλώδια στη μητρική ??

case.png

στο manual του κουτιού από τη σελίδα 20 εννοεί ο ''overpower'' και μετά και εφόσον το έχεις βάλει το δίσκο μέσα στη θήκη πατάει σωστά , είναι λειτουργικός?

Ούτε στη διαχείριση συσκευών δε το βλέπει το 4ο δίσκο??

Δημοσ.

Λογικα για εξωτερικο δισκο πρεπει να μιλαει, για 2.5 δηλαδη..

Κοιτα να τον συνδεσεις σε καποια απο τις πισω  θυρες της μητρικης φιλε για αρχη... Και κοιτα να δεις αν ακουγεται οταν τον συνδεεις... Αν δουλευει το μοτερ με λιγα λογια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον  4  σκληρο δισκο  δεν το  βλεπει ουτε μέσα στη θήκη  ναι παταει σωστα

οποτε  γιατι δεν τον  βλεπει??

μπορεις να με  βοηθησεις??

δεν το  βλεπει  ουτε στην  διαχειρηση συσκευων δεν το  βλεπει

οποτε  που  οφειλετε το προβλημα??

λετε να χαλάσε  κατι  στη  θηκη του  

coolermaster cosmos 2???

παντως  ολα εινε συνδεμενα σωστα  

που  μπορει να   οφειλετε το προβλημα?μιλαω  για  εσωτερικο δισκο και οχι  για  εξωτερικο δισκο..

Επεξ/σία από abractdivision
Δημοσ.

τον  4  σκληρο δισκο  δεν το  βλεπει ουτε μέσα στη θήκη  ναι παταει σωστα

οποτε  γιατι δεν τον  βλεπει??

μπορεις να με  βοηθησεις??

δεν το  βλεπει  ουτε στην  διαχειρηση συσκευων δεν το  βλεπει

οποτε  που  οφειλετε το προβλημα??

λετε να χαλάσε  κατι  στη  θηκη του  

coolermaster cosmos 2???

παντως  ολα εινε συνδεμενα σωστα  

που  μπορει να   οφειλετε το προβλημα?μιλαω  για  εσωτερικο δισκο και οχι  για  εξωτερικο δισκο..

δοκιμασε να αλλαξεις θεση στο δισκο και αν δεν δοκίμασε να αλλάξεις το καλωδιο sata συμβαίνει καμια φορα να φταίει και αυτο 

Δημοσ.

Εάν δε το αναγνωρίζει πουθενά και εννοώ ούτε εσωτερικά εκεί που έχεις και τους άλλους μα ούτε εξωτερικά μάλλον έχει πρόβλημα ο δίσκος και όχι το κουτί, δοκίμασε αυτές τις επιλογές προσεχτικά.

Σωστά σου γράφει ο "life is music" καμιά φορά και τα καλώδια δεδομένων και ρεύματος τύπου sata δε παίζουν σωστά οπότε μπορείς να αφαιρέσεις έναν εσωτερικό που τον βλέπει  και στη θέση του να δοκιμάσεις προσεκτικά αυτό που σε ταλαιπωρεί να δεις τι συμβαίνει και γράφεις πάλι πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...