abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 το κουτι που εχω εινε το coolermaster cosmos 2 απλα εχω ενα θεμα τον σκληρο δισκο τον εχω συνδεμενο στο κουτι μου με την usb θειρα γιατι ομως δεν τον αναγνωριζει?? εδω και 1 ωρα δεν αναγνωριζει τον σκληρο μου δισκο που εινε συνδεμενος με την usb θειρα του κουτιου μου μπορειτε να μου πειτε γιατι?? δεν τον βλεπει? τους 3 σκληρους μου δισκους τους εχω συνδεμενους με τα καλωδια αλλα τον 4 δισκο μου τον εχω συνδεμενο στην usb θειρα που εινε μπροστα στο coolermaster cosmos 2 γιατι ομως δεν τον αναγνωριζει?? τωρα το παρατηρησα//...
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 To τροφοδοτικό φταίει, δεν αρκούν τα watt.
overpower Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Συνδεσες τα καλωδια απο τις θυρες σε usb/πανω στην μητρικη?
abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 o σκληρος δισκος συνδεετε χωρις καλωδια στην θυρα του usb που εχει το coolermaster cosmos 2 ανοιγεις την πορτα που εινε μπροστα στο κουτι και βαζεις τον δισκο καταλαβες?? χωρις να συνδεσεις κανενα καλωδιο..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Συνδεσες τα καλωδια απο τις θυρες σε usb/πανω στην μητρικη? o σκληρος δισκος συνδεετε χωρις καλωδια στην θυρα του usb που εχει το coolermaster cosmos 2 ανοιγεις την πορτα που εινε μπροστα στο κουτι και βαζεις τον δισκο καταλαβες?? χωρις να συνδεσεις κανενα καλωδιο.. Κάτι δε περιγράφεις κατάλληλα γι αυτό σου γράφει εάν το panel που έχει θύρα usb και για δίσκο θέσεις, από πίσω μήπως δεν είναι συνδεδεμένα τα καλώδια στη μητρική ?? στο manual του κουτιού από τη σελίδα 20 εννοεί ο ''overpower'' και μετά και εφόσον το έχεις βάλει το δίσκο μέσα στη θήκη πατάει σωστά , είναι λειτουργικός? Ούτε στη διαχείριση συσκευών δε το βλέπει το 4ο δίσκο??
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δες τα πρόσφατα μηνύματα του, μην τα ξαναγράφει εδώ πέρα. Να δεις και Εσυ τι γίνεται.
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Λογικα για εξωτερικο δισκο πρεπει να μιλαει, για 2.5 δηλαδη.. Κοιτα να τον συνδεσεις σε καποια απο τις πισω θυρες της μητρικης φιλε για αρχη... Και κοιτα να δεις αν ακουγεται οταν τον συνδεεις... Αν δουλευει το μοτερ με λιγα λογια...
abractdivision Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) τον 4 σκληρο δισκο δεν το βλεπει ουτε μέσα στη θήκη ναι παταει σωστα οποτε γιατι δεν τον βλεπει?? μπορεις να με βοηθησεις?? δεν το βλεπει ουτε στην διαχειρηση συσκευων δεν το βλεπει οποτε που οφειλετε το προβλημα?? λετε να χαλάσε κατι στη θηκη του coolermaster cosmos 2??? παντως ολα εινε συνδεμενα σωστα που μπορει να οφειλετε το προβλημα?μιλαω για εσωτερικο δισκο και οχι για εξωτερικο δισκο.. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2017 από abractdivision
life is music Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 τον 4 σκληρο δισκο δεν το βλεπει ουτε μέσα στη θήκη ναι παταει σωστα οποτε γιατι δεν τον βλεπει?? μπορεις να με βοηθησεις?? δεν το βλεπει ουτε στην διαχειρηση συσκευων δεν το βλεπει οποτε που οφειλετε το προβλημα?? λετε να χαλάσε κατι στη θηκη του coolermaster cosmos 2??? παντως ολα εινε συνδεμενα σωστα που μπορει να οφειλετε το προβλημα?μιλαω για εσωτερικο δισκο και οχι για εξωτερικο δισκο.. δοκιμασε να αλλαξεις θεση στο δισκο και αν δεν δοκίμασε να αλλάξεις το καλωδιο sata συμβαίνει καμια φορα να φταίει και αυτο
abractdivision Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 το καλωδιο σατα εινε μια χαρα. απλα δεν τον αναγνωριζει πουθενα...λετε να φταει το κουτι μου??
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Εάν δε το αναγνωρίζει πουθενά και εννοώ ούτε εσωτερικά εκεί που έχεις και τους άλλους μα ούτε εξωτερικά μάλλον έχει πρόβλημα ο δίσκος και όχι το κουτί, δοκίμασε αυτές τις επιλογές προσεχτικά. Σωστά σου γράφει ο "life is music" καμιά φορά και τα καλώδια δεδομένων και ρεύματος τύπου sata δε παίζουν σωστά οπότε μπορείς να αφαιρέσεις έναν εσωτερικό που τον βλέπει και στη θέση του να δοκιμάσεις προσεκτικά αυτό που σε ταλαιπωρεί να δεις τι συμβαίνει και γράφεις πάλι πίσω.
abractdivision Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 λες να φταιει το Hotswap ??? θα τα δοκιμασω και θα σας πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα